• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Şu an benden nefret diyorlar. Annesi gece başında bekliyormuş uyurken, kız o kadar ğzülmüş.. hayallerim vardı benim demiş, çocukla arası bozulmuş. Ne yapacağımı bilemez haldeyim..
offf ne hayali varmış acaba.kocam 40 yaşında ama benim gibi hiç evlenmemş diye hava atma hayalimi?sanki adamı öldürdünüz tövbe tövbe.bilinen bir şeyi sizinde bildiğinizi öğrenediler sadece.bırakın Allah aşkına düşünmeye değmez

offf bu ne seviyesizlik yaaa.versin mahkemeye ne diye açacakmış?herkese açık foroğraflarımı görmüş göstermiş diyemi.komik olmasınlar ,sizde korkmayın hakim savcı bile güler bunların yaptığına.siz başkasının proflindeki bilgileri yada fotoğrafları kullanmış olsanız tamamda neyin davasını açacakmış.zekaya gel :) bırakın allah aşkına tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.ben olsam laf getiren kişiye kim ne yaparsa yapsın umrumda değil, herkes hakettiğini vulmuş gördük ,onlardanda dost olmazmış derdim. Hatta direk mesaj atardım şu kişi söyledi böyle böyle diyormuşsunuz doğruysa ne haliniz varsa görün iyi niyetimi anlamadıysanız sizden dost olmaz zaten diye.bidhaada görüşmezdim
Beyin ameliyatı olmasa tepkim öyle olur muydu bilmiyorum :(( ama çok üzüldüm ablamın üzülnesine, onun üzülmemesi lazım, bir sürü ilaç alıyor, aklım hep onun sağlığında, işe geldim burada da herkes şokta.. o kadar üzüleceğimi bilemezdim....:(

Öyle yaptım görüntü aldım ama şimdi lafı çeviremiyorum. Onlar bu bizim özelimiz bu kadar kapsamlı bu fotoları bulmaları imkansız diyorlar. Desemki yiğeninin face ine bak iş belki hallolacak ama lafı çeviremiyorum kardeşim buldu dedikten sonra. Nasıl diyeceğim :KK43:((

Siz o fotoları yeğenin feysinden gördüğünüzü söylemediniz mi yani?

yani adamlar araştırılıp bulundu sanıyor o zaman, sizin kapsamlı araştırmalara girdiğinizi hatta nüfus müdürlüğüne gidip öğrendiğinizi falan sanıyorlardır bence. şu yalandan bir an önce kurtulun bence, ekran resmini gönderin ablanıza, herkese açık yerde yeğeni düğün fotosu paylaşmış tesadüfen karşına mı çıksaydı diyin?

bu abla ilk sizden mi öğrendi evli olduğunu yoksa o da biliyor muymuş?

aile bilip kızlarına mı söylemiyormuş?

Madem sen kızın sağlığını düşünüyorsun şöyle yap bunları her yerden engelle sessiz kal bi sure sular durulsun.Mahkeme vs veremezler verilecek bi konu da yok içini rahat tut onları kimse ciddiye almaz.
Sana bu lafları taşıyan kisilerle de görüşme kafan rahat etsin.
Bu kadar için icini yemesin değmez hic kimse senden daha değerli değil öz ablan değil ya sonuçta boşver kendi hallerine bırak ayıplarını bir gün elbet anlarlar.
Bişey sorucam kizin annesi tel açmış ya annene senin annen bir iki birşey diyememis mi?

Beyin ameliyatı olmasa tepkim öyle olur muydu bilmiyorum :KK43:( ama çok üzüldüm ablamın üzülnesine, onun üzülmemesi lazım, bir sürü ilaç alıyor, aklım hep onun sağlığında, işe geldim burada da herkes şokta.. o kadar üzüleceğimi bilemezdim....:KK43:
valla bence o sizin ablanız filan değilmiş öyle olsaydı sizide o üzmezdi.herkes hasta olabilir ameliyat olmuş kurtulmuş,sen yada annene bişey olmayacağı ne malum üzüntüden?üstelik anksiyetem var diyorsun .Telefona cevap vermeyip facebooktan filan seviyesizce laf sokmalar filan.İnanın ben sinirlendim burdan onlara,sizde hakkınızı koruyun ne olursa olsun bırakın şunları.Sanki kocasını ayarttın bu ne saçma tepkiler ya.Ben yerinizde olsam madem sosyal medyadan koz paylaşıyorlar sağlam bi laf döşer bi dahada yüzlerine bakmazdım.Ne olduklarını görmüşsünüz

Ayyyy konu sahibi içim şişti yeminle.

Bu aile daha önce öteki damat adayi evlenip ayrılmış diye kizi ayirmamis mi? E simdiki de öyle. Bunu sorun ediyorlar ve damadın evlenip ayrilmasina duyduklari öfkeyi, tepkiyi damada yoneltemedikleri icin size yoneltiyorlar.
Siz de korkarak sinerek iyice firsat veriyorsunuz.

