- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Benimle alakalı değil ama sana geldi kargo sen aramalıydin diyor saçma sapan konuşup canımı sıkıyor.Demek sizin de orda başiniza bir şey gelse kimse aramayacak polisi.Sizinle alakali bir durum yok.
Üzüldüm adama öyle duyunca keşke hiç sipariş vermeseydim ama nereden bilebilirdim artık sipariş versem de alıp eve girmicem gidene kadar bakarım kargocunun arkasından çok vicdanli komşularım beni olayı görmediğim için suçluyorlar ama olanı biteni görüp izlemişler öyle .Konu hakkında senin zerre suçun yok ki, neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Aynen bende öyle dedim siz arasaydiniz bn duymadım , polis gidip bakın sizi bu kişiler arayıp ihbar etti demez ki dedim.Seninle ne ilgisi var. Komşuların da saçmalamış sanki kargocuyu zimmetledin üzerine. Duysaydın arardın zaten polisi, senin vicdan azabı çekeni gerektirecek Bi durum yok. Kendileri çeksinler, duydukları halde aramamış duyarsızlar. Ben herhangi Bi yerde herhangi Bi olay görsem direkt ararım. Korkacak birşey yok ki polis gidip şu kişi aradı şikayet etti demiyor.
Komşumuz malesef böyle biri ağzından bir tane mantıklı kelime çıkmıyorKomşunuz salak mı afedersiniz de.
Gördüler madem arasalardı polisi. Size gelmesiyle ne alakası var, kaç yere uğramıştır zaten, sorumluluk duymanız yersiz.
İnsani olarak üzülmek normal.
Her yerimiz şiddet oldu, yaşanmaz ettiler dünyayı....
İnşallah.Bu nasıl bir suçlama yahu alt tarafı kargonuzu teslim almışsınız, komşuya bak sana geldi sen ara polisi diyor. Vicdansız!
İnşallah güzel ceza alırlar.
Başka zamanı bilmem de şu meselede gerçekten öyle olmuş.Komşumuz malesef böyle biri ağzından bir tane mantıklı kelime çıkmıyor
Korkaklar.Aynen bende öyle dedim siz arasaydiniz bn duymadım , polis gidip bakın sizi bu kişiler arayıp ihbar etti demez ki dedim.
Benimle alakalı değil ama sana geldi kargo sen aramalıydin diyor saçma sapan konuşup canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?