Vicdan Azabı Çekiyorum :(

Sen yoktun giderken anladim. Muhtemelen yapmislardir acıtasyon.

Arkadaşlar kv ler sağ salim evlerine ulaştılar
Evlerinde mahallelerinde bir sorun yok çok şükür
Hatta komşu kızları akşam çaya bile gelmişti
Halen sokağa çıkma yasağı devam etse bile
Aktif bir yaşantı var
Onlar orada biz burada çok mutluyuz

Shirine-alish sen de konu sahibi gibi, eninde sonunda evi kv lere bırakıp kiraya çıkacaksınız galiba :)
istersen bir oku. yaşadıklarınız benziyor, boşanma kararı dahi almıştı konu sahibi.

Shirine-alish sen de konu sahibi gibi, eninde sonunda evi kv lere bırakıp kiraya çıkacaksınız galiba :)
istersen bir oku. yaşadıklarınız benziyor, boşanma kararı dahi almıştı konu sahibi.
şimdilik iyiyiz çok şükür
bakalım karşı taraf ne zaman atağa gececek
geçtiyse bile belki eşim engel olmuştur bilmiyorum
madem hortlamış yazayım dedim :)

şimdilik iyiyiz çok şükür
bakalım karşı taraf ne zaman atağa gececek
geçtiyse bile belki eşim engel olmuştur bilmiyorum
madem hortlamış yazayım dedim :)
aman nazar değmesin.
sakın vicdan yapma :)

benm olaya çok benzese de sanırım bn daha mağdurum ben konu açsamKK yıkılır
Allah hakkımızda hayırlısını versin
Ne diyelim herkesin derdi kendine zor
Bak mesela kendi gelmedi bizim adimiza evimize misafir kabul etmiş
Ama en büyük cevabı aldı oğlundan
Bir daha yapamaz yaparsada artık düşünemiyorum bile
Ben kesin ve kati olarak bu işin böyle gitmeyecegini kendisine ailesi ile yaşayabileceğini ve artık benim olmayacağımı söyledim
Oda hataları ile yüzleşti galiba
İyiyiz şimdilik

benimkilerde guya doğumuma geldi ama ben doğum etmeden 1 ay once geldiler bebeğim şuan 2 aylık hala evimdeler. Ustelik kv, kp iki buyuk ksyın ve ben tesetturluyum 3 aydr evimin içinde kolsuz gezemiyorumeşarp açamıorum.. Ve bi haftadr iki kaynımda benm evimin olduğu semtte işe başladılar, sanırımevime yerlşmeyeniytliler. Bizde eşimle kavgalıyız en son ki kavgada geçtim odamda çantamı toplayıp çıkıodum geldi ozur diledi, durumu duzeltecekmiş falan işte., bnde beklemedeyimbakalım nolcak..

Bende eşime en son ailen bizim eve alıştıysa inan mutlu olacaksak onlar burada kalsın eşya mesya umrumda değil biz ayrı eve çıkalım bile demiştim
Ah o sıcaklarda kat kat giyinmek
Hele lohusalik
Aman Allahım düşünemiyorum bile
Bizim ki iki aydır yalnız bıraktı ya bizi şimdide memleketlerinden birini yollamış
Çıldırmak üzereyim bende
Aman restini çek
Ben.öyle yapınca anladi çok şükür eşim

bende doğum yaptım 20 gun geçti baktım gitmeye niytleri yok o gun bugundr tavır yapıyorum. Hiçbiriyle tek kelime konuşmuyorum yemeğimi ayrı yiyorum yemk dahi yapmıyorum.. Bi yere gezmeye mi gidicem çantamı topluyorum tek kelime etmeden çıkıorum . Bunun ustune bozulsalarda yinede gitmediler .. En son eşimle kavga edip evden gideceğimi gorunce bu yakınlarda ev tutucaklarını soyledilr. Şuan ev tutmalarını bekliyorum.

Bence daha fazla vakit gecmeden esinizle konusun ve evden sepetleyin onlari. Orasi sizin eviniz, sizin ozeliniz. Ne kadar beklerseniz o kadar gec olur, o kadar kavga cikar, esiniz de o kadar durumu kabullenmekte zorlanir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…