vestelin düğün kampanyası

***eylul***

duygulu:)
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
357
1
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba.

vestelin beyaz eşya kampnyası hakkında bilgisi olan var mı?hani şu içinde ç.makinesi buzdolabı b.makinesi ve tv bulunan kampanyası...alıp kullanan veya bilen arkadaşlar var mı?almak istiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...a.s.

bunu yeni evlenecek bir arkadaşımda araştırdı.

vestel olduğu için pek iyi değildir falan dediler. ama sonra mantıklı düşününce en pahalı üründe bozulabiliyor.bozulursa yenisini almayı düşünürsün vs diye konuşulunca almaya karar verdi....

bende vestel kullanıyorum ve gayette memnunum tv bulaşık makinası miikrodalga fırın klima ..daha hiç bi şikayetim yok şükür:D

nedense fiyat uygun kalite iyi değildir diye düşünüyorum zaten LCD tv lerde renk piksel kalitesi falan önemli görüntü kalitesi açısından
araştırmadım ama düşüktür muhtemelen
maddi açıdan zorlananlar için uygun
yinede ben vestel tercih etmezdim

eğer durumunuz varsa canım hiiç böle kampanya ürünleri alma . benim bi tanıdığımda kampanyadan ürünlerini almıştı hiç memnun değiller. gerçi illaki bozulacak diye bir kaide yok. ama büyük ihtimalle eski ürünlerini ellerinden çıkarmaya çalışıyorlardır. benim görüşüme göre bir kere al tam al. ama tabi durumunuz el veriyorsa. ya birazda şans işi galiba bu eşya işi

Canım düğün gününe lanet etmek istemiyorsan uzak dur kesinlikle. Vestel'i bedava verseler evine sokma derim. Bu kadar kötü ürünleri yapamaz. ıyi araştırma yaparsan çok daha iyilerini aynı fiyata alabilirsin. Para zor kazanılıyor, garanti süresi boyunca servis çağıracağın, garantisi bitince çöpe atacağım ürünleri alma. Beyaz eşya dediğin 10-15 sene kullanılmalı.

annemler klimasına kadar vestel kullanıyor......bende evimde vestel kullanıyorum çokta memnunuz yorumları okuyunca şaşırdım ......

vestelden fırın,buzdolabı ve televizyon dışında başka bir ürün önermiyorum,yeni çıkan 8 kg lık çamaşır makineri eskiye nazaran biraz daha iyi, bulaşık makinesi ve elektrik süpürgesine yanaşmayın...

Back
X