Yapacaginiz sey cok basit.

"Önceki damat adayini o yuzden istemediginiz icin bunu öğrenince susmak vicdanima yakismadi. Kiziniz söylediğim gece farkli simdi farkli davranmış. Esas sizin yaptiginiz ayip. Bana bildiginizi ve kimse bilmesin istediginizi soyleseniz konu kapanirdi. Olayi büyüten sizsiniz. Bundan sonra sizinle görüşmek istemiyorum iyi niyetimi bildiginiz halde hirsinizi bende çıkardınız." diyeceksiniz bitecek.

Ne çiçek göndermesi ya?
Lütfen sinmeyin uzmeyin boyle ucuz insanlar icin kendinizi.

Damat adayi tam rezil zaten.
Kimi mahkemeye veriyormus?
Tutmayin küçük saliverin gitsin :D Yalan mi atmissiniz iftira mi? Savci totosuyla guler buna.

Konu sahibi, iyi misin sen acaba?

Çok yakındık benim vajinusmusumu bile bilirdi dediğin kadın, sen evleneceği adam boşanmış dediğinde dönüp diyememiş mi sana "ben biliyorum ama kimse bilmesin istiyorum. Sen de sus" diye.

Siz samimi falan değilmişsiniz ki.
Bu olay vesilesiyle görmüş oldun.

Bana kalırsa onun sana bi özür borcu var.
"Senden de saklamak zorunda kaldım kusura bakma.Ailem öyle istedi." demeliydi en azından.

Ezilip, üzülüp durma lütfen.

Ara söyle "kimse bilmeyecekse yine bilmeyevem. Sen beni tanımıyor musun? Ben millete duyurmadım. Geldim seni uyardım, görevim bitti daha ağzımı açmam" diye.

Çok sinirlendim ya.

Sana sok olmus numarasi yapacağına " sus biliyoeuz ama kimseye söylemiyoruz, sana da musait bir ara söyleyecektim. Bilirsin insanların lafı sözü bitmez, hiç uğraşmak istemedik kimse bilmesin daha iyi" deşeymiş bu kadar olay olmazmış. Saçmalayan sen değilsin onlar. Evet senin üzerine vazife degil ne kurcaliyorsun diye düşündü belki ama bu konuyu çok istiyorsa sana laf sokup bi şekilde kapatabilirdi. Olay yaratmışlar. Bu kadar iyi giden bir ilişki niye bitmiş o kısmı anlamadım yalnız ben. Sen suclanma.

Ya sen neden facebooktan bulduğun fotoğrafları göstermedin de kardeşini falan karıştırdın olaya?
Kapsamlı araştırma falan yapıldığını zannediyor karşı taraf. Neden kardeşim araştırdı diye yalan söyledin? İnandırıcılığı artsın diye yaptım diyorsun, düğün fotoğraflarını gösterdikten sonra inanmayacak halleri yoktu ki.

Anlatılanlara göre iki tarafın da tepkileri çok abartılı. Karşı tarafın zaten bildikleri bir gerçek için bu kadar kriz çıkartması, damada koşup yetiştirmeleri, çocukla kızın bu olay yüzünden arasının bozulması çok saçma. Seni fazla meraklı buldularsa mesafe koyarlardı biterdi.

Her şey çok anlamsız sen olayı olduğu gibi anlattığından emin misin?

Ya sen neden facebooktan bulduğun fotoğrafları göstermedin de kardeşini falan karıştırdın olaya?
Kapsamlı araştırma falan yapıldığını zannediyor karşı taraf. Neden kardeşim araştırdı diye yalan söyledin? İnandırıcılığı artsın diye yaptım diyorsun, düğün fotoğraflarını gösterdikten sonra inanmayacak halleri yoktu ki.

Anlatılanlara göre iki tarafın da tepkileri çok abartılı. Karşı tarafın zaten bildikleri bir gerçek için bu kadar kriz çıkartması, damada koşup yetiştirmeleri, çocukla kızın bu olay yüzünden arasının bozulması çok saçma. Seni fazla meraklı buldularsa mesafe koyarlardı biterdi.

bana da olduğu gibi anlatılmış gibi gelmedi, kardeş nüfus müdürlüğünde falan mı çalışıyor acaba? çünkü yetkiyi kullanarak özel hayat ihlali vs durumlarından dava açarlarsa kazanırlar.

nüfus müdürlüğü demem de bir kişinin daha önce evlilik geçirip geçirmediğini anlayamıyoruz orada çalışanlar görebiliyor sadece.

