- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Senin benimle alip veremediğin ne ? Bir problemin mi var boşa uğraşma banlama sebebim sen olamazsin git başkasına çat .Hala söyleyebilirsin ama senin söyleyeceğini sanmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin benimle alip veremediğin ne ? Bir problemin mi var boşa uğraşma banlama sebebim sen olamazsin git başkasına çat .Hala söyleyebilirsin ama senin söyleyeceğini sanmıyorum.
o zaman göz ardi et butonunu kullanmalisin okuma zorunluluğun yok okuma o zamanBen senin içerik uydurup uydurup buraya konu açtığını düşünüyorum .
Zaten kaşıkla tabagı yanına almışlar diyosunuz muhtemelen ortaya çıkarSusmamaliydimm hataaa hep eşim yuzunden
Her konusu farklı olay ...Hanımlar sakin olur musunuz lütfen?
Mune benim konularim rahatsız ediyorsa neden okuyor actigim konulardan ben sorumluyumHanımlar sakin olur musunuz lütfen?
Okurken içim yandı insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar, o ailenin ulaşabileceğiniz yakını filan var mı ya da diğer komşular da durumun farkında mı bence tek başınıza hareket etmeyin ama adamcağız için birşeyler yapmanız şart, rabbim yardımcısı olsun size de kurtarabilmeniz için fırsat versin inşallahSlm kızlar
Benim bir vicdan azabım var benim üst kat komşumun hasta bir eşi var yatalak kadin adamın üstüne kapiyi kitleyip işe gidiyor akşam işten geldiğinde adama hep kötü davraniyor hep bağırıyor kendini öldür diyor hep o kadar çok bağırıyor ki sesi geliyor geçen gün agzindan laf almaya çalıştım kadının eşin nasıl diye üstün körü iyi dedi.
Ben nedense kadinin adama şiddet uyguladigini dusunuyorum ve eşi bugun cok hastalandi ambulans geldi evden cikartirlarken gördüm adamı 30 kilo bile kalmamış ve ambulans görevlisi adamın en son yemek yedigi kaşığı tabagi yanina almis zehirlendiğini düşünüyorlar galiba .
Ve ben gidip ambulans yetkilisine kadının kocasina kotu davrandigini söyleyecektim esim kızdı karisma dedi kadın basina bela olur dedi .
Ve ben vicdan azabı duyuyorumm söylemeliyimdim bi insanin hayatı söz konusu neden sessiz kaldım ki![]()
Adam hasta, zamanında ne kadar kötülük yapmış olursa olsun hasta birine kötü davranılmaz, kendini öldür denmez bunu diyebilen insanın iyi bir insan olduğundan şüphe ederimkendini öldür mü diyor?
böyle konularda hiç yorum yapamıyorum
yani acaba kadın mı gerçekten kötü yoksa kötü olan adamdı da kadının eline mi kaldı?
şimdi bilsek ki kadın kötü, hemen şikayet et
bilsek ki hergün çocuklarını içki içip dövüyordu, o zaman etme de o da çeksin
valla bu konulara yorum yapmak çok zor
o zaman ben sizin gözünüzde kötü bir insanımAdam hasta, zamanında ne kadar kötülük yapmış olursa olsun hasta birine kötü davranılmaz, kendini öldür denmez bunu diyebilen insanın iyi bir insan olduğundan şüphe ederim
Aaaaa yalan mı?çok geç değil tekrar sınavlara girip bu hayal gücüne uygun bir bölümde okuyup çok iyi senarist olabilirsin. Konuların hiç inandırıcı gelmiyor bana. sürekli konu açıp gerçek sorunları olan insanların hakkına girme!!!!
bence yalan. konularına bir bakın sürekli konu açıyor ve hepsi çok atraksiyonluAaaaa yalan mı?
Bir de öyle güzel çözüme ulaşılıyor ki iki günde sorunlar .... bir daha esamesi okunmuyor eski sorununbence yalan. konularına bir bakın sürekli konu açıyor ve hepsi çok atraksiyonlu![]()
![]()