- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Son cümleyi yaşadım ne yazık kiDaha çocuk isteyip sahip olamayanlar, hamile kalıp düşürenler, karnında büyütüp gelceği zaman kaybedenler... sizde bir kayıp yok sağlıklı bir evlat dünyaya getirmişsiniz ve nasıl olamadığına mı kafayı takıyorsunuz. iyiki yokluğunu yaşamadınız çünkü yaşasanız bu düşünceyi aklınızın bir ucundan bile geçiremezdiniz :'( bunu bebeğini kaybeden biri olarak yazıyorum. lütfen şükretmesini bilin lütfen...
Her konusu aynı.Farkında olalım konu sahibesi açmış gitmiş..
Konu tamamen can sıkıntısı
Özellikle gözüme çarpıyor.Her konusu aynı.
Hangi konusuna adam akıllı dönmüş ki bugüne kadar.
Biz de sayfalarca yazıyoruz ona ne demeliÖzellikle gözüme çarpıyor.
Konu sahibi her konuyu kafasına takıyor hep havadan sudan şeyleri dert ediyor,cevap vermeye tenezzül bile etmeden gidiyor. Bu da onun serseri serbest stili
Canm benim kızım da 16 aylık.ben de çalışıyorum.giderken vedalasiyr msn cocugunla?ben vedalasarak cikiyrm eve geldiğimde daha sakinOğlum 16 aylık sanırım bunu anlayabilmem için biraz daha zaman var. Çalışıyorum, gündüz çok mutluymuş. Ben gelince yanımdan ayrılmıyor. Yaşıtlarıyla da iletişim kurmuyor kaçıyor ama büyüklerle çok sosyal ve güleç bir çocuk. Emziriyorum ve onu anlamaya çalışıyorum umarım başarabilirim. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
O her yönü ile mükemmel bir anne çocuğu tabiki süper zeki olacak ego tamamenCocugunuzu gercekten bu kadar dusunuyorsaniz acilrn psikolojik destek almaniz lazim
Ayrica cocugunuz super zeka degil miydi? 2 yasinda cocuga kim nasil super zeka teshisi koydu merak ettim?
Onceki konularinizda cocugunuzun yasinin daha buyuk oldugunu dusunmustum
Egodan ziyade ciddi bir mental rahatsizligi var , gercekten bir cocugu varsa cocuga cok uzuluyorum ben boyle bir annesi oldugu icinO her yönü ile mükemmel bir anne çocuğu tabiki süper zeki olacak ego tamamen
:) konu sahibi sezeryan oldum diye uzulmesin diye anlattim :) tesekkurlerNormal dogum bekleyen arkadaskar okumaz insallah
Tam bif trajedi gecmis olsun
Ahaha malesef bende,her konuda itinayla insanlara cevap vermiyor,çok sinir bozucu.Biz de sayfalarca yazıyoruz ona ne demeli
Kendisini o kadar sinir bozucu buluyorum ki görmezden gelemiyorum.
Ya neden biraz akışına bırakmıyorsunuz hayatı, gecmiş geçmişte kaldı, hayırlısı diyin. Benim notmal doğuma çok çok elverişliydi, vajinusmus gecmişim olduğu için ya nüksederse ve kitlenir ıkınamazdam diye sezeryanı sectim. Ki, drum sezeryandan sonra "harika bi normal doğumu teptin herşey çok iyiydi demesine bile gülümsedim. Aman yaa takmayın bu kadar sezeryanı, normali. Rahatlayın biraz.2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Ben de yaklaşık 3yıl once normal dogumu cok istedim.gercekten onceligim normal sıkıntı olmazsa sezarysn olmam diyordum.39.haftamn bittigi gün kontrole hastaneye gitmisken dr muaene etti acil sezaryen dedi.hic düşünmeme fırsat bile birakmadi.muaeyeneden apar topar ameliyata alındım.bebegimi kaybettim.normali sezaryani ne farkeder ki ikisi de dogum iste
Canm benim kızım da 16 aylık.ben de çalışıyorum.giderken vedalasiyr msn cocugunla?ben vedalasarak cikiyrm eve geldiğimde daha sakin
Her sabah anneme bırakıyoruz gittiğimi görüyor ağlamıyor ama akşamları yapışıyor bana cok özlüyor galibaBen de yaklaşık 3yıl once normal dogumu cok istedim.gercekten onceligim normal sıkıntı olmazsa sezarysn olmam diyordum.39.haftamn bittigi gün kontrole hastaneye gitmisken dr muaene etti acil sezaryen dedi.hic düşünmeme fırsat bile birakmadi.muaeyeneden apar topar ameliyata alındım.bebegimi kaybettim.normali sezaryani ne farkeder ki ikisi de dogum iste
Canm benim kızım da 16 aylık.ben de çalışıyorum.giderken vedalasiyr msn cocugunla?ben vedalasarak cikiyrm eve geldiğimde daha sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?