Vicdan azabı çekiyorum

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
İyi akşamlar kızlar, şuan beraber olduğum erkek arkadaşımla başlamadan çok kısa bir süre önce başka biriyle görüşmüştüm sevgili olduğumuzun ikinci günü eski sevgilisiyle görüşmüştü ayrılmıştık zaten çokta içime sinmemişti. Şuan beraber olduğum erkek arkadaşıma ilgim hep vardı ama onun benimle ilgilenmeyeceğini düşünüyordum umutsuz vaka gibi yani. Bir gün evime gelmişti film izlemiştik kucağıma uzanmıştı o gün böyle heycandan elim ayağım titremişti ama sonrasında arayıp sormadı ben de herkese böyle davrandığını düşündüm sonra o çocukla görüştüm ama aklımın bir ucunda o vardı nasılsa olmayacaktı diyordum. Sonra oldu işte bir şekilde. Bir ara sarhoşken ağzından kaçırdı senin önceliğin oydu ben ikinci plandaydım onla olmayınca benle oldu dedi. Şimdi düşünüyorum duygularımı okadar bastırmışımki gerçekten şuanki erkek arkadaşımı deli gibi isterken mal gibi öbür çocukla görüşmüşüm. Bunu neden yaptığımı o an ne düşündüğümü nasıl bir sürecin geliştiğini bile hatırlamıyorum ama aklıma gelince hep icim cız ediyor keşke yapmasaymışım...

niye vicdan azabı çekiyorsun ki. şu anda Erkek arkadaşınla birlikte olamayacağını düşünmüşsün, hayatınızda kimse yokmuş. belki şimdiki erkek arkadaşınız olan ilginizi unutmak için yapmışsınızdır

Evet hiç olmaz diye düşünüyordum o da evine geldim film izledik kucağına uzandım vs diyor.

Yani asıl erkek arkadaşıma ilgi duyarken gidip o çocuğa tamam demem onun yerine adam evime gelmiş film izlemişiz vs ona belli etseydim ilgimi hiç o çocukla görüşmeyecektim

Şuan beraber olduğum erkek arkadaşım ile Mehmet diyim. Mehmetle arkadaş iken ben mehmete ilgi duyuyordum ama bazı farklılıklardan dolayı benle ilgilenmeyeceğini düşündüm ona karşı bir şeyler hissediyordum bir gün evime geldi film izledik kucağıma uzandı sonra arayıp sormadı ben de hala ilgilenmiyor benle diye düşünüp ahmetle görüştüm ahmetlede ikinci gün ayrıldık uzun sürmedi. Şimdi vicdan azabı çekiyorum çünkü biraz daha cesaretli olsaydım o benim evime geldi bir adım attı diyip ben arayıp yazsaydım hiç ahmete bulaşmadan sevgili olacaktım şimdi. ahmetle denemiş onla olmamış diye mehmetle berabermişim gibi oldu. kendime kızıyorum niye mehmete ilgi duyarken ahmete tamam dedin diye

yahu sadece 1 gün görüştüğün biri yüzünden mi vicdan azabı çekiyorsun?
çok rahatsız oluyorsan erkek arkadaşına duygularını anlat madem.

ya ben anlanadım ya
Konu sahibinin bi adama hep ilgisi varmis adi ahmet olsun. Ahmet bana bakmaz diyomus, o arada baska biriyle cikmis ikinci gun ayrilmis, adi mehmet olsun. Ahmet bi gece evine gelmis icmis sarhosken kizin kucagina yatmis sonra gunlerce aramamis. Bi sekilde sonradan ahmetle sevgili olmuslar. Suan sevgililer. Ahmet demis ki sen aslinda mehmete ilgi duyuyodun ben ikinci plandaydim onunla yurumeyince bana geldin. Konu sahibi de vicdan yapiyor niye duygularimi bastirip ahmet bana bakmaz diye dusunup bosa memoyla cikmisim ki diyor derdi bu

Şuan beraber olduğum erkek arkadaşım ile Mehmet diyim. Mehmetle arkadaş iken ben mehmete ilgi duyuyordum ama bazı farklılıklardan dolayı benle ilgilenmeyeceğini düşündüm ona karşı bir şeyler hissediyordum bir gün evime geldi film izledik kucağıma uzandı sonra arayıp sormadı ben de hala ilgilenmiyor benle diye düşünüp ahmetle görüştüm ahmetlede ikinci gün ayrıldık uzun sürmedi. Şimdi vicdan azabı çekiyorum çünkü biraz daha cesaretli olsaydım o benim evime geldi bir adım attı diyip ben arayıp yazsaydım hiç ahmete bulaşmadan sevgili olacaktım şimdi. ahmetle denemiş onla olmamış diye mehmetle berabermişim gibi oldu. kendime kızıyorum niye mehmete ilgi duyarken ahmete tamam dedin diye
Tuh bosa ugrasmisim sen de yapmissin ahmet mehmet duzenlemesini :d

yok sarhoş olduğu kısım evime gelip film izlediği kısım değil sonra biz sevgili olduktan sonra sarhoştu dedi sen ilk ona gttin vs diye

arasaymış o zaman alla allaa niye kendini suçlu duruma düşürüyon ki?

Elin adamı evine gelip niye kucağına yatıp gidiyor..

Sonra sen bu elin adamının pesine başkasıyla sevgili olup,sonra da bu elin adamıyla sevgili olup niye diğer kişiden rahatsız oluyorsun..

Rahatsız oluncak durum onune gelenin kucağına yatabilmesi..

Elin adamı evine gelip niye kucağına yatıp gidiyor..

Sonra sen bu elin adamının pesine başkasıyla sevgili olup,sonra da bu elin adamıyla sevgili olup niye diğer kişiden rahatsız oluyorsun..

Rahatsız oluncak durum onune gelenin kucağına yatabilmesi..
arkadaşken yakındık baya elin adamı değildi

Hayaller ve hayatlar dedikleri mesele. İyi de yarın öbür gün başka biriyle evlenince şimdiki sevgilinizle yasadiklariniza da pişman olacaksınız.hayat böyle malesef

Yahu nelere takılıyorsunuz arkadaşım yaaa
Görüştüysen görüştün
Hadi sana seni seviyorum demiş olsa beraber olalım demiş olsa sen cvp vermeyip araya bi de Ahmet sıkıştırıp sonra ona evet demiş olsan anlicam ama bu ne simdi

Back
X