Ben ona gidiyorum ve çok memnunumMerhaba
Bende Selimiye via hospıtal a gidiyorum hulya hanıma giden kımse varmı yorumlarınızı alabılırmıyım ?
Anladım teşekkür ediyorum büyük ihtimalle kendi doktoruma devam edeceğim hiç değiştirmeyeceğim yani hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olsun inşallah
şuan bende ona başladım siz naptınız baya geçmiş üstünden amaHulys guvenir hakkinda bilgisi olan yok mu.nasil bi doktor
üsküdardan taşınmadı mı via hospital ben en son bölüm değiştirdi. kadın hastanesi olmaktan çıktı diye biliyorum. fiyatlarda falan bir değişiklik var mışuan bende ona başladım siz naptınız baya geçmiş üstünden ama
Taşındı mı ordan bilmiyorum ben Sancaktepe Via ya gidiyorum şuan muayene ücreti 50 olduüsküdardan taşınmadı mı via hospital ben en son bölüm değiştirdi. kadın hastanesi olmaktan çıktı diye biliyorum. fiyatlarda falan bir değişiklik var mı
ben 2014 de gitmiştim selimiye via da dış gebelik ameliyatı olmuştum. ameliyat gibi bir durumunuz oluşursa sakın hafta sonuna denk gelmeyin. doktorlar c.tesi akşamı ve pazar olmuyor tek acil doktoru var ve yeterli bilgiye sahip değildi. dış gebelik ameliyatımdan sonra beklenmedik komplikasyon oluşmuştu. sürekli verilen serumlardan sonra idrara çıkamıyordum 1 gece hiç idrar yapamamış vaziyette lob olmuştum yani neredeyse böbreklerim ve diğer iç organlarım zarar görecek şekilde idrara maruz kalmıştı. sonda takıldığında 5 lt idrar çıktı ilkinde sonrada 1 hafta sonda ile gezdim kendi kendime idrar yapamaz durumdaydım. bunalıma girmeme sebep olmuştu. ama o zaman ki doktorum tülay günenç dış gebelik ameliyatımı o kadar başarılı geçirmişti ki tüplerim alınmadı ve rahim filminde de herhangi bir sorun oluşmadığı kesinleşti. sağ tüpe kesi atılmıştı. hoş doktorunuz hastaneden ayrldığında ona bir daha ulaşmanız mümkün olmuyor telefon numarası falan vermiyorlar. benim zamanımda da muayene ücreti 50 tl idi bir değişiklik olmamış demekki.Taşındı mı ordan bilmiyorum ben Sancaktepe Via ya gidiyorum şuan muayene ücreti 50 oldu
Ben Hülya güvenir E gidiyorum 30 haftalık hamileyim şuana kadar fena değil tabi çok çok mükemmel Bi hastane değil ama eve yakın diye mecbur . Size de çok geçmiş olsun baya kötü şeyler yaşamışsınız şuan iyisinizdir umarım. Acil olayına daha şükür hiç denggelmedim sezeryan olcam için biraz ona güveniyorum hani belli diye ama Allah bilir nolcanı bakalım hayırlısı olsun . Bu arada burda Via ilk açıldığında baya 1 yıldan fazla 30 tl idi yeni 50 yaptıben 2014 de gitmiştim selimiye via da dış gebelik ameliyatı olmuştum. ameliyat gibi bir durumunuz oluşursa sakın hafta sonuna denk gelmeyin. doktorlar c.tesi akşamı ve pazar olmuyor tek acil doktoru var ve yeterli bilgiye sahip değildi. dış gebelik ameliyatımdan sonra beklenmedik komplikasyon oluşmuştu. sürekli verilen serumlardan sonra idrara çıkamıyordum 1 gece hiç idrar yapamamış vaziyette lob olmuştum yani neredeyse böbreklerim ve diğer iç organlarım zarar görecek şekilde idrara maruz kalmıştı. sonda takıldığında 5 lt idrar çıktı ilkinde sonrada 1 hafta sonda ile gezdim kendi kendime idrar yapamaz durumdaydım. bunalıma girmeme sebep olmuştu. ama o zaman ki doktorum tülay günenç dış gebelik ameliyatımı o kadar başarılı geçirmişti ki tüplerim alınmadı ve rahim filminde de herhangi bir sorun oluşmadığı kesinleşti. sağ tüpe kesi atılmıştı. hoş doktorunuz hastaneden ayrldığında ona bir daha ulaşmanız mümkün olmuyor telefon numarası falan vermiyorlar. benim zamanımda da muayene ücreti 50 tl idi bir değişiklik olmamış demekki.
teşekkür ederim selimiyedeki via da sezeryan doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlardı. biri epidural sezeryan yaptırmıştı oda çok memnundu. odalar biraz küçüktü . sancaktepedeki hakkında bilgim yok. sanki hülya güvenir de selimiyeden geçmişti diye hatırlıyorum. 1 kere muayene olmuştum sakin bir bayandı. iyi düşününce herşey daha iyi oluyor. sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim .Ben Hülya güvenir E gidiyorum 30 haftalık hamileyim şuana kadar fena değil tabi çok çok mükemmel Bi hastane değil ama eve yakın diye mecbur . Size de çok geçmiş olsun baya kötü şeyler yaşamışsınız şuan iyisinizdir umarım. Acil olayına daha şükür hiç denggelmedim sezeryan olcam için biraz ona güveniyorum hani belli diye ama Allah bilir nolcanı bakalım hayırlısı olsun . Bu arada burda Via ilk açıldığında baya 1 yıldan fazla 30 tl idi yeni 50 yaptı
Bende nasipse spinal olucam Hülya hanım da ordan gelmiş evet sakin çok rahat Bi bayan tecrübeli olduğunu düşünerek tercih ettim ama bakalım inş yanılmamteşekkür ederim selimiyedeki via da sezeryan doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlardı. biri epidural sezeryan yaptırmıştı oda çok memnundu. odalar biraz küçüktü . sancaktepedeki hakkında bilgim yok. sanki hülya güvenir de selimiyeden geçmişti diye hatırlıyorum. 1 kere muayene olmuştum sakin bir bayandı. iyi düşününce herşey daha iyi oluyor. sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?