Vesvese mi his mi?

Dogum sonrasi depresyon olabiliyor cogu kadinlarda.. Anlattiklariniz ( tipini begenmemek, hep mutsuz olmak, belki kendini yeterli görememek herseyin sana fazla gelmesi vs. Vs. ) depresyon gibi gözüküyor. Bi doktora görünün yavrunuzun iyiligi icin lütfen..

Bu arada, bebeklerde sarilik cok normal
Göbek bagi kaniyabilir
Ve kusmasida normal eger baktiniz durmadan ve cok fazla kusmaya basladi o zaman bi doktora gösterin.

Bogulmasindan korkuyorsaniz uyurken bazi kurallar var onlari uygulayin ( yatarken bebegi kendi yataginiza alip uyumayin, bebegin yatagi bombos olsun yani ayicik gibi seyler olmasin, bebeginizi karninin üstüne yatirmayin uyurken) sonrada bebeginizi Allaha emanet edin. Ben öyle derdim " Allahim kizim sana emanet sen onu koru" der uyurdum.

Herseyin bir cözümü varken kafanizi bunlara yorup enerjinizi düsürmeyin. O bebegin size ihtiyaci var!

Cocuk doktorum annenle takısma göbeğinı sarmak isterse çocuğun bir gün sarsın diğer gün sen aç bisey olmaz dediginden beri iyiyim şükür. Demek en ufak bişeyde olur sanmam çok saçma. (Annemle günlerdir oglumun göbek bagini bezle sarmak istemedi nedeniyle kavga ediyorduk doktor açık bırakın demişti)
Ama şimdi de bana bisey olacak oglumla yarım kalicaz gibi geliyor. Yani bende kötü düşünme maalesef geçmeyecek gibi. Umarım yarın pıhtı atılmış olur şimdilik kanama devam ediyor. Operasyon olursa dayanamam gibi geliyor

Psikologa gitmeyi dusunmuyor musunuz hala?

Düşünüyorum da vaktimiz yok bugün 4.doktora gidişimizdi oğlum için. Yıla çıkarken bende kanama olunca bende göründüm. Reflusu var hirlamasi var devamli kontrol muayene
Haddimi aşarak yazmak istiyorum, kırıcı olmaktan da korkuyorum, şimdiden özür dilerim ama doğum yaptığınızdan beri o kadar çok konu açtınız ki ve üstelik o kadar büyük bir depresyon geçiriyorsunuz ki buraya harcadığınız zamanı kendinize ya da bebeğinize harcasanız daha mutlu ve umutlu olabilirsiniz. Yahut daha faydalı zaman geçirip doktora görünebilirsiniz. Lütfen. Sevgiyle.

Ne kadar iyi insanlar var burada.ben de merak etmeyin diyorum insallah bugünleri tebessümle hatirlarsiniz.Bebişinizi bol bol koklayin.

Aslında çok zaman geçirmiyorum hatta telefon tv hepsini hayatımdan mecburi çıkardım diyebilirim ama sizinle az çok kavramımiz aynı değil sanırım. Teşekkürler

O bende de oldu ve düşük hapıyla 3 günde halloldu.hallolmasa da nolur ki sanki ömrü boyunca kaç kürtaj yapan kadın var sapasağlamlar. Kanser dememiş sana operasyon dediğin beyin ameliyatı değil ya şükür.
Sen ısrarla en kötüyü düşünmeye devam ediyorsun bi psikoloğa gitmeyi istemiyorsun.

Ayrıca çocuk hasta ola ola, düşe kalka büyür. Negatif düşünüp dillendirip negatifi çağırmayın artık silkelenin.

Daha canlı daha hareketli ama rakamsal değer veremiyorum doktor bana kalsa geçti sayılır test yaptırma dedi biraz insanlara güveni seçmeye karar verdim
Bişey olmaz. Benim oğlum 1 aylıkken bile haf sarı görünüyordu. Sallamadık. Hastaneye bile gitmedi hiç.
Ayrıca psikiyatriye gitmeye vaktim yok diye bir bahane olamaz. Gitmen gerekiyor. Verilirse ilaç da kullanacaksın.

Belli ki lohusa depresyonundasiniz.
Kotu dusunup kotuyu cekmeyin.

Sizle cok benzer seyler yasamisiz.
Benim de oglum 17'sinde dogdu. Sutum yetmedigi ve mama vermedigim icin sekeri dustu ve 4 gece yogun bakimda kaldi 4. gunden itibaren.
Sarilik olmadi ama cok zordu o 4 gece bizim icin. Omrumuzden omur gitti o hastanede biz evde. El kol bagli...

Simdi 20 gunluk olduk. Dunden beri kusmalar basladi. Beni yine aldi bir endise. Ayni seyleri yasama korkusu.

Kotu dusunme diye kendimi telkin ediyorum. Her sey yolunda gidecek insallah. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

Amin.size de çok geçmiş olsun bize aptamil ar ise yaradi gibi dünden beri şükür kusmasina

Cok tesekkur ederim.
Kusma icin henuz cozum aramadik. Sarsildigi icin diye dusunuyoruz. Devam ederse doktora danisicam.
Biz ek besin olarak Evolvia kullaniyoruz. Malesef sutum yetmiyor.
Ben ilk kustugunu günden itibaren çözüm aramaya başladım yatarken ağzına gelir soluk borusuna kaçar diye. Biraz olsun rahat olmam isterdim ama ben zaten bir kiyafet bile alsam internetten içim gider kesin bi yerinde sokuk bişey vardır diye. Yemek yerken didik didik ederim içinde bişey var mı diye. Bu hep böyleydi.

Bazi seyleri tek basimiza asmamiz mumkun olmuyor. Uzman yardimi almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…