- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Siz zaten 3 doktordan da onay alarak onun sağlığı için doğru olanı yapmışsınız. Bu pişmanlık niye ? Doğum esnasında bebeğinizin omzu takılıp kalıcı bir hasar oluşsaydı mı doğru olanı yapmış olacaktınız?2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Kimsenin kimseyi yargılayamaz. Ben kendi isteğimle sezaryen oldum mesela normal doğumun komplikasyonlarını ortadan kaldırmak istedim. Çünkü geri dönüşü olmuyor. Çevremde böyle bir örnek vardı ve korkuyordum. Riske atmak istemedim. Kendinizi rahatsız hissetmeyin .normal olsun sezaryen olsun aslında önemli olan tek şey annenin bebeği sağlıkla kucağına alması.2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Hiç şans bile vermedim..
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Saglik acisindan sezeryan olmus keyfinize degil ki ... ya bebek digum kanalinda kalsaydi? Allah korusun .... biraz bencil olurdu normal dogum yapsayeiniz bence. Doktorunuz ne dediyse dogrusu odur :) hic vicdan yapmayin :) saglikcana büyütün :)
Ne diye üzülüyorsunuz o zaman benimde catim dar olduğunu söylediler hem özel hem devletteki doktorlar bende sezeryan oldum normali zorlayıp çocuğumu neden riske atayım ki sizinki de o durum asıl o zaman sorgulamaniz lazımdı kendinizi doktorlarıniza güvenin vicdan yapacak bişey goremedim
İkinciye yaşarsınız insYok Allah korusun. Hani o duyguyu yasayamadim demek istedim.
Benim ilk bebeğim normal ikincisi zorunlu sezaryan his konusunda hiç ama hiç bir fark yok ikisineda duydgum o sıcaklık o sevgi bağı aynı. Hatta 2. Çocuk diye mi hormanla mı alakalı bilemiyorum ilk doğum normaldı 3 gün sütüm gelmedi 2. Sezaryandan birkaç saat sonra sütüm geldi. Sağlık açısındanda normal doğum olan çocuğumun bağısıklığı çok düşük ve bünyesi alerjik herşeyden etikleniyor üstelik iki buçuk yıl anne sütüde aldı. çok şükür 2. Çocuğumda böyle sıkıntılarım yok benim bebek normal doğum olursa daha sağlıklı olur bilmem ne böyle şeylere hiç güvenim kalmadı iki çocuğumda da çok net gördük bunu. bağışıklık olayınında tamamen genetik olduğunu düşünüyorum benim aile tarafım çürüktür biraz2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Hiç şans bile vermedim..
Paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?