Via hospital selimiye (üsküdarda) yeni açılan hastaneye giden varmı?

tahlıl ucretlerı hakkında bılgı edınebılırmıyım senden bende oraya gıtmeyı dusunuyorumda ucretlerı merak ettım

Ben 3 tane hastane değiştirdim bu en sonuncu hem hastaneden hem doktorlarından hem de ücretlerinden memnunum.
Bildiğim tahlillerin ücretlerini söyleyeyim.
SSK'lıya; muayene ücreti 12tl,
Hemogram (kan) 18 tl,
Tit (idrar) 10 tl,
İkili test 80 tl,
Nst 10 tl,
Doopler usg 300 tl (sadece bu biraz pahalı geldi bana)

SSK'sız tahlil fiyatları muayene ücreti 75 tl,
Hemogram (kan) 25 tl,
Tit (idrar) 15 tl,
İkili test 120 tl,
Nst 20 tl
Doopler usg aynı fiyat 300 tl imiş.

ikili teste gidicem bundan sonrada bende memnun kalırım ınsalla saolasın bılgı verdgın ıcın

Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta normal doğum yaptım, öncesinde hastane konusunda çok kararsızdım ve epey bi araştırma yapmıştım.kontroller için medipole gidiyodum, memnundum da ama yorumlardan doktorumun daha çok sezeryan yaptırdığı sonucunu çıkarıp son ay yine yorumlardan yola çıkıp via hospitale geçtim.

Serpil Hanım'a da özellikle normal doğum istediğimi bunun için onları tercih ettiğimi söyledim.herşey yolundaydı hiç riskli bi durumum yoktu çatım,bebeğimin kilosu herşey normaldi.

Nişanımın geldiği sabah hafif ağrılarım da başladı ve öğlen doğum çantamızı da alıp hastaneye gittik.doktorum elle muayene sonrası kesin ve net bi şekilde bebeğin inmediğini o saatten sonra da inmeyeceğini sezeryan olmam gerektiğini söyledi.nst ye yolladı.sonrasında eşim de geldi tekrar tekrar normal istediğimizi söyledik.meğerse öyle bir ihtimal varmış ama akşama olabilirmiş yani mesaiye yetişmezmiş(!) ve meğerse kadroları yeterli olmadığından akşamları doğum yaptıramıyorlarmış Uzaktaki diğer via hospitale gönderiyolarmış geleni.bunu bize son dakika söyledi. Ve biz çaresizlikle son dakikada Göztepe eğitim araştırmaya gitmeye karar verdik.sancıların artmasını bekleyip akşam 7gibi yatış yaptık ve 11de de bebeğimi kucağıma aldım.ordaki doktorlara göre çok sorunsuz ve güzel bi doğumdu (ilk doğumumdu bu arada).

Kısacası gitmeden önce bir kez daha düşünün derim, beni çok hayal kırıklığına uğrattı Serpil hanım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım bende ilk yunusemre hastanesine gittim fakat doktorunda memnun kalmadım herseyı oldu bıttıye getırmeye calısıyor.hiç bir bilgi vermiyor. fakat biraz arastırma yapıyorum anladığım kadarıya via hospital serpil hanm ve tulay hnm cok met edılıyor. gerçekten memnun kaldınızmı ? teşekkürler

Tülay Hanım hastaneden ayrılmış malesef. Ben Serpil Hanımdan gayet memnunum. Ultrasonda bakarken her şeyi açıkladı. Haftaya tekrar muayane için gideceğim. Tavsiye ederim.

Tülay Hanım hastaneden ayrılmış malesef. Ben Serpil Hanımdan gayet memnunum. Ultrasonda bakarken her şeyi açıkladı. Haftaya tekrar muayane için gideceğim. Tavsiye ederim.

bırsey sorucam bende oraya gıdıyorum da ıkılı teste ssklı 120 tl artı muayne 12 tl aldılar kan ıcın 80 nt ıcın 40 bıde muayne ucretı actılar olemıydı sendede ben de serpıl hanıma gıdıyorum fakat pek ılgılı degıl hemen basından sagıyor yogunluktan kaynaklı sanırım sadece guler yuzlu

