Vesvese sıkıntısı

Cok çok zorlu yollardan geçmişsiniz. Allah bağışlasın

Endişenizi anlıyorum ama olumlu düşünmelisiniz. Ben de panik ve evhamlı biriyim hatta ufacık şeye streslenen, içi sıkılan,ama çok şükür gebeliklerimi zor geçirmedim. Sadece doğum korkusu vardı.kimseye söyleyerek dillendirmedim. Kendinizi telkin edin, psikologa gidin. İnşaallah sağlıkla hayırla gelsin

Sağolun ama yanılmamışım. Kimyasalmis. Önce dış gebelik dedi doktor sonra kimyasal olduğu anlaşıldı. Bazı şeyler hissediliyormus bazen. Teşekkür ederim

Sağolun ama yanılmamışım. Kimyasalmis. Önce dış gebelik dedi doktor sonra kimyasal olduğu anlaşıldı. Bazı şeyler hissediliyormus bazen. Teşekkür ederim
İnşallah tekrar hamile kalırsınız üzülmeyin, rabbim size sağlıklı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah endişenizi okurken yürekten hissettim, ama inşallah bir sonraki gebeliğinizde güzel sonuç alırsınız. İlk üç ay belki çok etraftaki insanlarla paylaşmazsınız öyle rahat edecekseniz, ama süreklii acaba bir sorun var mı diye düşünmek size zarar verir. Sevgiler

inşallah teşekkür ederim

Betaniz ne zaman sifirlanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…