Kız polyanna değilse bu anlattıklarınız çok utopik. Mutluluktan ölse bile böyle bişey duyduğunda insanın dunyası başına yıkılır sevgilisinden değil karısından ayrılmış adam.
Ben polyanna degilim ama seviyorsam ve mutluysam biraz kizardim adama ama hayatima devam ederdim. Ayrilmak dunyanin sonu diil ki

alakası yok.konu sahibi arkadan iş çevirmemiş sadece kıza söylemiş bilsin diye çünkü konu sahibi samimiyete güvenerek daha önce sormuş,kızda hayır öyle bişey yok demiş ısrarla.diğer profillerdeki düğün fotolarını göstermesi doğru olmamış biraz fazla olmuş ama kız tarafıda olayı çok abartmış.evlenip boşanmış olması neden saklanıyorki?evlenecek kişi kabul ettiyse kimse bişey diyemez,ama kendilerine saygıları yok demekki,bu saklanabileck bişey değil çünkü bigün bi yerde çıkar ortaya.hasta diye ameliyat oldu diye dünya kimsenin etrafında dönmüyor.konu sahibide zor zamanlarında hep yanlarında olmuş,hemen bir olayla o bizim özelimizdi bık bık yapmışlar,yok mahkemeler filan çok ayıp bence.
Kizin ailesinin tepkisini okumadim. Ben sadece konu sahibinin ilk mesajini okuyup kizardim diyorum. Yani sizce konu sahibi o profildeki fotolari gorduyse kiz ya da kizin ailesi gormemis midir? Yapmayin Allah askina, isguzarlik yapmis iste.

İs cevirdi demiyorum ayrica, onlar oyle dusundu diyorum

Aslında ben yiğeninin face inde buldum diyemedim, ertesi gün çocuk ygs ye girecekti, kızı mahvederler diye düşündüm, kardeşime attım. :((((( şimdi nasıl çeviricem bilmiyorum

Siz o fotoları yeğenin feysinden gördüğünüzü söylemediniz mi yani?

yani adamlar araştırılıp bulundu sanıyor o zaman, sizin kapsamlı araştırmalara girdiğinizi hatta nüfus müdürlüğüne gidip öğrendiğinizi falan sanıyorlardır bence. şu yalandan bir an önce kurtulun bence, ekran resmini gönderin ablanıza, herkese açık yerde yeğeni düğün fotosu paylaşmış tesadüfen karşına mı çıksaydı diyin?

bu abla ilk sizden mi öğrendi evli olduğunu yoksa o da biliyor muymuş?

aile bilip kızlarına mı söylemiyormuş?
Haklısınız önce bu yalandan kurtulmalıyım ama nasıl!!! Nasıl çeviricem?!! Herkes biliyormuş kız da dahil. Benim bu kadar araştırmam, kıza gösterip üzmem olay oldu :(

Haklısınız önce bu yalandan kurtulmalıyım ama nasıl!!! Nasıl çeviricem?!! Herkes biliyormuş kız da dahil. Benim bu kadar araştırmam, kıza gösterip üzmem olay oldu :KK43:

açık açık işte, kardeşim dedim ama çarşaf çarşaf düğün fotosu var yeğeninin feysinde, sende çok güzel şok olmuş numarası yaptın helal olsun de bitsin, yeter seni saf sanıp ezdikleri.

neden böyle olay oldu biliyo musun sen üzdüm diye üzülüp alttan almaya çalıştığın için.

Hanimefendi oncelikle olmus bitmiş..keşke soylemeseydim diyip kendinizi yipratmayin... siz iyi niyetli dusunmussunuz ama profil resmini yuzuklu yapmişsa zaten sizden baskalari da farketmiştir... sanirim bir oncekini kabul etmediler şimdikini niye ediyorlar diye konusulmasinlar istediler...gurur yapmislar sanirim..ayrica sizde dostlari falan degilsiniz elsiniz ... mahkeme falanda acamazlar kimseye soylemeyin diye sizi korkutuyorlar... siz aile dostunuza nasil guveniyorsunuz anlamadim..bize soylediklerinizi ona soyleyip agliyorsaniz o da iletiyor olabilir...kimse aptal degil inanin sadece siz laf edersiniz diye konusmamişlar size de zerre guvenleri yok

Son düzenleme:
Demekki onlar sizi okadar değer verip ve güvenmiyorlarmiş.
Onlar üzülebilir yerine beni nasil kandirdilar diye üzülürdüm.
Arkadaşliğimi güvenimi sorgulardim.
Siz en mahrem özelinizi anlatmişsiniz.
Arkadaşin niye bunu paylaşmadi?
Bak böyle bir durum var ama kimseye duyulmasini istemiyoruz bir sana güneniyorum demedi?
Neden herşey maf olmuş?Siz gidip heryerde dedikodu yapacaksiniz sanki?
Yarin birgün aralarinda bir sorun olsa ayrilsalar sizi suclayacaklar gibi.
Iyi yapmişsiniz söylemişsiniz orda arkadaşiniz ,evet biliyorum ama gizli tutmaya tercih attim lütfen sende kimseye bildirme deseymiş hiç kimse üzülmeyecekti.

Back
X