Veterinerlere can emanet ederken iki kere düşünün !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tedavisi varsa ne iyi inşallah epilepsi yoktur ben çabuk telaşe eden bir insanım nasıl başa çıkarım bununla bilmiyorum (

Kiyamam ben ona 3 saat kalmis, sen onu saglam yere yatirmissin zaten, sabah hemen gidersin canim, sakin ol biraz...
Ben okudugumda olabiliyormus tavsanlarda...
Detayli konus veterinerle, lutfen burdan da haber ver...

Kiyamam ben ona 3 saat kalmis, sen onu saglam yere yatirmissin zaten, sabah hemen gidersin canim, sakin ol biraz...
Ben okudugumda olabiliyormus tavsanlarda...
Detayli konus veterinerle, lutfen burdan da haber ver...

vallahi çok zormuş canım kendime de kızıyorum madem duygusal olarak böyle etkileneceksin ne diye aldın diye
allahtan babam var benim elim ayağım boşalınca o tutuyor
ya bir dese şuram ağrıyor şu yüzden diye
haber veririm canım nerdeyse 50 saattir uyumadım of

Tahmin edebiliyorum zorlugunu, kedilerimle ilgili neler yasadim
Sen sakin kal...
Gececek merak etme, ne oldugu bulunsun ve tedavisini olsun, onemli olan su anda bu...
Sen almasan baska yerde telef olurdu belkide, oyle dusun, umarim kisa surede iyilesir ya da en kotu ihtimal epilepsi ise bile hemen tedavisine baslanir, hafifler surec...
Sen de yavastan azicik uyu, yarin hemen gidin sabahtan, kendini de telef etme lutfen, iyi haberini bekliyorum...

son durumu nedir tavşanının canım merak ettim.

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir.

merhaba kızlar konu guncel mi bilmiyorum ama yazayım dedim köpeğime kan testi yaptırmam gerekiyor ama maddi anlamdada cok ıyı degiliz bugun üçyolda veterinere gittik 130 tl para verdik ben köpeğimi 2 ay önce göğüs tümörü aldırmıstım 150 tl ye şimdide halsizlik kusma 4 gundur yemek yemiyodu bugun serum ve iğne yaptılar ama neden kayanklandıgını bulabilmek için kan testi sartmıs lütfen bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi

Eğer veterinerinize güvenmiyorsanız başka bir hekime götürün. Ege Üniversitesi'nde veterinerlik var mı bilmiyorum, varsa fakülteye götürün.
Ama bu kadar hayati sağlık konularında hekim olmayanların yönlendirmesini istemeyin. Burada şart değil desek, Allah korusun köpeğinize bir şey olsa hiçbirimiz bunun hesabını veremeyiz.

yok kesinlikle bişeyler yapıcam ama maddi acıdan cok elimden bı sey gelmiyo bıldıgım kadarıyla ege universitesnde veterinerlik yoktu ama sagolun ben bı arastırayım universiteleri

yok kesinlikle bişeyler yapıcam ama maddi acıdan cok elimden bı sey gelmiyo bıldıgım kadarıyla ege universitesnde veterinerlik yoktu ama sagolun ben bı arastırayım universiteleri
Lütfen emin olmadan bir işlem yaptırmayın.. Benim kedim bu sebeple öldü.. Hastalandı taksi tutup veterinere götürdük iltihap varmış dedi idrar testinde öyle çıktı dedi iğne verdi 5 gün boyunca hergün oraya götürdüm iğne yaptırmaya iki üç gün sonra dedim iyileşme olmadı eminmisiniz diye? Yavru olduğunu ve bundan dolayı dirençsiz olduğunu bir haftada kendine geleceğini söylediler oraya yaklaşık 500 tl ücret ödedim. 6.günü gitmedim aradım ağzıma ne geldiyse söyledim başka veterinere götürdüm meğer iltihap değil idrar torbasının orada üre oluşmuş yumruk kadar.. Orada kalmasını istediler.. Ben bir hafta boyunca şırıngayla besledim onu ama bir veteriner bzuntusu mahvetti herşeyi.. Oğlum orada kaldığı ikinci gün melek oldu.. Daha 7 aylıktı.. Bu acıyı ne dindirebilir ki..

geçmiş olsun felixe mi gittin

basınız sagolsun veternerlk öneml nası bu kadar rahatca karar verebiliyolar yazık can o can baska bıseye benzemez .veterinerimize guvenıyorum ama o bu ıslemı gerceklestıremıyo daha kapsamlı bı polıklınık gıbı bıyere gıtmemeız gerekıyo ama oralardada adım attın parası alıcaklar nerdeyse benımde o kadar durumum yok kazıklanmadan duzgun bı tedavı ıstıyorum sadece bu da cok zor anladıgım kadarıyla

geçmiş olsun felixe mi gittin
therapy gittiğim veteriner kötü degil asla ama 150tl ye ameliyat yaptırırken onların teshis koymadan serum ve ıgne ucretıne 130 tl alması garip geldi aslında normali bu belkide sadece bizim ameliyatımızı yapan veterinerimiz cok insaflıdır

venus veteriner forbeste filleri gecince gorursunuz yeni genc veterinerler isini severek yaptiklari belli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…