• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Anlayamadım aile biliyormuş ama kızdan mı saklamışlar. Seni arayıp biliyorduk madem sen gördün kimseye söyleme diyebilirlerdi. Sana kendini iyilik düşündün diye suçlu hissettirmelerine gerek yoktu. Hatta teşekkür bile etmelilerdi bence arkamızı kolladın diye. Ya da fotoğraf meselesini sayende gördük öğrendik hemen halledilsin kaldırılsın sağol vs demelilerdi. Hiç üzülüp kendini yıpratma. Sen asıl söyleyerek vicdanlı olduğunu göstermişsin.

Zaten ayrılırlarsa hemen çocuğu bulup giderim, gerekirse ayaklarına kapanırım, umarım benim yüzümden öyle bir şey olmaz, umarım :KK43:((((
Bence olmaz siz sakin olun..bi ortam durulsun bakalım.kararlar verilsin.eminim şuan size çok kizginlar.nekadar yapıcı da yaklassaniz fayda etmez.zaman geçmesi ve hadiselerin durulması lazım.bence çocuğun o resimleri silmemesine filan bozuldular,hazmedemeyip tartışma çıkardılar.kompleksli insanlar işte..olgun değiller.halbuki sizi kenara çekip ay canım durum bu aslında biliyoruz ama sır bu sende kimseye deme diyebilirlerdi.hala olayı büyütme peşindeler.sanki ayrılmak için sebep arar gibi davranıp,sizide günah keçisi ilan etmeleri çok yanlış.siz hatalı bile olsanız,bunca yıllık dostluğun hatrina yanlış anlamayıp,buyutmeyebilirlerdi.hakikaten iyi niyetinizle dert sahibi ettiler.ama ders oldu hepimize işte.

Bence olmaz siz sakin olun..bi ortam durulsun bakalım.kararlar verilsin.eminim şuan size çok kizginlar.nekadar yapıcı da yaklassaniz fayda etmez.zaman geçmesi ve hadiselerin durulması lazım.bence çocuğun o resimleri silmemesine filan bozuldular,hazmedemeyip tartışma çıkardılar.kompleksli insanlar işte..olgun değiller.halbuki sizi kenara çekip ay canım durum bu aslında biliyoruz ama sır bu sende kimseye deme diyebilirlerdi.hala olayı büyütme peşindeler.sanki ayrılmak için sebep arar gibi davranıp,sizide günah keçisi ilan etmeleri çok yanlış.siz hatalı bile olsanız,bunca yıllık dostluğun hatrina yanlış anlamayıp,buyutmeyebilirlerdi.hakikaten iyi niyetinizle dert sahibi ettiler.ama ders oldu hepimize işte.
Hem de ne dert, şimdi eşimi tutamıyorum onlar kimi mahkemeyle tehdit ediyorlarmış diye :(((

Bence şu saatten sonra karışmayın.
Siz söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Asıl onlar size yalan söyleyerek ayıp etmişler, ortaya çıkınca da üzülmüşler.
Üzülecekte ne varsa, daha önce evlenmişse evlenmiş ayıp mı?
Ya gerçekten bilmiyor olsaydı, en iyisini yapmışsınız söylemekle.
Artık üstüne gitmeyin bence.

Bence şu saatten sonra karışmayın.
Siz söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Asıl onlar size yalan söyleyerek ayıp etmişler, ortaya çıkınca da üzülmüşler.
Üzülecekte ne varsa, daha önce evlenmişse evlenmiş ayıp mı?
Ya gerçekten bilmiyor olsaydı, en iyisini yapmışsınız söylemekle.
Artık üstüne gitmeyin bence.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?? En son aradaki kişiye şunu demiş; onlar kızımı öldürmek mi istiyorlar, eski eşini bile göstermişler, kız kardeşi değil bir şey değil, ona mı düştü araştırmak, yazıklar olsun bu kadar üzdükleri için demiş. Resmen içim kaynıyor acıdan, onun üzülmesi hele de benim için üzülmesi.. o yoğun bakımdayken gecelerce kapıda bekledim, hele annesi hala der kanseri sayenizde atlattım, 1 gün yalnız bırakmadınız beni diye. Benden bu lafları diyecek kadar nefret edebilirler mi?? İnanın en geç iki günde bir birimizin evindeyiz, o kadar samimiydik.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?? En son aradaki kişiye şunu demiş; onlar kızımı öldürmek mi istiyorlar, eski eşini bile göstermişler, kız kardeşi değil bir şey değil, ona mı düştü araştırmak, yazıklar olsun bu kadar üzdükleri için demiş. Resmen içim kaynıyor acıdan, onun üzülmesi hele de benim için üzülmesi.. o yoğun bakımdayken gecelerce kapıda bekledim, hele annesi hala der kanseri sayenizde atlattım, 1 gün yalnız bırakmadınız beni diye. Benden bu lafları diyecek kadar nefret edebilirler mi?? İnanın en geç iki günde bir birimizin evindeyiz, o kadar samimiydik.

