• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vibratör Tavsiyesi

O deneme ilk ve son oldu zaten 😃☺️ dedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa 🫢🤣 doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım 🫣😄
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd

O deneme ilk ve son oldu zaten 😃☺️ dedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa 🫢🤣 doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım 🫣😄
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd

Benzer isler
6544e46de4ef567327ad8597af13bd43.jpg

Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuç 😅 benimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm 😃😂

Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuç 😅 benimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm 😃😂
Aha benim gibi birini buldum galiba ahaahah çılgın şey. Ben meyve sebzeleri mastürbasyona alet etmiyorum şimdi yanlış anlaşılmasın. Zaten sitede adım patlicanciya falan çıkmış

Bir de şu var. Nasıl yardım edeceklerse artık
Çok işsiz var ne yazık ki doğumda ıkınınca bebek çıkıyosa salatalık da çıkar 😅
Biri de penisimi yeşile boyadım sevgilim hıyar sandı yazmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu cinsellık konusunda çok dertlıyım çokkkk , yıllardır seks yok evlilikte . O değil hadi oyuncak alıp yapalım da yok .

Kendim de denemedim ama alırsan lütfen link at bana da :) araştırıp bakıp bakıp yorum okuyup çıkıyorum sitelerden henüz birine karar veremedim .

Partnerin klitorisi emip oral yapması ile kullanılan sex aletinin klitoris emici özelliği olması aynı etkiyi bırakır mı bilemedim. Eğer alırsam sipariş veremem, kapı önüne kargo gelir. Bizzat kendim şubeden almalıyım. Bir de ses çıkarmayan bir şey olması lazım:)
Aynı şey olur mu? Arzuladığın bir erkeğin yapmasıyla makina aynı etkiyi yapmaz. Aynı şekilde konforlu bir yerde (evin yatak odası gibi) yakalanabileceğin bir yerde araba, asansör, plaj, deniz vs. yapmanda aynı etkiyi yapmaz. Biz onlara fantazi diyoruz.
Benim aldığım vibratör ses çıkarıyordu. Bir de çok titriyor. Kademe kademe. Aileyle yaşıyorsan onların duymamaları imkansız.

Aynı şey olur mu? Arzuladığın bir erkeğin yapmasıyla makina aynı etkiyi yapmaz. Aynı şekilde konforlu bir yerde (evin yatak odası gibi) yakalanabileceğin bir yerde araba, asansör, plaj, deniz vs. yapmanda aynı etkiyi yapmaz. Biz onlara fantazi diyoruz.
Benim aldığım vibratör ses çıkarıyordu. Bir de çok titriyor. Kademe kademe. Aileyle yaşıyorsan onların duymamaları imkansız.
Evet tabiki aynı hazzı vermez. Şimdiye kadar zaten ya evden biri görürse, sesi duyulursa diye düşündüğüm için almadım. 🤷🏻‍♀️ Fantazi dedin de canım acayip derecede farklı bir deneyim yaşamak istedi. Arabada,polise yakalanma derdi olmadan , sessiz sakin bir yerde.

Evet tabiki aynı hazzı vermez. Şimdiye kadar zaten ya evden biri görürse, sesi duyulursa diye düşündüğüm için almadım. 🤷🏻‍♀️ Fantazi dedin de canım acayip derecede farklı bir deneyim yaşamak istedi. Arabada,polise yakalanma derdi olmadan , sessiz sakin bir yerde.
Olur inşallah sana değer veren bir partnerin. 🙏🏻
Bir de önceki sayfalarda 25 cm filan yazılmış. Çok yanlış bilgiler. Vajina kanalın dış 3’te birlik kısmı, yani ilk 4 cm’i uyarılacak sinirlere sahiptir. Karşınızdaki erkekleri de komplekse sokmaya gerek yok. Ben şimdi kendi parmağımı ölçtüm. 9 cm Çok zorda kalsam diyelim kendimi tatmin edebilmem için yeterli. Ama G noktasını biliyor ve doğru hareketleri yapıyor olmanız lazım. Bu da zamanla, tecrübeyle kazanabileceğiniz bir şey.

Olur inşallah sana değer veren bir partnerin. 🙏🏻
Bir de önceki sayfalarda 25 cm filan yazılmış. Çok yanlış bilgiler. Vajina kanalın dış 3’te birlik kısmı, yani ilk 4 cm’i uyarılacak sinirlere sahiptir. Karşınızdaki erkekleri de komplekse sokmaya gerek yok. Ben şimdi kendi parmağımı ölçtüm. 9 cm Çok zorda kalsam diyelim kendimi tatmin edebilmem için yeterli. Ama G noktasını biliyor ve doğru hareketleri yapıyor olmanız lazım. Bu da zamanla, tecrübeyle kazanabileceğiniz bir şey.
Ben yıllar önce evlendim boşandım, sonrasında sevgililerim oldu. Bu konuda tecrübeliyim. Benim için boyu değil işlevi önemli. Mastürbasyon yaparken parmaklar tatmin etmeye yetiyorsa 15 cm penis de gayet yeterli olur haz almak için. Öyle aşırı abartılı şu kadar uzun olsun, böyle kalın olsun diye düşünmeye gerek yok. :) Bir partnerim var zaten , en kısa sürede görüşeceğiz.

Bu tarz konular gördükçe vibratör alma isteğim gitgide kabarıyor. 😒
Senin yüzünden bütün gece olmayan vibratörümü düşündüm,
ama benim canım biraz macera istiyor bu aralar.
Kendime kkde +18 konulara girme yasağı koymalıyım yok bu böyle olmayacak
Fantazi dedin de canım acayip derecede farklı bir deneyim yaşamak istedi. Arabada,polise yakalanma derdi olmadan , sessiz sakin bir yerde.
ya pardon da hem konudaki geyikleri biraz okumak hem de doğru vibratör nasıl seçilir öğrenmek için sayfaları okuyalım desek her sayfada hatta her yorumdan sonra my hope my hope arkadaşımızın ne kadar azgın ve istekli olduğunu okuyoruz. Tamam en yüksek libido sende sal bizi.

Back
X