- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Evdeyken her şeyi hallediyorlarSallıyorum evdeyken yemeği temizliği hallediyorlarsa, misafir olduklarının bilincindelerse idare edilebilirdi.
Ama sen diyorsun 3 ay başbaşa kalmadık diye. Demek ki öyle değil.
Yapma vicdan falan.
Bu olaylar olmadan öncede hep bizdelerdinormalde haksızsınız diyecektim de 1,5 yıllık evlilikte 3 ay diyosunuz. bi problem var bence. ayrı ev tutsunlar ya da gitsinler.
Misafir değil ev sahibi bilincindelerSallıyorum evdeyken yemeği temizliği hallediyorlarsa, misafir olduklarının bilincindelerse idare edilebilirdi.
Ama sen diyorsun 3 ay başbaşa kalmadık diye. Demek ki öyle değil.
Yapma vicdan falan.
Terör belası yüzünden insanların yerlerinden yurtlarından edilmesi çok zor.Onlar için daha da zordur.Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki eşimin ailesi çok uzun süredir bizde
Terör olaylarından dolayı
Eşim en başta bir ay
Daha sonra kardeşimin sınavı geçsin (kardeşi yaklaşık 3-3,5 aydır bizde)
Şimdide bayramda geçsin dedi
Kardeşide 2 ay daha burada kalacaklarını söyleyince
Ben eşimle tekrardan konuştum
Eğer 2,3 ay daha kalacaklarsa eşyalı bir ev tutalım
Bana hem iş temposu hem ev temposu ağır geliyor
Benim ders çalışmam gerek ama evimde bu şekilde olmuyor dedim
Oda çok bozuldu sanki bunu ilkkez söylüyormuşum gibi
Aile olarak bu zamanlarda olmazsak ne zaman olacakmışız felan filan (1,5 yıllık evlilikte 3 ay başbaşa kalamadık ailesi hep bizdeydi)
Sonra konuşmuş kv ile
Hani planınız ne bakın oralar öyle halen sürüyor
Gelin burada ev tutalım burada bir düzen kurun felan demiş
Onlarda haftaya gideceğiz zaten demişler
Ama eşim öyle sorduğu için demişlerdir
Şimdide vicdan azabı çekiyorum demesemiydim ortalık tamamen düzelmedi ya
Ama sonrada ben gitsinler demedim ki diyorum ev tutalım dedim diyorum
Kafam karmakarışık vicdan yaptım şimdide
Sizin sözlerinize ihtiyacım var...
Öylemi diyorsunuzniye vicdan yapasın ki? ya onlar ya da siz ayrı ev açmak zorundasınız. daha kaç sene cümbür cemaat yaşayacaksınız? hiç sıkma canını.
Bu olaylar olmadan öncede hep bizdelerdiTerör belası yüzünden insanların yerlerinden yurtlarından edilmesi çok zor.Onlar için daha da zordur.
Ve bu geçici bir durum değil ki?Oranın temizleneceğinin olayların durulacağının bir garantisi yok ki.
Ne zamandır sizde kalıyorlar bilmiyorum ama 1,5 yıllık evlilikte 3 ay başbaşa kalamadım dediğine göre nerden baksan yaklaşık 1 yıldır sizde kalıyorlar.
Sen zaten yapacağını yapmışsın.Onların ve eşinin kalıcı bir çözüm üretmesi gerekiyor.
iyi de sen yeterince idare ettin. artık onların düşünmesi ve ayrı eve çıkması gerekiyor.Öylemi diyorsunuz
İnanın eşim söyledi sabah konuştuk diye
Kendi kendi mi yedim
Üzüldüm
Hatta eşime şey bile demiştim biz aparta çıkalım
Ailen bu eve alıştıysa diye
Nerden baksanız bu olaylar başlayalı 4 ay oldu onların yaşadığı şehirdesakın alttan alma. eşin ailesini düşünüyor üzülüyordur elbette haklı olarak. ama siz de bir ailesiniz. bunu farketsin. hem kovmuyorsunuz ki, terör belası bitene kadar ev tutsunlar. bunda bir kötülük yok.
Yok eşimde artık benim gideceği mi anladığı için konuşma ihtiyacı duydu galibaVicdan yapma.
Yeterince yaptın. Haftayada gitmezlerse sen ev bak bul ve kendin taşın
Öyle mi diyorsunuzNe terörü sen çıkardın ne de evlerine dönsünler dedim .Hakkın olanı istedin.Vicdan yapmanı gerektirecek hiç bir şey yok.
Yok eşimde artık benim gideceği mi anladığı için konuşma ihtiyacı duydu galiba
Ben çıkacağım zaten gitmezlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?