- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Canım cocuklar hep boyle yatar. Merak etme iyilesir. Eğer çok rahatsız oluyorsan uyku tulumu al ben ogluma giydiriyorum ustunü acsa bile usumez kalin.14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Evet benimde tavsiyem uyku tulumu , Benim cocuklarimda üstlerini örtmeyi sevmezler, hatta kizim uyku tulumuna bayılır 6 yaşında hala giyer ama oğlum hiç sevmez malum ayaklar rahat edemediği için ama onun içinde ayaklı tulumlardan kullanmıştım, hem üşür diye korkmayın tulumun içinde bacakları çıplak olursa kandolaşımı yoğun olduğu için daha sıcak oluyor. Hem hastalanması bünyesini güçlendirir hemen endişelenmeyinGeçmiş olsun. Uyku tulumu giydirebilirsiniz
Uyku tulumu kullanin14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi[/QUOTE
yaz kış gece gunduz asla ustunu ortmeyene ne demeli? bu sizle alakali degil ve en ufak seyse suclu hissetmek neden? olur boyle seyler hasta olmadan buyuyen cok var mi? yok oyle bir dünya. bakis acinizi degistirip kendinizi suclamakran vazgecin
Grip soğuk nedeniyle değil bulaşıcı virüsler nedeniyle olur. Yetişkinler için bile ciddi bir hastaliktir. Doktora mutlaka gitmeniz gerekir. Ancak genelde nezle ve soğuk algınlığı griple karıştırılır. Siz mutlaka bir doktora gidin.14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
merhaba, bebek bu hasta olur, iyileşir, geçer gider..kendinizi suçlamayın.14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden acı çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?