• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorum :KK43:( yarın çiçek yollayacağım işe başladı bugün. Kartta yazacağım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

ay sakın çiçek falan yollamayın.

Yahu kız biliyormuş zaten ne atağı geçirecek? En mantıklısı pat pat yüzlerine söylemek, eşinizle birlikte gidin konuşun. Siz konuşamazsanız eşiniz müdahale eder. Size de yazık değil mi, olay çok saçma şu yüzden çektiğiniz strese değmez.
Zaten yemin ediyorum, şu 2 gündür yaşadığım şeyden sonra, iyi niyetimi anlatabilmek ve bir daha görüşmek istemiyorum. Bunu nasıl yaşattılar bana ve anneme, resmen ağlıyoruz iftar yapmadık daha, nasıl bu kadar kötü düşünebilirler :(((((

Zaten yemin ediyorum, şu 2 gündür yaşadığım şeyden sonra, iyi niyetimi anlatabilmek ve bir daha görüşmek istemiyorum. Bunu nasıl yaşattılar bana ve anneme, resmen ağlıyoruz iftar yapmadık daha, nasıl bu kadar kötü düşünebilirler :KK43:((((

Niye ağlıyorsunuz canım ne münasebet? Aaa bunların çarpık çurpuk, ne idüğü belirsiz ilişkileri yüzünden düştüğünüz hale bak günah. İçinizde kalacağına dışarı çıksın, gidin pat pat söyleyin yüzlerine. Dilerim yanlış anlaşılma vardır yoksa aile dostumuz dediğiniz bir ailenin bu kadar şuursuz olması çok üzücü olur.

Hep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diye :KK43: hele şu mahkeme olayı mahvetti beni, ben bu işin ucunu bırakmam demiş adam, yasal değil bu demiş, mahkemede görüşürüz demiş :KK43:(( hem de kardeşim araştırdı demiştim bana inansın diye onun mesleğini de tehlikeye attım, çok üzgünüm yaa çook :KK43:((((

ay adama totonuzla güleceğiniz yerde birde dert mi edindiniz..
adamda sanki tecavüzcü gibi boşanmış olduğundan imtina ediyor..
adamla kız tencere kapak olmuş.

Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorum :KK43:( yarın çiçek yollayacağım işe başladı bugün. Kartta yazacağım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Yaw bu ucunci sahislar araciligi ile sizi sindirmisler anlasaniza.
Korkacak birsey yok. Gizli kapakli is cevirenler korkuyor. Ve o korkuyla size saldiriyor.

Bence bu kiz tarafinda baska olaylar donuyor. Birbirinden izole edilmeye calisan kisiler siz ve kiz ailesisiniz sonucta.
Kimden? Erkek tarafindan. Ve araya sokulan 3.cu sahislardan.
Mahkemeyle gozunuzu korkutuyorlar findik beyinliler birde.
Bi b*k yapamazlar. O yuzden sakin olun.
Birebir gidin konusun kizin annesiyle.

Varsayinlarla ilerlemeyin. Sizin gordugunuz kizin haberi olmamasi. Ve erkek tarafi size saldirinca ucuncu sahislarin etkisiyle siz kiz rol yapiyor diye dusundunuz.
Kisaca algi oyunlari var isin icersinde..
E anneden de birebir birsey duymadiniz sonucta degilmi?
Yani ne oldugu belli degil ve size komik seylerden saldiriliyor.

Yaptığım tek şey oğlanın ve yiğeninin face ne bakmak. Bundan ne olacak :KK43:( oğlan demiş bütün facelere baktım yok, nerden bulmuşlar diye. Yiğeninin diyemiyorum, 16 yaşında kız, ona kızarlarsa :KK43:((
Valla artık olan oldu. Haber gönderin nereden gördüğünüzü. Size de yazık değil mi. Bir de daha üzerine düşmeyin . Siz kendinizi suçladikca onlar da sizi suçlayacak . Tek hataniz kral çıplak demek. Yoksa durum ortadaydı zaten. Daha arayıp sormayın. Onların da ne kadar kötü kalpli olduğunu görmüş oldunuz.

çok komik tipler bunların hepsi yahu..
devlet sırrı gibi karşılıklı boşanmış olduğunu saklamışlar adamın..
siz de bir tuhafsınız bu kadar akıl yoksunu için üzülüyorsunuz.. kız da aileside geri kafalı.

Yaw bu ucunci sahislar araciligi ile sizi sindirmisler anlasaniza.
Korkacak birsey yok. Gizli kapakli is cevirenler korkuyor. Ve o korkuyla size saldiriyor.

Bence bu kiz tarafinda baska olaylar donuyor. Birbirinden izole edilmeye calisan kisiler siz ve kiz ailesisiniz sonucta.
Kimden? Erkek tarafindan. Ve araya sokulan 3.cu sahislardan.
Mahkemeyle gozunuzu korkutuyorlar findik beyinliler birde.
Bi b*k yapamazlar. O yuzden sakin olun.
Birebir gidin konusun kizin annesiyle.

