Via hospital selimiye (üsküdarda) yeni açılan hastaneye giden varmı?

Arkadaşlar bugün hastaneyle görüştüm 1 Eylül itibari ile Serpil Hanım'a muayene ücreti (12 tl idi) şu an Sgk'lılara 50 tl olmuş emekli 38 tl.
Normal doğum 1.000 tl zorunlu sezeryan 1.500 tl imiş.
Via kart uygulaması varmış (kart ücretsiz) testlerde, tetkiklerde %10 indirim imkanı varmış.
Ayrıca doğum paketleri de varmış internet adresinden bakabilirsiniz.

Merhana arkadaşlar. Ben de Serpil Hanım'a gidiyordum. Ancak birkaç sebepten dolayı hastaneyi değiştirdim. Serpil Hanım ilgili güleryüzlü bir kadın doğum doktoru, ancak hastanede geceleri doğum yaptıramadıklarını, ambulansla Sancaktepe'ye gönderdiklerini duyunca ilk tereddütü yaşamıştım. Tanımadığım bir doktora doğum yaptıracaksam Sancaktepe'ye gitmeme ne gerek var, herhangi bir hastanede doğururum.

Ancak asıl sorun ayrıntılı ultrasondu. Eğer bu hastaneye gidenler ya da gidecek olanlar varsa ayrıntılı ultrasonu başka yerde yaptırmanızı öneririm. 250 tl para ödüyorsunuz, karşınızda asık suratlı, ilgisiz, baştan savma bakan bir radyoloji doktoru. Ve sadece 10 dakika sürdü. 3 boyutlu bakılmadı, sadece 2 boyutluydu ve yanımda eşimin girmesine bile izin verilmedi. Devlet hastanesinde sandım kendimi. O tarihte doktorum Serpil Hanım izindeydi, başka bir doktora gitmeye karar verdim. Ayrıntılı ultrasonda içimin rahat etmediğini, sadece 10 dakikada bakıldığını söylediğimde doktorum çok şaşırdı ve kendisi en baştan ayrıntılı ultrason yaptı, tam 1 saat sürdü. (Hem de muayene ücreti dışında bir ücret almadan) Bebeğin pozisyonundan dolayı göremediklerini not aldı, diğer gidişimde tekrar baktı. Neyse hastanede böyle bir şey yaşamam iyi bir şeye vesile oldu, 6. ayımda asla vazgeçmeyeceğim doktorumu buldum. Via hospital'a Ultrason için ödediğim 250 tl'ye acıyorum ama.

Neyse biraz uzun oldu:) Ama yaşadığım şeyi paylaşmak istedim gitmek isteyenlerin bilgisi olsun diye..

Teşekkürler yorum için. şu hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba kafam karıştı çok bu hastane konusunda

Kusura bakmayın pek internete giremediğim için görmedim mesajınızı. Şu anki doktorum Feriha Uygur. Özel Altunizade Polikliniğinde çalışıyor. SSK anlaşması olmadığı için biraz tuzlu oluyor ama olsun içim çok rahat.

Anladım teşekkür ediyorum büyük ihtimalle kendi doktoruma devam edeceğim hiç değiştirmeyeceğim yani hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olsun inşallah

Anladım teşekkür ediyorum büyük ihtimalle kendi doktoruma devam edeceğim hiç değiştirmeyeceğim yani hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olsun inşallah

Amin Allah sağlık sıhhatli bir şekilde kavuştursun hepimizi bebişlerimize :)

Herkese merhaba dr.hulya guvenir sizce nasil memnun kalan var mi dogumuma az kaldi lutfen acilll cvpppp

Hastanenin güncel muayene ve Doğum fiyatlarını bilen ,
Yakın zamanda buraya takibe gidip yorum yapabilecek kimse var mı?
İkinci bebeğimi bekliyorum ve hastane arayışı içindeyim. İlki normal doğum oldu ve guzel geçti. İkincinin de öyle olmasını istiyorum, dolayısı ile bunu destekleyen bir doktora ihtiyacım var.

şuan bende ona başladım siz naptınız baya geçmiş üstünden ama
üsküdardan taşınmadı mı via hospital ben en son bölüm değiştirdi. kadın hastanesi olmaktan çıktı diye biliyorum. fiyatlarda falan bir değişiklik var mı

üsküdardan taşınmadı mı via hospital ben en son bölüm değiştirdi. kadın hastanesi olmaktan çıktı diye biliyorum. fiyatlarda falan bir değişiklik var mı
Taşındı mı ordan bilmiyorum ben Sancaktepe Via ya gidiyorum şuan muayene ücreti 50 oldu

Taşındı mı ordan bilmiyorum ben Sancaktepe Via ya gidiyorum şuan muayene ücreti 50 oldu
ben 2014 de gitmiştim selimiye via da dış gebelik ameliyatı olmuştum. ameliyat gibi bir durumunuz oluşursa sakın hafta sonuna denk gelmeyin. doktorlar c.tesi akşamı ve pazar olmuyor tek acil doktoru var ve yeterli bilgiye sahip değildi. dış gebelik ameliyatımdan sonra beklenmedik komplikasyon oluşmuştu. sürekli verilen serumlardan sonra idrara çıkamıyordum 1 gece hiç idrar yapamamış vaziyette lob olmuştum yani neredeyse böbreklerim ve diğer iç organlarım zarar görecek şekilde idrara maruz kalmıştı. sonda takıldığında 5 lt idrar çıktı ilkinde sonrada 1 hafta sonda ile gezdim kendi kendime idrar yapamaz durumdaydım. bunalıma girmeme sebep olmuştu. ama o zaman ki doktorum tülay günenç dış gebelik ameliyatımı o kadar başarılı geçirmişti ki tüplerim alınmadı ve rahim filminde de herhangi bir sorun oluşmadığı kesinleşti. sağ tüpe kesi atılmıştı. hoş doktorunuz hastaneden ayrldığında ona bir daha ulaşmanız mümkün olmuyor telefon numarası falan vermiyorlar. benim zamanımda da muayene ücreti 50 tl idi bir değişiklik olmamış demekki.

Ben Hülya güvenir E gidiyorum 30 haftalık hamileyim şuana kadar fena değil tabi çok çok mükemmel Bi hastane değil ama eve yakın diye mecbur . Size de çok geçmiş olsun baya kötü şeyler yaşamışsınız şuan iyisinizdir umarım. Acil olayına daha şükür hiç denggelmedim sezeryan olcam için biraz ona güveniyorum hani belli diye ama Allah bilir nolcanı bakalım hayırlısı olsun . Bu arada burda Via ilk açıldığında baya 1 yıldan fazla 30 tl idi yeni 50 yaptı

teşekkür ederim selimiyedeki via da sezeryan doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlardı. biri epidural sezeryan yaptırmıştı oda çok memnundu. odalar biraz küçüktü . sancaktepedeki hakkında bilgim yok. sanki hülya güvenir de selimiyeden geçmişti diye hatırlıyorum. 1 kere muayene olmuştum sakin bir bayandı. iyi düşününce herşey daha iyi oluyor. sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim .

Bende nasipse spinal olucam Hülya hanım da ordan gelmiş evet sakin çok rahat Bi bayan tecrübeli olduğunu düşünerek tercih ettim ama bakalım inş yanılmam Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…