vicdan azabı çekiyorum..

Seni iyi anliyorum.
Ilk oglum normal dogumdu oldukcada zorlanmus olmama ragmen ikinci oglumun dogumu icin egzersizde yaparak kolay bir dogum sureci yasayacaktim.guya ikincisi de kolay olurmus ya onunda cesaretiyle doguma gittim.
Ebe direk seni dogurtamayiz zart zurt birsuru sey soyledi.
Cocuk 4 kg dediler korkudan sezeryan oldum.
Gercekten cocuk 4500 gr dogdu:)))masallah be.keske 3 dogsaydida normal olsaydi.yok neden kabul ettim yok ...
Derken oldukca yiprandim
Onu emzirdikce haksizlikmi ettigimi dusunurken
Gordugum iki ruya uzuntumu jilet gibi kesti
Neyse iste sende bos yere uzulme
Oglum masallah gayette normal dogum olan oglum gibi.
Hatta normal dogan daha cok hastalaniyor.
Sen cok uzatmissin bu durumu kurtul artik bu uzuntuden
Sezertan sonrasi normal dogum yspan arkadasim var tanidiktada duydum
Olmasa ikinciyi denersin icinde kalmasin:))
Ben sahsen gene yspsam normal dogum yaparim sezeryanim diye bidaha kestirmem kendimi
Yani surec yolundaysa

Bu dedigimi yanlış anlamayin lakin bu yasadiginiz durum psikolojik bir sikinti hic normal degil. Bakin lohusa olsaniz lohusa psikolojisi deriz. Ama koca 2 yil gecmis cocuk saglikli kendinize dert ariyoruz bunun bir sebebi olmali. Doktora gorunseniz iyi olur

Normal dogum bekleyen arkadaskar okumaz insallah
Tam bif trajedi gecmis olsun

Geçmiş olsun canım ❤ demek kızın doğdu ❤ maşallah... hayırlı, ömürlü, sağlıklı, mutlu bir kız olsun inşallah... Abileri ile gül gibi geçinir inşallah :))

Ya
Basligi ve nicki gorunce adim kadar eminim yine cocuguyla ilgili bu konu diyerek tikladim, yanilmadim
Arkadas masallah siz nasil dikkatli hafizasi guclu hanimlarsiniz
Pat diye taniyorsunuz konu sahiplerini
Benide tanidiniz mi:))akilda kalan bir kullanicimiyim diye merak ettim.

Ya

Arkadas masallah siz nasil dikkatli hafizasi guclu hanimlarsiniz
Pat diye taniyorsunuz konu sahiplerini
Benide tanidiniz mi:))akilda kalan bir kullanicimiyim diye merak ettim.
Ben iki uc kisi haric kimseyi nick olarak tanimam biliyor musunuz, cok gordugum tanistigim kisiler haric anca profil resminin tanidik gelmesi lazim
Ama onun disinda bu arkadaş gibi surekli surekli konu acip bi yerden sivrilik yapinca aklimda yer ediyor :))

Himm tamam ozaman ben hic profillere bakmiyorum bidaha bakiyim:)

2 sene önceki derdi şimdi mi dillendirdiniz.
Allah başka dert vermesim ya,keşke benimde böyle dertlerim olsa.

Aslind konu sahibi sacmalamaktan ziyada dogum sonrasi depresyonundan kurtulamamis gibi görünüyor.
Ona kendini rahatlatmak icin telkin vermek etkili bir yontem olabilir
Mesela deginiz gibi bu frumlarda infiriltedeki konjlari okuyabilir.
Tup bebek konularina bskabilir
Bu elindekinin bir nimet oldugunu hatirlatabilir

Geçmiş olsun canım ❤ demek kızın doğdu ❤ maşallah... hayırlı, ömürlü, sağlıklı, mutlu bir kız olsun inşallah... Abileri ile gül gibi geçinir inşallah :))

teşekkür ederim güzel dileklerin için.
şimdilik biri sürekli kucağında tutmak istiyor, diğeri ise asla görmek istemiyor :)) zamanla yoluna girecek diye umuyoruz :) kocaman amin.

İlk çocuğumu iri denebilecek kilo ile normal dogurdum.zor elbette ama abartılacak gibi degil Allah kolaylığını veriyor.tekrar hamileyim yaklaştı doğum inşallah bu da normal olur diyorum.şu an ters duruyor böyle olursa sezaryen yapılır zorunlu olarak .ben çok takılmıyorum buna hangisi hayırlısı ise o olsun.ayrıca oğlum normal doğdu ama bu kış hastalıktan kurtulamadık.alakası yok.annelik duygusu doğum şekli ile belirlenmez.insanlar dogırmadıgı evlat edindiği çocuk için canını veriyor annelik bu bağlanma bu doğurmak değil mesele.hayatını adamak...

Bu konular bana hiç normal gelmiyor artık ne saçma be
Doğum şekli ile bebek ile anne arasındaki bağın ne alakası var..
Sezeryan doğum yapanlar in hepsi çocuklarına haksızlık etmiş demek ki ben de 2 çocuğuma etmişim baydı artık bu konular ya

Daha çocuk isteyip sahip olamayanlar, hamile kalıp düşürenler, karnında büyütüp gelceği zaman kaybedenler... sizde bir kayıp yok sağlıklı bir evlat dünyaya getirmişsiniz ve nasıl olamadığına mı kafayı takıyorsunuz. iyiki yokluğunu yaşamadınız çünkü yaşasanız bu düşünceyi aklınızın bir ucundan bile geçiremezdiniz :'( bunu bebeğini kaybeden biri olarak yazıyorum. lütfen şükretmesini bilin lütfen...

Sezeryan yaptım Allaha şükür çocuklarımla aramdaki bağ çok iyi.sırf normal olacak diye hem onları hem kendimi tehlikeye atamazdım.siz bu yazdıklarınızla sezeryan doğuranları gömdünüz ya pes!Sanki sezeryan doğuranlar anne değil de taş..

2 çocuğum da sezeryanle dünyaya geldi. İkisiyle de deli gibi güçlü ve güzel bir bağımız var. Sağlıkları deseniz bin kere maşallah. Şehir efsanelerine İnanmaya ne kadar meraklısınız yahu, pes..

Sizin genel olarak derdiniz yok böyle eften püften şeyleri dert ediyorsunuz hanım efendi
Çocuk doğmuş mu doğmuş sağlıklı mı sağlıklı
İki yaşında hala emziriyor musun peki sorun ne
30+4 günlük iken acil doğuma girdim bebeğim iki gün yaşadben yoğun bakımda iken öldü gömmüşler kucağıma alıp sevemedim öpüp koklamadım. Hemencecik te sütüm geldi ama veremedim bebeğime aldığım ilaçlar dan ağır olduğu için
Siz şükür edeceğiniz yerde olmuş bitmiş bir şey için kafa yoruyorsunuz
Ben ne yapayım sezeryan oldum yoğun bakımda kaldım çıktığımda her yerim mordu daha yeni geçti
Dikiş yerim hala ağrıyo 50gün oldu bugün
Belki ömür boyu çocuk sahibi olamayacağım böbreklerde sorun var
Yinede allah'ım şükürler olsun diyorum ayağı kalktım i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…