Yaw kardes bu olaylar oldu olali hic birebir bu anne ve kiz sana bu konuda herhangi birsey dedi mi, konustunuz mu?
Baska birinin araciyla laflar geliyor size resmen. Nerden biliyorsunuz dogru oldugunu?

Yaw kardes bu olaylar oldu olali hic birebir bu anne ve kiz sana bu konuda herhangi birsey dedi mi, konustunuz mu?
Araci ile laflar geliyor resmen. Nerden biliyorsunuz dogru oldugunu?
Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyor :(((

Ailecek manyaklar, hayır anası babası neyse de kızın yaptığı nasıl bir şuursuzluk? Aaa bilmiyordum falan diye rol kesip sonra "Bizim özelimizi kurcaladı yiieaa" falan yapmak nasıl bir kafa? Ailenizi bilmem ama yerinizde olsam daha da görüşmem, zor günler geçirmiş olabilirler bu sizin probleminiz değil. Aile dostlarınızsa sizin iyi niyetle yaklaşmış olmanızı biliyor olmaları gerekirdi, sizi hiç tanıyamamışlar demek ki. Ayıp.

Ailecek manyaklar, hayır anası babası neyse de kızın yaptığı nasıl bir şuursuzluk? Aaa bilmiyordum falan diye rol kesip sonra "Bizim özelimizi kurcaladı yiieaa" falan yapmak nasıl bir kafa? Ailenizi bilmem ama yerinizde olsam daha da görüşmem, zor günler geçirmiş olabilirler bu sizin probleminiz değil. Aile dostlarınızsa sizin iyi niyetle yaklaşmış olmanızı biliyor olmaları gerekirdi, sizi hiç tanıyamamışlar demek ki. Ayıp.
Hep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diye :( hele şu mahkeme olayı mahvetti beni, ben bu işin ucunu bırakmam demiş adam, yasal değil bu demiş, mahkemede görüşürüz demiş :((( hem de kardeşim araştırdı demiştim bana inansın diye onun mesleğini de tehlikeye attım, çok üzgünüm yaa çook :(((((

Hep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diye :KK43: hele şu mahkeme olayı mahvetti beni, ben bu işin ucunu bırakmam demiş adam, yasal değil bu demiş, mahkemede görüşürüz demiş :KK43:(( hem de kardeşim araştırdı demiştim bana inansın diye onun mesleğini de tehlikeye attım, çok üzgünüm yaa çook :KK43:((((

Bir halt yapamaz, nasıl kanıtlayacak sizden öğrendiğini belge yok bir şey yok. Onu geçtim, herkese açıksa fotoğrafları zaten bir şey çıkmaz. Herkese açık yapması demek, ben tanıdık tanımadık herkesle fotoğrafımı paylaşabilirim demek. Sıkmayın canınızı cidden, diyorum ya manyaklar ailecek.

Şu aradaki aileye söyleyin de onlar da baksın bari facedeki yeğen profiline.Bu kadar kolay yani, ille sinsice stalklamak gerekmiyor. İnternet kullanmayı bilen birileri anlar sizi,gerisi anlamaz.
Adam üste çıkıp mahkeme ile tehdit edeceğine önce fotolarını sildirsin.
Hiç suçluluk hissetmeyin.
Kim olsa yapardı aynı şeyi.
Sizin onları gördüğünüz gibi görmüyormuş onlar sizi.
Ne yazıkki...
Bu kadar kinlenmek mümkün olmazdı yoksa.
Ama konuşun, susmayın.
Yüzleşin,niyetinizi anlatın.
Hâlen anlamazlarsa dostlarınızı kaybetmiş olursunuz.
Şu olayla da kaybedecekseniz zaten üzülmeyin,değmezmiş der geçersiniz.

Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyor :KK43:((

Yok yok. Bu iste bir is var.
Birebir insanlarla gorusmeden inanmayin kimseye.
Bu erkek tarafi olayi buyutuyor gozunuzu korkutuyor susun diye bence. Mahkeme felan da komik. Belki kiz tarafina baska seyler denildi o yuzden telefonlara cikmiyorlar.
Valla bana boyle geldi. Olaylarda tutarsizlik var cunki. Bence en kisa zamanda kiz ailesiyle konusmaya gidin birinci agizdan duyun ve kendinizi aciklayin ortalik daha fazla karismadan.

