- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Devlet hastanesine git bir şey olmaz.Ssk larda sıkıldım her dediğimi normal görmelerine. Özele suanlik musait değilim. Herşeyden öte zaten 2 saatte 2 emzirmem var eşimin suratına cekemem çocuk emin başka bişey yapma is isteyen yok diyor senden
Gayet güzel ilgilenirler merak etme.
Bir doktor olarak söylüyorum mutlaka gitmen gerekiyor.
Bak ben de hala aynı şeyleri düşünüyorum bebeğim 6 aylık.Esim haftaya ise dönecek hayatına kaldığı yerden devam edecek peki ben ne yapacağım evde ölmesin diye bir çocuğun başını bekleyeceğim. Konu açıyorum çünkü yorumlarda kendim gibi olup atlatan birini arıyorum. Anneme ne desem önemsiz buluyor göbeği kanıyor diyorum geçer diyor ya geçmez geç kalırsak? Gerçekten ne kadar zordayim etrafımda çocuk koruyan kimse yok anlamıyor musunuz altını değiştirdiği kullan at ortuyu atmiyor çocuğun kafasını bile ona koyuyorlar. Mikrop kapmazmis kendi idrari ymis bezdeki. Engel olmaya kalkınca kendin bak demeye geliyor laf soyleniyor lar daima. Arkamdan beni cekistiriyorlar
Eşimin hayatında değişen pek bir şey yok benimki komple farklı.
Yapacak bir şey yok, bebişler büyüyene kadar biraz idare edeceğiz.
Bebeğin niye ölsün Allah aşkına.
Göbeği kanayabilir gerçekten önemsiz bir şey.
Götür doktora yakarlar en kötü, acı verici bir şey bile değil.
Alt açmasını ben de her defasında atmıyorum be gerek var.
Çiş kaka bulaşırsa da bulaşan yeri kesip kullanabilirsin
Milli servet yahu.
Hem enfekte olmamış idrar sterildir.
Benimki 3300 doğdu bir şey olmuyor merak etme.Zaten yalnız kalamam lohusayim ya 3 harfli ler musallat olurmus. Bu gibi şeyler beynimi çok yordu nefret ediyorum hurafeden ama korkuyorum da. Sende çocuğuna dokunursan kolu bacağı çıkan gibi geliyor muydu ? 3 kilo 400 gr falan
Benim oğlum 12 değerle evdeydi hastaneye bile götürmedik.Bizim değer 9.8 e düştü hiç bişey onermediler yedir yeter dendi. Tekrar ara ihtimali var oysa. Orta halli insanların çocuklarının onemsenmedigini düşünüyorum
Bebeğin 2 haftalık filan oldu sanırım bir şey olmaz.
Zaten kimse bir bebeğin riskini almaz merak etme.
Orta hallilerle ilgili dediğin de kendi yanlış düşüncen.
Fototerapiden bir şey olmaz.Benim oglum işte buna maruz kaldı 1 gece ve topuk kanı alındı beyninde ışıktan hasar olabilirmis sonucu bekliyoruz
Beyin hasarı olması için çok yükselmesi lazımdı değerin.
Kan değişimi filan yapılanlar var bir şey olmuyor.
Topuk kanı zaten rutin her bebekten alınıyor, sarılıkla ilgisi yok.