Ücretlerde bir karışıklık mı oldu acaba. Sadece muayene ücretini doğru almışlar. ikili test ssksız olanlara 120 TL diye biliyorum. diğerleri de fazla sanki. Kan tahlili 18 TL. Kanı başka tahlil için mi aldılar yoksa. Ben daha iki gün önce gittim Serpil Hanım'a yine memnun ayrıldım. Her şeyimle ilgilendi. Oğlumun yüzünün fotosu hiç yok dedim oğlum yüzünü sakladığı halde aradı taradı az bir şey de olsa çekti ultrasonda verdi bana. Bir de bu sefer gittiğimde toksoplazma testi istedi. Kayınvalidem de kedi var çünkü inşallah negatif çıkar sonucu.

Kizlar bendne sancaktepedeki via hospital a gidiyorum gayette memnunum bir sorun yok simdilik muayeneler 12 tit 8 di gecen hafta .birde acilde serum yemistim ne serumu bilmiyorum 48 vermistik.dr tulin hanim cokta memnunum kendisinden

Ağustosun birinde çatı muayenesi için gideceğim ve doğumun nasıl olacağına karar vereceğiz. Bu söylediklerini göz önünde bulunduracağım. Selimiye de illa sezeryan denirse sancaktepedeki via hospitala gider orada da muayene olurum duruma göre karar veririm artık.

kızlar selimiye via hospitalda eğer doğum gece olursa ya da doktorun izin gününe denk gelirse dogum yaptırcak kimse olmuyomuş.ambulansla sancaktepedeki subemize yolluyoruz dedi görevli kız.ben aslında kontrollerimden memnundum ama bu durum kafamı karıştırdı doğum için baska bi yer mi baksam acaba?sonuçta doğum bu hangi saatte olacağı belli olmaz

Hayırlı geceler Serpil hanım mı bunu dedi acaba ben baştan beri bütün kontrollerimi ona yaptırıyorum nasıl oluyo bu iş anlıyamadım ve çok korktum suan

merhaba bende cok endişeleniyorum bu hastane hakkında nasıl iyimi ?

evet serpil hanımın bizzat kendisine sordum boyle soyledi.eylülde hastane içinde nöbetçi bir ekip düşünüyolarmış ama o da kesin değilmiş

evet serpil hanımın bizzat kendisine sordum boyle soyledi.eylülde hastane içinde nöbetçi bir ekip düşünüyolarmış ama o da kesin değilmiş

Yalnız başta böyle bişey yoktu bna söz vermişti o gün muayenemi oldum sordum Serpil Hanım'a doguma geliceksinz dimi banada senin verdiğin cevabı verince kontrolden snra oturdum ağladım beni çok zor duruma bıraktı ilk doğumum olucak ver insan ister istemez doktorunuzla bi bağ kuruyorsunuz hönk diye ortada kaldım hemen doktorumu değiştirdim zaten kendimi garantiye almam gerekirdi zaten hastahene olarakda donanım olarak çok zayıflar Allah korusun acil birşey olsa kaldın öyle ortada hayırlısı inş....

evet canım benimde ilk hastaneye gitiğimde hiç aklıma gelmemişti bu durumu sormak.öğrenir öğrenmez bende hastanemi değiştirdim zaten. selimiyedekinin yoğun bakım ünitesi de pek iyi değilmiş çok kritik durumlarda sancaktepenin yogun bakımına yolluyorlarmış.Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Âmin inş tatlım fiyatlar konusunda çok iyi uygun ama ben ilk zamanda sormuştum canım o yüzden devam ettim ama son anda da kendimi garantiye almak için yine soriyim dedim aldığım cevap karşısında hiç mutlu olmadım o zaman devlet hastahanesinden bi farkı yok yani boş yere rutin kontrolümü yaptırdım oraya neyse hayırlısı olsun artık hakkımızda inş

hanımlar...
sancaktepe'de doğum yapan yapan var mı?
ben 9.haftamdayım. Dr. Banu Yıldırım'a gidiyorum. Çok memnunum aslında.
Ama hastane yeni olduğu için tedirginim doğum için....

Merhaba
Bende Selimiye via hospıtal a gidiyorum hulya hanıma giden kımse varmı yorumlarınızı alabılırmıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…