Vicdan azabı çekiyorum

Ağızlarının payını verdin inşallah?
Buraya yazmadım ama olay akşamı komşumuz başka bir kadına anlatıyordu kargocunun darp edildiğini ve ne kadar çok üzüldüğünü, bana bakarak ben vicdansız değilim o kadar başkası gibi kapatıp kapımı görmemezlikten gelemem dedi , bende orada patladım işte baya bağırdım hiç birşey diyemedi yüzü düştü girdi evine .

Millet manyak heralde
Suçlu sen miymissin şimdi
İyiki adamı eve aldın diye laf çıkarmıyor bunlar kiz

Siz hiç bisey yapamazdiniz komşu çok iyi insansa kendi arasaymis polis

Bu ne cüret ya gerçekten? Ruh hastası mı bunlar? Seni yumuşak yüzlü bulmuşlar galiba. Ben olsam bidaha muhatap olmam, ağzını açarsa da çok fena bildiririm haddini.
Vicdansiz degilse arasaydi polisi, gerizekaliya bak.

Sen isteyerek yada bilerek birşey yapmamissin bence için rahat olsun kadın halinle ne yapabilirdin ki . Okadar çetenin karşısına geçip durndiyemezdin bizde olsak aynı olurdu bence bu normal birşey o yüzden kendinizi suçlamayın .

Ay ne alaka bana gelseydi arardimYolda birini dovduklerini gorsek tanimiyorz diye aramicaz mi?!Sacmalik

sizin haberiniz bile yoktu. Komşunuz arasaymış polisi, ne demek kargo bana gelmediği için bana düşmez, böyle saçma bir şey duymadım.

Komşunun akli sorunları var herhalde veya zekasında eksiklik var Sizin suçunuz değil ki konu sahibi Yanlız kargocuya çok üzüldüm

Kapımıza gelen her kargocuyu takip mi edeceğiz? Duymamanız bilmemeniz çok normal.
Kendisi niçin aramamış? Senin kargocun benim kargocum mu var?

Pardon? Forumda sürekli gezen biriyim kimine beğendim kimine beğenmedim atarım. Niye olayı kişisel algıladınız? Şu an komik duruma düşen sizsiniz bence.
Yok ben şimdi baktım bir kere beğenmemişim sizi. Sonra peşisıra sürekli bildirim aldım farklı konulardan. Ki mesajlarım beğenilmeyecek mesajlar değildi, genel geçer şeylerdi. Kasıt aramakta haklıyım yani.
Neyse önemli değil, vardır bir bildiğiniz
İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…