Bir de zaten biliyorlar benim anksiyete hastası olduğumu, şu an normal insan gibi değil endişelerim. O kadar kötüyüm ki asla tahmin edemezsiniz. İçim resmen kanıyor, kötü şeyler çok kötü şeyler olacak diyor bir ses, ve bütün sorumlusu benim. Kardeşim de beni mahkemeye verirlerse ben sana gösteririm diye üstüme yürüdü. Haberi bile yoktu onun, inansınlar diye söyledim :((((

Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyor :KK43:((

Bu aracı olayları ekstra dikkat ister bu arada. Aracı sözlerinin 1i doğruysa 10u abartıdır. Çok kafaya takıyorsanız direkt aileyle siz konuşun. Onlara da sizin sözleriniz başka şekilde gitmiş olabilir.

Bu aracı olayları ekstra dikkat ister bu arada. Aracı sözlerinin 1i doğruysa 10u abartıdır. Çok kafaya takıyorsanız direkt aileyle siz konuşun. Onlara da sizin sözleriniz başka şekilde gitmiş olabilir.
Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorum :(( yarın çiçek yollayacağım işe başladı bugün. Kartta yazacağım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bu kadar fotoğrafı nasıl buldular demiş oğlan. Araları bozulmuş. Ben mahkemeye vericem diyormuş :KK43:(((( şimdi öğrendik
Sanki gizli bilgilere ulaştıniz da mahkemeye verecekmiş. Face de herkesin gördügü fotoğraflar bunlar . Madem alan razı satan razı ne diye bu kadar olay çıkardılar onu anlamadım . Siz de uzmeyin kendinizi. Herkes sizin yaptığınızı yapardı . Madem herkesten saklanacaktı bu evlilik fotoğrafları kaldırsalardi etraftan .

Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorum :KK43:( yarın çiçek yollayacağım işe başladı bugün. Kartta yazacağım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Çiçeğe falan gerek yok, haksız olduğunuz bir durum yok ki özür dileyesiniz. Gidip konuşup durumu açıklayacaksınız sadece, hatta ben yerinizde olsam hesap sorardım. Siz beni hiç tanımadınız mı, yıllarca yüz yüze baktık yaptığınız ne kadar ayıp! Xi (kızın adı her neyse) ne kadar sevdiğimi ve iyiliğini istediğimden yaptığımı biliyorsunuz size hiç yakıştıramadım. Bir de beni terbiyesiz damat adayınızla muhatap ediyorsunuz, araya aracı sokuyorsunuz diye. Durum neyse çıkar böylece ortaya artık aracı mı yalancı damat mı yalancı bunlar mı psikopat?

Çiçeğe falan gerek yok, haksız olduğunuz bir durum yok ki özür dileyesiniz. Gidip konuşup durumu açıklayacaksınız sadece, hatta ben yerinizde olsam hesap sorardım. Siz beni hiç tanımadınız mı, yıllarca yüz yüze baktık yaptığınız ne kadar ayıp? Xi (kızın adı her neyse) ne kadar sevdiğimi ve iyiliğini istediğimden yaptığımı biliyorsunuz size hiç yakıştıramadım. Bir de beni terbiyesiz damat adayınızla muhatap ediyorsunuz, araya aracı sokuyorsunuz diye. Durum neyse çıkar böylece ortaya artık aracı mı yalancı damat mı yalancı bunlar mı psikopat?
Eşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Ama bugün fotoğraf eklemiş gerçekten çok kötü görünüyor:((( diyorum y telefonda söyleyecektim ama açmadılar, bilmiyorum kıza bir şey olacak diye çok korkuyorum :(( düşünsenize sırf benim yüzümden atak geçirirse ben ne yaparım :((((((

Eşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Ama bugün fotoğraf eklemiş gerçekten çok kötü görünüyor:KK43:(( diyorum y telefonda söyleyecektim ama açmadılar, bilmiyorum kıza bir şey olacak diye çok korkuyorum :KK43:( düşünsenize sırf benim yüzümden atak geçirirse ben ne yaparım :KK43:(((((

Yahu kız biliyormuş zaten ne atağı geçirecek? En mantıklısı pat pat yüzlerine söylemek, eşinizle birlikte gidin konuşun. Siz konuşamazsanız eşiniz müdahale eder. Size de yazık değil mi, olay çok saçma şu yüzden çektiğiniz strese değmez.

Sanki gizli bilgilere ulaştıniz da mahkemeye verecekmiş. Face de herkesin gördügü fotoğraflar bunlar . Madem alan razı satan razı ne diye bu kadar olay çıkardılar onu anlamadım . Siz de uzmeyin kendinizi. Herkes sizin yaptığınızı yapardı . Madem herkesten saklanacaktı bu evlilik fotoğrafları kaldırsalardi etraftan .
Yaptığım tek şey oğlanın ve yiğeninin face ne bakmak. Bundan ne olacak :(( oğlan demiş bütün facelere baktım yok, nerden bulmuşlar diye. Yiğeninin diyemiyorum, 16 yaşında kız, ona kızarlarsa :(((

Back
X