Varsayinlarla ilerlemeyin. Sizin gordugunuz kizin haberi olmamasi. Ve erkek tarafi size saldirinca ucuncu sahislarin etkisiyle siz kiz rol yapiyor diye dusundunuz.
Kisaca algi oyunlari var isin icersinde..
E anneden de birebir birsey duymadiniz sonucta degilmi?
Yani ne oldugu belli degil ve size komik seylerden saldiriliyor.
Saldırdığı konu gösterdiğim fotoğraflara binayen, bu kadar araştıracak ne vardı, sayfa sayfa gezmiş, nasıl bu kadar merak etmiş, ne haddine? Kız kardeşimiz değil bir şey değil, bizim hiç mi özelimiz olamaz, en yakınımız da olsa bu bizim özelimiz, kurcalayamaması gerekiyordu diyorlar :((

çok komik tipler bunların hepsi yahu..
devlet sırrı gibi karşılıklı boşanmış olduğunu saklamışlar adamın..
siz de bir tuhafsınız bu kadar akıl yoksunu için üzülüyorsunuz.. kız da aileside geri kafalı.
Dedim ya anksiyete hastasıyım ve son 1 yıldır bu kadar tavan yaptığını hatırlamıyorum. Acıdan, korkudan delirmek üzereyim, sağlıklı düşünemiyorum, delireceğim :(((

Valla artık olan oldu. Haber gönderin nereden gördüğünüzü. Size de yazık değil mi. Bir de daha üzerine düşmeyin . Siz kendinizi suçladikca onlar da sizi suçlayacak . Tek hataniz kral çıplak demek. Yoksa durum ortadaydı zaten. Daha arayıp sormayın. Onların da ne kadar kötü kalpli olduğunu görmüş oldunuz.
Aynen ben bu kadar olduklarını bilmiyordum, en azından telefonu aç hesap sor, açmamak nedir? Ben mi boşattım, ya da herkeze yaydım mı? Anlamadım ki :((

Dedim ya anksiyete hastasıyım ve son 1 yıldır bu kadar tavan yaptığını hatırlamıyorum. Acıdan, korkudan delirmek üzereyim, sağlıklı düşünemiyorum, delireceğim :KK43:((

ne var korkacak?
sosyal medyaya fotoları siz mi koyup ifşa ettiniz..
komik komik argümanlarla mı mahkemeye verecekmiş..
savcı kapıdan kovalar bunu..

ne var korkacak?
sosyal medyaya fotoları siz mi koyup ifşa ettiniz..
komik komik argümanlarla mı mahkemeye verecekmiş..
savcı kapıdan kovalar bunu..
Umarım öyle olur umarım. Benim yüzümden kaç kişi panik oldu, üzüldü. Mübarek günde dua ediyorum son bulsun, araları düzelsin, bir daha selam vermeyeceğim :((

Saldırdığı konu gösterdiğim fotoğraflara binayen, bu kadar araştıracak ne vardı, sayfa sayfa gezmiş, nasıl bu kadar merak etmiş, ne haddine? Kız kardeşimiz değil bir şey değil, bizim hiç mi özelimiz olamaz, en yakınımız da olsa bu bizim özelimiz, kurcalayamaması gerekiyordu diyorlar :KK43:(

Suan saglikli dusunemiyorsunuz.
Benim yazdigim yorumu esinize okutun. Ve o kizin ailesi ile gerekirse o gitsin konussun veya birlikte gidin.

Bir lavanta cayi felan yapin kendinize sizde..
Hallolur hersey icinizi ferah tutun.

Umarım öyle olur umarım. Benim yüzümden kaç kişi panik oldu, üzüldü. Mübarek günde dua ediyorum son bulsun, araları düzelsin, bir daha selam vermeyeceğim :KK43:(

kimsenin panik olduğunu sanmıyorum.
zaten biliyorlarmış.
akıl var mantık var ne mahkemesi yahu..
keşke olayın içinde olmasanızda dışardan görebilseniz cidden çok komikler..
cahil sürüsü.

kimsenin panik olduğunu sanmıyorum.
zaten biliyorlarmış.
akıl var mantık var ne mahkemesi yahu..
keşke olayın içinde olmasanızda dışardan görebilseniz cidden çok komikler..
cahil sürüsü.
Hepinizden Allah razı olsun, telefona yapıştım ağlaya ağlaya yorumları okuyorum. Hiç iyi değilim :((( hepiniz sağolun :(

Gercekten deliriyorum boyle uzerine vazife olmayan islere burnunu sokan kisilere. Fotolari taaaa 2012 yilina kadar stalklamak nedir? Yani amaciniz neydi?

İyiniyetli olabilirsiniz ama cehenneme giden yol da iyiniyet taslarindan doselidir.

Gercekten deliriyorum boyle uzerine vazife olmayan islere burnunu sokan kisilere. Fotolari taaaa 2012 yilina kadar stalklamak nedir? Yani amaciniz neydi?

İyiniyetli olabilirsiniz ama cehenneme giden yol da iyiniyet taslarindan doselidir.
Adamın 6 fotosu var zaten hiç biri yeni değil ki.

Back
X