- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yahu olur mu öyle şey. İnsansınız siz de. Bebek bu açar üstünü. Siz en iyisi ona mevsime uygun uyku tulumu alın, rahat edin.14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
benim oğlum 3 yaşına girmek üzere geceleri kalkıp halısız parkeye yatıyor kaç sefer kaldırıp yerine yatırıyoruz eşimle allah bilir.ilk zamanlar çok takılıyordum sonradan öğrendim ki eşimde ben de çocukken oğlumun yaptıklarını yapıyormuşuz :) o yüzden artık takmıyorum :)14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?