- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.845
- 83
- 35
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
annem beni 35 inde dogurmus hic bir sıkinti olmadi .
biraz pozitif yaklaşın hemen yargıya varmışsınız kafanızdaUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
39 yaşındaymışsınız, geçen sene 39-40 yaşlarında tam 3 yakınım sağlıklı bir doğum yaptılarUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
5 yılda 8 gebelik kaybı 6 kürtaj geçirmiş biri olarak, 9. bebeğimi 39 yaşımda kucağıma aldım. Aynı kaygıları yaşadım tabiki ama sizin kadar değil muhtemelen. Kalp atışını duyana kadar yaşadım benzer hisleri yani gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendim kalp atışını 15-20 gün sonra duydum.Toplamda 3 hafta kadar benzer kaygılar yaşadım ama hep olumlu düşünmeye çalıştım (yaşadığım kayıplara rağmen). Tabi gebeliğim boyunca da endişelerim olmadı değil ara ara geldi-gitti bu kaygılar, daha doğrusu ben uzaklaştırdım düşünmemeye çalışarak, olumlama yaparak, başka şeylerle ilgilenerek. Siz de böyle yapmaya çalışın, şunu unutmayın, kısmeti varsa bu hayatta yaşayacak o bebekUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Yok artık.Umutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Maalesef haklıymışım dış gebelikYok artık.
Neden imkansız olsun ?
Ol der ve olur.
Kötüyü neden cagırıyorsunuz?
Ben 3 ay igne oldum düsük icin.Cok sükür saglıkla kucagıma aldım.
Kendinize bunu yapmayın.
Saglıkla gelsin insallah bebeğiniz
Gecmis olsunMaalesef haklıymışım dış gebelik
Amin inşallah sağolunGecmis olsun
Ama arkası saglıklı gebelik derler genelde.
Allah hayırlı zamanda saglıkla versin insallah
Ablam da 39 yaşında ve 6 aylık hamile. Gayet rahat geçiyor hamileliği. Sizin 9 ay bu psikoloji ile hamileliği desteksiz geçirmeniz zor. Doktora gidinUmutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Hissi kablel vuku yaşamışım. Yani hissetmişim. Kimyasal oldu maalesef.Ablam da 39 yaşında ve 6 aylık hamile. Gayet rahat geçiyor hamileliği. Sizin 9 ay bu psikoloji ile hamileliği desteksiz geçirmeniz zor. Doktora gidin
SağolunGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsunHissi kablel vuku yaşamışım. Yani hissetmişim. Kimyasal oldu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?