• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum:(

Kuzenine hava atmak ugruna esini harcamissin cok yazik. Bence esinden helallik iste sonrada Allaha tovbe et

katılıyorum konu sahibi kuzeniini görünce şımarmış olanlarda olmuş , telafi etmeye çalışın madem pişmansınız :51:

Ayıp ya.. İnsan eşine böyle mi davranır? Eşiniz sizi affetmiştir umarım.Suçu ne olursa olsun 2. sınıf muamelesi yapmışsın adama. Yazık.

Ayıp ya.. İnsan eşine böyle mi davranır? Eşiniz sizi affetmiştir umarım.Suçu ne olursa olsun 2. sınıf muamelesi yapmışsın adama. Yazık.

eşi konu sahibin i değilde , konu sahibi eşini affetmiş :50:

öfke zamanla yanınızdakilerin sizden uzaklaşmasına sebep olur malesef:ssz:sizi yalnızlıga iter.
ayrıca esinize bu denli saygısızca hareket etmek
eşinizin sizi anlamasına degil
sizden tamamen sogumasına neden olur:34:
birgun yalnız kalırsanızki sonuc olarak bu kesin
istişare yapmak icin cok gec kalmıs olabilirsiniz
bence siz kendinizi simdiden bir teraziye koyun
ve ofkenizin ne denli dogru olup olmadıgını
kendinize bir sorun:34:

Yok affetmemiş sadece eve almış.. :20: :ssz:

Bam teli burası zaten .Eve aldım üşümesin diye ama ben haklıyım :52:

Affetmem dediği şeylerin elle tutulur yanı yok , bunu görebilse :31:

bazı arkadaşlar demiş eşini beş parasız nasıl koydun dışarı falan.ben eşimi zaten o halde dışarıda koymam merak etmeyin.bir anlık sinirdi elimde değildi.kendime Hakim olamadım.kuzen falan önünde gövde gösterisi ne alaka .kuzen zaten 18 yaşında daha ona neden gövde gösterisi yapayımda ne amaçla.sinirlendim ve patladı elimde olan birşey zaten değildi yoksa sonradan pişman olacağımı bildiğim birşeyi neden yapayım.o an aklım yerindemiydi sanki gözüm dönmüştü resmen,mantıklı düşünemiyordumki.şuan zaten çok iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür.sadece kendimce daha fazla içimde tutamadım bu azap içime iyice dert olmuştu paylaşmak istedim ama sağolun sayenizde daha fazla vicdan azabı çekmeye başladım,buraya konu açmamalıydım.

Vicdan azabını rahatlatmak mı istiyosun arkadaşım

Çağır eve kuzenine çay içerken eşinden özür dile onu yücelt kuzeninin yanında anca böyle onun gönlünü alablirsin ve anca böyle için rahat eder :34:

Madem kuzenin var diye gaza gelip adamı ağlattın !

Kuzeninin yanında da ezilip özür dilemelisin bilmelisin ki o adamn gururu yerine gelsin :34:

haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek ama konu sahibi de yeterince pişman anladığım kadarıyla. bi söz vardır haklılığı mutluluğa değiştiğin sürece mutsuz kalmaya mahkumsun diye.. ne denilebilir ki. zaman geçmeli..:19:

evliliğin ilk zamanlarında sorun yaşanır ama sende baya ileri gitmişsin
eşinin yerinde olsaydım seni kolay affetmezdim.
ne hakla helede kuzeninin yanında onun erkeklik gururunu ayaklar altına alırsın.
eşinden binlerce defa özür dilemelisin..

Çok üzüldüm. O halde bir adamı düşündüm de gözlerim doldu, kendi eşimi düşündüm, kıyamazdım ki... :5:

Biri sevgilisini döver biri eşini beş parasız soğukta dışar atar. Kadınlarda garipleşmeye başladı.

evet değil mi, bugünkü konular hep böyle. benim de garibime gitti bu durum. ne oluyor kadınlarımıza,sabrımız mı kalmadı artık nedir? eşine de çok üzüldüm bu arada :2:

Ne kadina ne erkege esini evinden kovmak yakismiyor.vallaha esiniz cok sabirliymis benim esim birak evden kovmayi birinin yaninda sesimi yukseltsem sinir olur allah var oda bana yapmaz.

Vicdan azabını rahatlatmak mı istiyosun arkadaşım

Çağır eve kuzenine çay içerken eşinden özür dile onu yücelt kuzeninin yanında anca böyle onun gönlünü alablirsin ve anca böyle için rahat eder :34:

Madem kuzenin var diye gaza gelip adamı ağlattın !

Kuzeninin yanında da ezilip özür dilemelisin bilmelisin ki o adamn gururu yerine gelsin :34:
kesinlikle katılıyorum

bazı arkadaşlar demiş eşini beş parasız nasıl koydun dışarı falan.ben eşimi zaten o halde dışarıda koymam merak etmeyin.bir anlık sinirdi elimde değildi.kendime Hakim olamadım.kuzen falan önünde gövde gösterisi ne alaka .kuzen zaten 18 yaşında daha ona neden gövde gösterisi yapayımda ne amaçla.sinirlendim ve patladı elimde olan birşey zaten değildi yoksa sonradan pişman olacağımı bildiğim birşeyi neden yapayım.o an aklım yerindemiydi sanki gözüm dönmüştü resmen,mantıklı düşünemiyordumki.şuan zaten çok iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür.sadece kendimce daha fazla içimde tutamadım bu azap içime iyice dert olmuştu paylaşmak istedim ama sağolun sayenizde daha fazla vicdan azabı çekmeye başladım,buraya konu açmamalıydım.

Yorumlara sinirlenme lütfen. Gergin bir dönemindesin galiba. Vicdan azabın artmalı. Eşine iyi davran. Evliliğinizin içine etme küçük şeyler için. Kimse senin kötülüğüne konuşmuyor.

Yok affetmemiş sadece eve almış.. :20: :ssz:

Ben yazıcaktım yazılmış af yok sadece acımış eve almış. üşür diye
çünkü soğuk bir kış günü adamı ceketsiz paltosuz kapıya atmışmış

Son düzenleme:
Ben yazıcaktım yazılmış af yok sadece acımış eve almış. üşür diye
çünkü saoğuk bir kış günü adamı ceketsiz paltosuz kapıya atmışmış

:50::50: yazıkk vallahi böyle insanlara :ssz:

Adam sessiz sakin efendi ise değerini bilmelisin
Sırf sesini çıkarmıyor diye üstüne bu şekilde gitmemelisin
Sessiz,çok sinirlenmeyecek insanların genelde hep üstüne gidilir,ezilirler
Yapma lütfen
Aksine kıymetini bil
Bak bu forumu oku insanlar neler çekiyor eşinden:50:

Haklıyım ama vicdan azabı çekiyorum nedir arkadaş?
Basbayağı haksızsın..
Git helallik al bari:31:

Kuzene hava atmak için çok ağır olmuş bu.
Böyle erkeklere her şeyi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz ama sevdiğinden karşı gelmemiştir.
Fazla zorluyorsunuz bazen sınırları, bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsiniz :ssz:

Öfke kontrolü için uzmana gitmelisin dedi çoğumuz. Bunu gözardı etme. Bu şekilde yararını gören bir akrabam var, kesinlikle gitmelisin.
Şimdi iyi olsanız da yarın bir gün yine yapmayacağının garantisi yok. Çünkü gözüm dönüyor aklım yerinde değildi o an diyorsun. Hatta eşinle birlikte gimelisin, ihmal etme.

Back
X