vicdan azabı çekiyorum..

Son cümleyi yaşadım ne yazık ki

İki yıldır içiniz içinizi yiyor,vicdan azabı çekiyorsunuz.Vallahi şu an çömelerek gülmekle ağlamak arasında bir yerdeyim.Evladınıza sağlıcakla kavuşmuşsunuz.Daha da dert arıyorsunuz.Allah derdinizi unutturmasın size.Millet evlat sahibi olacağım,sağlıcakla doguracağım diye bir hal oluyor.Siz de laylaylom...

Her konusu aynı.
Hangi konusuna adam akıllı dönmüş ki bugüne kadar.
Özellikle gözüme çarpıyor.
Konu sahibi her konuyu kafasına takıyor hep havadan sudan şeyleri dert ediyor,cevap vermeye tenezzül bile etmeden gidiyor. Bu da onun serseri serbest stili

Cocugunuzu gercekten bu kadar dusunuyorsaniz acilrn psikolojik destek almaniz lazim
Ayrica cocugunuz super zeka degil miydi? 2 yasinda cocuga kim nasil super zeka teshisi koydu merak ettim?
Onceki konularinizda cocugunuzun yasinin daha buyuk oldugunu dusunmustum

Özellikle gözüme çarpıyor.
Konu sahibi her konuyu kafasına takıyor hep havadan sudan şeyleri dert ediyor,cevap vermeye tenezzül bile etmeden gidiyor. Bu da onun serseri serbest stili
Biz de sayfalarca yazıyoruz ona ne demeli
Kendisini o kadar sinir bozucu buluyorum ki görmezden gelemiyorum.

Ben de yaklaşık 3yıl once normal dogumu cok istedim.gercekten onceligim normal sıkıntı olmazsa sezarysn olmam diyordum.39.haftamn bittigi gün kontrole hastaneye gitmisken dr muaene etti acil sezaryen dedi.hic düşünmeme fırsat bile birakmadi.muaeyeneden apar topar ameliyata alındım.bebegimi kaybettim.normali sezaryani ne farkeder ki ikisi de dogum iste
Canm benim kızım da 16 aylık.ben de çalışıyorum.giderken vedalasiyr msn cocugunla?ben vedalasarak cikiyrm eve geldiğimde daha sakin

O her yönü ile mükemmel bir anne çocuğu tabiki süper zeki olacak ego tamamen

isteyerek sezeryan oldum hic boyle seyler gelmedi aklima
bitane daha olsa yine sezeryanla dogururum cocuga haksizlikla alakasi ne anlamadim

Reactions: csi
Normal doğurdum ama ben de sadece beş ay emzirebildim. Ne yapayım şimdi karalara mı bürüneyim?

Üzerinden geçmiş iki koca yıl.

Olmayana ah vah edeceğinize elinizdekinin kıymetini bilin.

Bağ kurmak doğum şekli ile alakalı olamaz, aşırı saçma.

Zorunlu sezaryen oldum erken doğum yaptım, üstelik 1 buçuk ay bebeklerimi kuvozden seyrettim.
Bu durumda bağ kurmamız mucize olurdu değil mi? Saçma... Son derece sağlıklı ilişkimiz var yavrularımla.
Çok kırıcı bir konu olmuş

Ya neden biraz akışına bırakmıyorsunuz hayatı, gecmiş geçmişte kaldı, hayırlısı diyin. Benim notmal doğuma çok çok elverişliydi, vajinusmus gecmişim olduğu için ya nüksederse ve kitlenir ıkınamazdam diye sezeryanı sectim. Ki, drum sezeryandan sonra "harika bi normal doğumu teptin herşey çok iyiydi demesine bile gülümsedim. Aman yaa takmayın bu kadar sezeryanı, normali. Rahatlayın biraz.

Arkadasim sezeryanla oglunu kucagina aldi,saglik sebebiyle mecburdu yoksa hep normal dogum istemisti.
Ogluyla harika bir iliskisi var.
Tamam normal dogum adi ustunde, kefke sartlar elverse ve iateyen herkesnormal dogum yapsa ama cocugun ve annenin sagligi soz konusuysa tani sezeryan yapilmali.

Sezeryan olunca bağ oluşmuyor muymuş? Ne saçma bir dert bu ya. Siz bağ kuramadınız da suçu sezeryana mı atıyorsunuz? 12 saat suni sancıdan sonra sezeryan oldum ve asla ama asla dünyayı verseler normal doğumu düşünmem bile. Çocuğuma haksızlık yaptığımı da düşünmüyorum doğum şekli bir hak değil ki. Gayet güzel de bağımız da var mutluyum da ikinci çocuğumu da sezeryan yapıcam Vala çatır çatır da doğurdum. Siz kendinize dert arıyorsunuz bence.

Reactions: csi
İlk dogumumda 6 saat suni sancı çektim her yarım saatte bir alttan muayene de cabasi... Ama olmadı suyum bittiği için, kızım için en doğrusu sezaryen doğumdu ve onca sancıdan sonra sezaryen oldum hiç pişman değilim.İkinci doğumda normal istedim ama doktorum kabul etmedi ki çok şükür kabul etmemiş problemli bir doğum hikayesi yaşadım. Ama çok şükür evlatlarım sağlıklı... Beraber mutlu vakit geçiriyoruz.Bu yuzden nasıl doğurduğumun hiç önemi yok. Anneliği mi çocuğumu vajinal doğurmadim diye eksik bulan zihniyetin benim için hiç bir önemi yok...

Her sabah anneme bırakıyoruz gittiğimi görüyor ağlamıyor ama akşamları yapışıyor bana cok özlüyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…