Yok tavsanimKedi mi?
Aa cok sasirdim hic duymamistim ust yolunum yolunda bir rahatsizliga sebep olabileceklerini. Yarin soyleyeyim veterinerimize herhangi bir tedbiri varsa uygulayalim. Yogurt yedirsem bir sey olur mu acaba? Otcul bir hayvancik ya acaba zarari olur mu ki daha once hic yemedi. Cok sagolun hala oylece yatiyor yavrum, bir cana bakmak ne zor, bir daha evcil sahiplenmeyecegim. Ben hasta olsam daha iyi. Antibiyotigi de vermiyorum suan,korktum bir zarari olur belki diye. Ne yapsam yedirsem mi az yogurt sizce?Ben degilim ama babam veterinerdur ve kesinlikle tavsan beslememize izin vermezdi sebebi tibben anlasilamayan ust solunum yollarinda hastalik yapmasi astim verem vs. Ama kediler icin tedavisi karbonatli su yada yogurt karbonat tavsana uymaz belki ama yogurdun bir zarari olmaz sanirim patilerini iyce temizleyip kutula biraz yofurt yedir belki rahatlar cok uzuldum umarim iyilesin
Sabah goturucez hemen. Simdi de yanina damacanadan su koydum,biraz da kuru yeminden. Geceboyu uyanir bakarim artik. Cok tesekkur ederim gercekten,ilgilendiniz sagolun. Bu saatte kimseye ulasamadim, siz destek oldunuz. Gercekten tesekkur ederim. Yarin haberdar ederim siziBende emin olamadim yarina kadar dinlensin vet. Goturebileceksen hemen sabah gotur gercekten bir canin sorumlulugu manen cok agir umarim bir sey olmaz belkide usutmustur iyilesinca banada haber ver umarim bisey olmaz.
Can sıkintisina kurban olurum onun yaO caresizligi bilirim icini ferah tut nekadar minnos olsada o bir hayvan biz insanlardan daha bagisikli bir cok seye moralini bozma oda bi can belki keyfi yoktur cani sklmistir ☺ icini ferah tut iyi geceler haber bekliyorum
Cok tesekkur ederim sagolun. Suan odamda kaloriferin yanina yatak yaptim orada yatiyor. Sabah hemen veterinerimize goturucez. Sabaha dek aci cekmese,biraz daha iyi olsa daha ne isterimTavsanlar hakkinda bir bilgim yok ancak ishal oldugu icin sicak bir yerde tutmalisin.
+ Bir iki link gondericem ozelden bunlari okumani tavsiye ederim.
Veteriner sart , bunlar sabaha kadar gecici sozumler.
Gecmis olsun evciline.
Tazeyd hatta pazardam yeni alinmisti. Babam sagolsun pazardan gelince ilk onlari doyuruyor. Bugun abartmis. Maydonoz,taze marul gordu mu dayanamiyor bunlar. Biri cok sukur iyi ama digerine dokunuyor fazla sebze. Uyarmama ragmen yedirmis babam tabak tabak. O da ishal mi oldu ne oldu, onu bile anlayamadim hala nesi var. Bazen diyorum biranligina aklini okusam sunlarin ne diyor, ne istiyor. Bir daha evcil falan sahiplenmeyecegim. Moralim cok bozuldu. Tesekkur ederim ilginize gercekten.Ben pek anlamam ama netten baktım şimdi çok severim ben de hayvanları tabi beslemek çok ayrı bi sorumluluk.
Yedirilen sebzeler muhakkak taze olmalıymış deniyor.
Cok tesekkur ederim sagolun. Suan odamda kaloriferin yanina yatak yaptim orada yatiyor. Sabah hemen veterinerimize goturucez. Sabaha dek aci cekmese,biraz daha iyi olsa daha ne isterimtesekkurler linklere hemen bakacagim
Yok tatlim adı şımarık.tesekkur ederim cokTamam canim ben bakiyorum hala. Ise yarar bir bilgi daha buldugumda gonderirim.
Bir de reiki yollayan birilerini bulursam adi evcil di dimi.
Hadi gecmissss olsunnnnnCok tesekkur ederim hepinize hanimlar. Gece diskilama yapmadigi icin ishalden mi halsizlesti yoksa baska bir sey mi var diye cok endise ettim. Ama gecti cok sukur. Veterinerimiz fazla yesillik yemekten ishal olmus dedi. 3 gun ilac kullanicaz. Suan iyi durumda kizim, yine hoplayip zipliyor. Yesilligi kestik, kuru gidayla ve bol suyla besliyoruz. Insallah tamamen gececek. Gece cok korktum sabaha dek uyuyamadim ama gecti cok sukur. Kabus gibiydi. Allahim kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Tekrar tesekkur ederim her birinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?