- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Benim özelimdi diye ağlamış, kimsenin bilmesini istemiyordum demişHayır bir art niyetiniz yokmuş ki üzmeyin kendinizi
Hem böyle şeyler asla gizli kalmazdı ki...
O zaman gereken önlemi aldırtsaymışBenim özelimdi diye ağlamış, kimsenin bilmesini istemiyordum demişama profil fotoğrafı yüzüklü çocuğun, onu kaldırtsaydı keşke ( Ben bütün özelimi ona anlattım, vajinusmusuma kadar biliyor. Saklayacağını düşünmedim o yüzden. Of gece gece içimi rahatlattınız, Allah razı olsun
Evet kendi sülalesine de söylemeyeceklermiş. Bize de öyle.Yoo en iyisini yapmışsınız üzülöeyin hiç. Ama şeyi anlamadım yani kız ve ailesi biliyormuşta milletten mi saklıyolarmış ?
Annesinin kanser tedavisi yeni bitti. O süreçte neler çektiğine bizzat şahit oldum. Ona asla söylemezdim. Hatta kıza dedim ki bak bana söyleyebilirsin, ama annene şimdi söyleme biliyorsan, kemoterapisi yeni bitti dedim. Bana yok yok söyleyemem mahvolur dedi bir de..Yani balkonda bana bilmediğini söyledi. Şok olmuş numarası yaptı. Ben de düğünden sonra öğrenirlerse ikisi birden mahvolurlar diye çok korktumNasıl yani kızın ailesi zaten biliyor muymuş bu durumu?
Kıza söylemekle hata etmişsiniz zaten.
Keşke ilk önce annesine söyleseydiniz.
O size durumu açıklardı konu da öylece kapanırdı kimse üzülmüş olmazdı.
Ona da söyledim, evlenmiş ayrılmış hiiç ama hiç önemli değil, ama sana yalan söylemedi di mi abla, yalanı haketmiyorsun dedim.Siz tamamen iyi niyetle yaklasmissiniz. Hiç kendinizi uzmeyin. Yerinizde olsam ben de söylerdim. Soylemeseniz belki kandirmalarina göz yummuş olacaktiniz bilemezdiniz böyle olduğunu. Ayrıca daha önce evlenmişse ne olmuş. Madem seviyorlar birbirlerini bu kadar takmasinlar yani
Anladım. Siz en iyisini yapmışsınız. Kız sizinle açıkça konuşsaymış anlatsaymış bildiğini kimseye söylememenizi rica etseymiş felan. Bide baya yakınız diyosunuz bence o size ayıp etmiş. Hem mahveden niye siz olasınız ? Boy boy fotoğrafları duruyor siz görmeseniz başka biri görecekti bu kadar sırsa önlemlerini alsalarmışEvet kendi sülalesine de söylemeyeceklermiş. Bize de öyle.
Bizden saklyacaklarmış, araştırmak ona mı düştü die kızmışlar banaAnneme; biz zaten biliyorduk demiş kız biliyor muydu? Biz dediğine göre biliyordu ve arkadaşınız size söylemedi ise vicdan yapılacak bir durum değil.
Siz iyi niyetle söylemişsiniz.
Siz gayet iyi niyetli davranmıssiniz keşke hepimizin çevresinde sizin gibi dostlarımız olsa iyiligimizi düşünen.Ona da söyledim, evlenmiş ayrılmış hiiç ama hiç önemli değil, ama sana yalan söylemedi di mi abla, yalanı haketmiyorsun dedim.
Di miAnladım. Siz en iyisini yapmışsınız. Kız sizinle açıkça konuşsaymış anlatsaymış bildiğini kimseye söylememenizi rica etseymiş felan. Bide baya yakınız diyosunuz bence o size ayıp etmiş. Hem mahveden niye siz olasınız ? Boy boy fotoğrafları duruyor siz görmeseniz başka biri görecekti bu kadar sırsa önlemlerini alsalarmış
Annesinin kanser tedavisi yeni bitti. O süreçte neler çektiğine bizzat şahit oldum. Ona asla söylemezdim. Hatta kıza dedim ki bak bana söyleyebilirsin, ama annene şimdi söyleme biliyorsan, kemoterapisi yeni bitti dedim. Bana yok yok söyleyemem mahvolur dedi bir de..Yani balkonda bana bilmediğini söyledi. Şok olmuş numarası yaptı. Ben de düğünden sonra öğrenirlerse ikisi birden mahvolurlar diye çok korktum(
Çok sağolun, vallahi ateş yanıyor içimde. Empati yaptım, bana söylemese dostum ben asla affetmezdim dedim. Bir de bizi iftara çağırdı, o kadar hazırlığı bunu söylemek için mi yapmış demişlerSiz gayet iyi niyetli davranmıssiniz keşke hepimizin çevresinde sizin gibi dostlarımız olsa iyiligimizi düşünen.
Allh razı olsun, beni yereceksiniz sandım ama bunları okudukça rahatladım ağlıyorum, çok sağolunAy kız da mı biliyormuş yani?
Size bilmiyormuş numarası mı yapmış?
O zaman üzülmeniz vicdan yapmanız gereken bir durum yok ki.
Siz tamamen iyi niyetle yaklaşmışsınız hatta çok çok düşünceli davranmışsınız.
Ben bilmiyorlar zannetmiştim.
Lütfen üzülmeyin sizin bi suçunuz yok.
Onlar birşeyler ortaya çıktı diye size tepki göstermişler anladığım kadarıyla.
Yani konu eyvah birileri duyup üzülecek değil de birileri duyup laf söz edecek endişesi sanırım.
Bence kötü hissetmeniz yersiz, aksine onlar size ayıp etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?