Veterinerler veya Tüysüz kedisi olanlar!!! Lütfen çok acil!!!

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar tüysüz kediler ağrıları olduğunda nefes alırken karınlarının iniş çıkışları çok belli oluyor mu?
Lütfen çok acıll!!

Ağrı olduğunda ne oluyor bilmiyorum ama miniklerim özellikle uyurken, dinlenirken çok derin nefes alıp veriyorlar, karınları dediğiniz gibi inip çıkıyor.
Problem ne ki kedinizin ne ağrısı var?
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim kedinizin tüylerini tamamen kesmeseydiniz keşke, zararlı bu onlar için.

Ağrı olduğunda ne oluyor bilmiyorum ama miniklerim özellikle uyurken, dinlenirken çok derin nefes alıp veriyorlar, karınları dediğiniz gibi inip çıkıyor.
Problem ne ki kedinizin ne ağrısı var?
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim kedinizin tüylerini tamamen kesmeseydiniz keşke, zararlı bu onlar için.
Cinsi oyle sanirim.Sfenx kedisi tuysuz oluyor

Yok yok arkadaslar kedim tekir. Geçen sene nefes alamadı diye bu sene tüylerini kestiridm. Ve kedim balkondan düştü. Kedimin karnı inip çıkıyor gibi. Takinti oldu vallahi resmen kedinin karnını izliyorum. Sanki ortada bir yer (parmağım kalinliginda) 5 6 milim daha düşük gibi. Ama.kedimin karnı hep böyle miydi yoksa düşünce mi oldu bilmiyorum. Götürdugum veterinerler bişey yok diyor ama kedim hızlı hızlı nefes alıyor. Ağrıdandır dediler. Yemekte sorun yok. Bugün hiç kaka yapmadı. Şu an sulu balık yiyor.

İran gibi aşırı ve uzun tüylü kediler dışındakilerin tüylerini kestirmemelisiniz. Yazın özellikle rutubetli bi yerde yaşıyorsanız ve kedinizin solunumla ilgili sıkıntısı varsa artabilir ama tüylerini kesmenin yararı olacağını zannetmiyorum. Balkondan düştükten sonra veterinere götürmüşsünüz eğer parmağınız kadar bir çukur oluştuysa röntgenle filan mutlaka belli olurdu kaygılanmayın. Benim endişelenme kriterlerim yemek yememesi ve idrar yapmaması (kabız kedim olduğu için bir gün kaka yapmamasını sorun etmiyorum). Sizinki yemek yiyormuş ekstra bir halsizliği de yoksa korkmayın bence. Sabah olmadı video çeker veterinere yolllayıp öyle fikir alırsınız geçmiş olsun

İran gibi aşırı ve uzun tüylü kediler dışındakilerin tüylerini kestirmemelisiniz. Yazın özellikle rutubetli bi yerde yaşıyorsanız ve kedinizin solunumla ilgili sıkıntısı varsa artabilir ama tüylerini kesmenin yararı olacağını zannetmiyorum. Balkondan düştükten sonra veterinere götürmüşsünüz eğer parmağınız kadar bir çukur oluştuysa röntgenle filan mutlaka belli olurdu kaygılanmayın. Benim endişelenme kriterlerim yemek yememesi ve idrar yapmaması (kabız kedim olduğu için bir gün kaka yapmamasını sorun etmiyorum). Sizinki yemek yiyormuş ekstra bir halsizliği de yoksa korkmayın bence. Sabah olmadı video çeker veterinere yolllayıp öyle fikir alırsınız geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.

Back
X