- 21 Şubat 2012
- 2.669
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Normal dogum bekleyen arkadaskar okumaz insallahNe diyim Allah baska dert vermesin... 3680 gr 36 haftalik normal dogum yaptim . Cok zor bir dogumdu . Bebegimde bende zorlandik. Kollari morarmisti dogumda 1 ayda zor gecmisti. Boynundada adi dr un tirnak izi vardi .ve dogum sonrasi bir cok sorun yasadim . Buyuk abdest ve gaz tutamiyordum bundan daha buyuk bir travma olmaz heralde . Sariliktan hastanede yatarken ben altima yapicam diye surekli wc de bekliyordum... ve bingo dogum sonrasi kanamam 3 ay surdu parca kalmis kurtaj olucaktim bostan yere . Normal dogumla ilgili hatirlamak istedigim tek sey bebegimi gormek kucaklamak koklamakti. Simdi 2.5 yasinda. Onemli olan saglikli olmasi vijdan yapicak bisey yok bence
Geçmiş olsun canım ❤ demek kızın doğdu ❤ maşallah... hayırlı, ömürlü, sağlıklı, mutlu bir kız olsun inşallah... Abileri ile gül gibi geçinir inşallah :))Deliler gibi normal doğum istiyordum.
Hamilelik yogasi, son haftalarda uzun yürüyüşler, nefes egzersizleri.. kesin normal doğum yapmalıydım.
39+3 te suyum geldi. 30 saat sancı ve suni sancıdan sonra bebegin kalp atisları düştü ve sonuç sezaryen-
üstüne de meme tutmayan bir bebek.. İlk 1 hafta ağladım.
Ne doğurabildim ne emzirebildim diye
10. gün aklım başıma geldi.
Doğurmak çocuğa verilen emeğin yanında hiç bir şey.
3 sezaryen doğum yaptım. 3 evladım var.
Hepsine daha iyi bir hayat sunmak ve mutlu olmaları için elimden geleni yapıyorum.
Önemli olan da bu.
Arkadas masallah siz nasil dikkatli hafizasi guclu hanimlarsinizBasligi ve nicki gorunce adim kadar eminim yine cocuguyla ilgili bu konu diyerek tikladim, yanilmadim
Ben iki uc kisi haric kimseyi nick olarak tanimam biliyor musunuz, cok gordugum tanistigim kisiler haric anca profil resminin tanidik gelmesi lazimYa
Arkadas masallah siz nasil dikkatli hafizasi guclu hanimlarsiniz
Pat diye taniyorsunuz konu sahiplerini
Benide tanidiniz mi:))akilda kalan bir kullanicimiyim diye merak ettim.
Himm tamam ozaman ben hic profillere bakmiyorum bidaha bakiyim:)Ben iki uc kisi haric kimseyi nick olarak tanimam biliyor musunuz, cok gordugum tanistigim kisiler haric anca profil resminin tanidik gelmesi lazim
Ama onun disinda bu arkadaş gibi surekli surekli konu acip bi yerden sivrilik yapinca aklimda yer ediyor :))
Aslind konu sahibi sacmalamaktan ziyada dogum sonrasi depresyonundan kurtulamamis gibi görünüyor.Burda çocuk sahibi olmayı isteyen,bekleyen, dualar eden kadın varken bu derdiniz çok şımarıkça geldi bana. Bende sezeryan doğurdum ve birgün bile düşünmedim bunu. Panikten bana yada bebeğime kötü birşey olsa “amaaan olsun neticede normal doğurdum/ doğurmaya çalıştım helal olsun bana” demiyecektim neticede. Biraz şükretmeyi ve saçma sapan şeyler yüzünden canımızı sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Allah evladınıza/evlatlarımıza uzun ömürler versin. Yeryüzünde anne olmak isteen her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar versinx
Geçmiş olsun canım ❤ demek kızın doğdu ❤ maşallah... hayırlı, ömürlü, sağlıklı, mutlu bir kız olsun inşallah... Abileri ile gül gibi geçinir inşallah :))
Bu konular bana hiç normal gelmiyor artık ne saçma be2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Allah sana bir gün gerçektem bir dert verir, buraya dert diye açtığın konuları mumla ararsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?