- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
İyi akşamlar kızlar, şuan beraber olduğum erkek arkadaşımla başlamadan çok kısa bir süre önce başka biriyle görüşmüştüm sevgili olduğumuzun ikinci günü eski sevgilisiyle görüşmüştü ayrılmıştık zaten çokta içime sinmemişti. Şuan beraber olduğum erkek arkadaşıma ilgim hep vardı ama onun benimle ilgilenmeyeceğini düşünüyordum umutsuz vaka gibi yani. Bir gün evime gelmişti film izlemiştik kucağıma uzanmıştı o gün böyle heycandan elim ayağım titremişti ama sonrasında arayıp sormadı ben de herkese böyle davrandığını düşündüm sonra o çocukla görüştüm ama aklımın bir ucunda o vardı nasılsa olmayacaktı diyordum. Sonra oldu işte bir şekilde. Bir ara sarhoşken ağzından kaçırdı senin önceliğin oydu ben ikinci plandaydım onla olmayınca benle oldu dedi. Şimdi düşünüyorum duygularımı okadar bastırmışımki gerçekten şuanki erkek arkadaşımı deli gibi isterken mal gibi öbür çocukla görüşmüşüm. Bunu neden yaptığımı o an ne düşündüğümü nasıl bir sürecin geliştiğini bile hatırlamıyorum ama aklıma gelince hep icim cız ediyor keşke yapmasaymışım...