Vicdan azabı çekiyormusunuz?

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Sevgilimle buluştugumda herşey iyi hoş sonra öpüştükten sonraçokmu yanlış bişey yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum onu çok seviyorum 11 aylık bi ilişkinin içindeyim ciddi de düşünüyoruz ama o beni bi öpsün o an için herşey güzel ama sonrasında içim sıkılıyor somurtuyorum hep ağlayacak gibi oluyorum. :14:

evet cnm aynı sıkıntıları bende yasadım..aynı seyden dolayı yasadıysak..sonra hep pişman oluyodum gunaha gırom dıye..kendıkendıme de ama bız evlencez dıyodum..evlendık ama bu evlılık ısledıgım gunahı örtmuyordur sanırım...

Sevgilimle buluştugumda herşey iyi hoş sonra öpüştükten sonraçokmu yanlış bişey yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum onu çok seviyorum 11 aylık bi ilişkinin içindeyim ciddi de düşünüyoruz ama o beni bi öpsün o an için herşey güzel ama sonrasında içim sıkılıyor somurtuyorum hep ağlayacak gibi oluyorum. :14:

Canım, bir tanem... Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hissettiklerini, düşündüklerini anlıyorum. Şu anda karşındaki insanı sevdiğin için, ilişkinin yürümesi için göz yumuyorsun bu duruma. Karşındaki insanı kırmamak için zorluyorsun kendini. Ama bu durum ilerleyecek, farklı şeyler girecek işin içine. Bence gayet kesin çizgilerin olsun. "Ben bunu yapmak istemiyorum çünkü mutsuz oluyorum" diyeceksin ve olay bitecek. Seni seven insan zaten her şekilde seviyor. Sakın bu hataya düşme.

Bu durumları rahat yaşayacak insanlar olabilir, onlara sözüm yok. Herkesin kendi mantığı, kendi seçimi. Ama bana çok ağır geldi. Evleneceğiz diyorsun ama en vicdanlı erkek bile birlikte olduğu kızı bırakıp gidebiliyor.... Karşındakinden önce kendi isteklerini, kendi doğrularını düşün canım.

sadece öpüşüyor musunuz?

benimde 1,5 yıllık ilişkim var
1 yıl sonunda elini tuttum yanağımdan öper sarılırzz ilerisi yok katıyımdır bi kere der gibi oldu sözle sadece pişman ettirdim elini filanda bıraktımm bi geri duruş bi dahada lafı olmadı :1: ama bende vicdan azabı duyuyorum günah yani ama böyle uzun süreli beraberliklerde bunlar olmadan da olmuyor
bilmiyorum yaa :25:

erkek arkadaşınızı mutlu etmek zorundasınız ama bununla değil ,

onu dinlemek dertlerini paylaşmak derman olabilmek için elinden geleni yapmak zorundasın .

Ama bunu yapmak zorunda değilsiniz . lütfen içiniz rahat değilse yapmayın . Hem ona hem kendinize kötülük olur bu , acısı sonra çıkıyor . Bence sözden nişandan sonra müsade etmelisiniz .

ben de çok kötü oluyorum ama adamı görünce ben dayanamıyorum öpüveriyorum:1:

umarım bu kişilerle evleniriz de bi nebze de olsa iyi hissederiz.

Back
X