- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Hem kürtaj araştırıyorum diyorsunuz hem de düşecek diye diken üstündeyim diyorsunuz.Umutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
yaşınız kaç ki ? merak ettimUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
Tabiki istiyorum. Sadece düşecek veya düşmeyecek kürtajla alınacak hissi var hep.Hem kürtaj araştırıyorum diyorsunuz hem de düşecek diye diken üstündeyim diyorsunuz.
Tam anlamadım, siz bu bebeği istemiyor musunuz?
İstemiyorsanız yapılacak şey belli.
Ama istiyorsanız kendinizi demoralize edip durmayın.
Nereden biliyorsunuz kalitesiz bir zigotun olduğunu?
Bence bir kadın doğum doktoruna gidin ve kontrollerinizi yaptırın.
39yaşınız kaç ki ? merak ettim
aman bende 50 sandım allah iyiliğinizi versin emi...
Benn42 de hamile kalıp 43 de doğurdum. Daha doğrusu sezaryenle dopum yaptım. 41.haftadaydık ne suyum geldi ne de sancı. Çerd rau bitmii artık alalım dedi doktor. Vs. Hiç endişe etmeyin yrceğim ama elinizde değil farkındayın ufak ufak hazırlıklara odaklanın kafanız dğaılısn ki vesveseden kurtulasınız. Sağlıkla gelsin inşaallah. Kötü ihtimaller herzaman var. Hamile kaldım her bebek gibi onunda düşme ihtimali vardı illaki veya saplıkla dopmama ihtimali, doğduktan sonra da başak olumsuz biriey yaşanma ihtimali. Şuan 2 yaşında hala hayatt heran herşey olabilir buna takılırsak hayatımızı asla yaşayamayız. Yola çıkmış geliyor, sağlıkla kucaınıza alın inşaallahUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Bence ani ögrenilen hamilelikte bunlar oluyor bende kalp atışı duyulana kadar böyle hissettim sanki bişey ters olacak gibi ve yaş kaç olursa olsun saglıklı hamilelik olabilir 45 yaşında yengemin annesi kaza ile hamile kalıp yengemle arasında 1 ay var dogurdular küçük teyze yegeninden sadece 1 ay büyükTabiki istiyorum. Sadece düşecek veya düşmeyecek kürtajla alınacak hissi var hep.
Benn42 de hamile kalıp 43 de doğurdum. Daha doğrusu sezaryenle dopum yaptım. 41.haftadaydık ne suyum geldi ne de sancı. Çerd rau bitmii artık alalım dedi doktor. Vs. Hiç endişe etmeyin yrceğim ama elinizde değil farkındayın ufak ufak hazırlıklara odaklanın kafanız dğaılısn ki vesveseden kurtulasınız. Sağlıkla gelsin inşaallah. Kötü ihtimaller herzaman var. Hamile kaldım her bebek gibi onunda düşme ihtimali vardı illaki veya saplıkla dopmama ihtimali, doğduktan sonra da başak olumsuz biriey yaşanma ihtimali. Şuan 2 yaşında hala hayatt heran herşey olabilir buna takılırsak hayatımızı asla yaşayamayız. Yola çıkmış geliyor, sağlıkla kucaınıza alın inşaallah
Klavyem sorunlu yazım, ynlışları için çok özür. Doktor içerde su bitmiş alalım demiştiBenn42 de hamile kalıp 43 de doğurdum. Daha doğrusu sezaryenle dopum yaptım. 41.haftadaydık ne suyum geldi ne de sancı. Çerd rau bitmii artık alalım dedi doktor. Vs. Hiç endişe etmeyin yrceğim ama elinizde değil farkındayın ufak ufak hazırlıklara odaklanın kafanız dğaılısn ki vesveseden kurtulasınız. Sağlıkla gelsin inşaallah. Kötü ihtimaller herzaman var. Hamile kaldım her bebek gibi onunda düşme ihtimali vardı illaki veya saplıkla dopmama ihtimali, doğduktan sonra da başak olumsuz biriey yaşanma ihtimali. Şuan 2 yaşında hala hayatt heran herşey olabilir buna takılırsak hayatımızı asla yaşayamayız. Yola çıkmış geliyor, sağlıkla kucaınıza alın inşaallah
Amin inşallah teşekkür ederimBenn42 de hamile kalıp 43 de doğurdum. Daha doğrusu sezaryenle dopum yaptım. 41.haftadaydık ne suyum geldi ne de sancı. Çerd rau bitmii artık alalım dedi doktor. Vs. Hiç endişe etmeyin yrceğim ama elinizde değil farkındayın ufak ufak hazırlıklara odaklanın kafanız dğaılısn ki vesveseden kurtulasınız. Sağlıkla gelsin inşaallah. Kötü ihtimaller herzaman var. Hamile kaldım her bebek gibi onunda düşme ihtimali vardı illaki veya saplıkla dopmama ihtimali, doğduktan sonra da başak olumsuz biriey yaşanma ihtimali. Şuan 2 yaşında hala hayatt heran herşey olabilir buna takılırsak hayatımızı asla yaşayamayız. Yola çıkmış geliyor, sağlıkla kucaınıza alın inşaallah
Evet tüp bebek hazirligindaydim. Benim amh düşük eşimde morfoloji sorunu var. Bu yüzden sevinçten ziyade endişe var. Küçük teyzeBence ani ögrenilen hamilelikte bunlar oluyor bende kalp atışı duyulana kadar böyle hissettim sanki bişey ters olacak gibi ve yaş kaç olursa olsun saglıklı hamilelik olabilir 45 yaşında yengemin annesi kaza ile hamile kalıp yengemle arasında 1 ay var dogurdular küçük teyze yegeninden sadece 1 ay büyük
inşallah. Rabbim size en kısa zamanda evlât versin inşallah.çok kafanızda kurmuşsunuz bu düşündükleriniz hepimizin başına gelebilir bende kimyasal gebelik geçirdim bir gün önce doktora gidecekken hemde sonra buralarda çok dolandım yok dış gebelikler yok kürtajlar ooo neler var neler ama taktir ilahi diye bir şey var tefekkür etmeniz gerek bolca dualar okuyun kendinize ve abdestsiz gezmemeye çok dikkat edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizim içinde dua edin
Başarısız bir tüp bebek denemem oldu. Galiba biraz ondanHepimizde oluyor bunlar üst üste düşük yaşamış insanlarda daha fazla. Her gebelik kendine özgüdür 7 düşük yapıp sağlıkla bebeği dünyaya gelen de var 40indan sonra ikiz doğuran da. Neden olmayacağını düşünüyorsun daha önce düşük yaşadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?