Veteriner bulamıyorum

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
Tokatta güvenilir bir veteriner arıyorum. Hem fiyat olarak zorlamayacak hem de oğlumu rahatça emanet edebileceğim. Yavru bir kedim var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çevrenizdeki kliniklere bir bakın hepsini not alın sonra tek tek heryerde kliniği ve hekimi aratın yorumları okuyun hakkında bilgi edinmeye çalışın, kendi sitelerini inceleyin. Mümkünse kliniği gidin görün, hekimle bir görüşün. Ben o şekilde aradım. Ayrıca hangi ünv mezun olmuş ne yapmış, ne yazmış onlarada baktım, öğrendim.

Çok teşekkürler sanırım öyle yapacağım ama denemiş olan olsaydı daha rahat güvenecektim

Bikaç kişinin "denedim çok harika hep gidiyoruz iyi" demesine çokta güvenmeyin. Tavsiye almak insanın kafasında fikir oluşturuyor tabi kolaylık oluyor bende çok aradım bu şekilde ama kendinizin içine sinmesi daha önemli. Misal tavsiye edilen klinikle ilgili arastırma yapmaya başlıyorum bı bakıyorum feci şikayetler var filan. O yüzden kendiniz içinize sine sine araştırın. Aynı şehirde olsak tavsiye verirdim ama kendinizde bir görün yinede tavsiye edilse bile.

Çok mantıklı evet bende araştırmalarım o sadece ilk fikrimin oluşması için gerekli ama sanırım tokatta kimse yok beni gören

Gidin görüşün

Tokat ta kaç veteriner vardır ki kediden anlayan

Yani daha çok besi hayvanı vs ile ilgilenirler

O nedenle sayı azdır araştırın tek tek

Üniversitede veterinerlik bölümü varsa onlara da bakın belki klinikleri de vardır

Arkadaşım var 15 yıllık veteriner ama en yakın arkadaşı kedisini üniversiteye götürüyor zira bizim arkadaş büyük baş biliyor hep onunla ilgilenmiş neden riske atayım kediyi ben anlayamazsam ya diyor

Gidin görüşün

Tokat ta kaç veteriner vardır ki kediden anlayan

Yani daha çok besi hayvanı vs ile ilgilenirler

O nedenle sayı azdır araştırın tek tek

Üniversitede veterinerlik bölümü varsa onlara da bakın belki klinikleri de vardır

Arkadaşım var 15 yıllık veteriner ama en yakın arkadaşı kedisini üniversiteye götürüyor zira bizim arkadaş büyük baş biliyor hep onunla ilgilenmiş neden riske atayım kediyi ben anlayamazsam ya diyor
Sanırım öyle yapıcağım hepsiyle gidip görüşeceğiö çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Tokat merkez veteriner kliniği var oraya gidebilirsiniz adresi yazabilirim isterseniz

Back
X