- 24 Ağustos 2016
- 3.835
- 6.420
- 158
- Konu Sahibi lorellacik
O deneme ilk ve son oldu zatenAaay çıldıracağım hahaha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O deneme ilk ve son oldu zatenAaay çıldıracağım hahaha![]()
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshdO deneme ilk ve son oldu zatendedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa
doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım
![]()
O deneme ilk ve son oldu zatendedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa
doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım
![]()
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd
Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçHayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd
Aha benim gibi birini buldum galiba ahaahah çılgın şey. Ben meyve sebzeleri mastürbasyona alet etmiyorum şimdi yanlış anlaşılmasın. Zaten sitede adım patlicanciya falan çıkmışAma bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçbenimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm
![]()
Gulmuyorum gulmuyorum gulmuyorum. Evlerden irak güldüğüm her sey basima geliyor. Vallahi gulmuyoruahhddhd
Bir de şu var. Nasıl yardım edeceklerse artıkAklıma şu geldi birden
Çok işsiz var ne yazık ki doğumda ıkınınca bebek çıkıyosa salatalık da çıkarBir de şu var. Nasıl yardım edeceklerse artık
Lavabo açıcı vakum yardımıyla çıkar demiş biriÇok işsiz var ne yazık ki doğumda ıkınınca bebek çıkıyosa salatalık da çıkar
Biri de penisimi yeşile boyadım sevgilim hıyar sandı yazmış
Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçbenimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm
![]()