vicdan azabı :(

Benim oğlum 10 aylık oda hiç üstünün örtülmesini sevmez bende uyandıkça örtüyor um gece boyu başını bekleyecek haliniz yok ya üzmeyin kendinizi

Grip üstünü açmaktan olmaz bence. Ki onların metabolizması biZimki gibi değil.

Ben yorganla yatıyorum kızım pikeyle. Kollar hep açık.

Kuzum küçükken sürekli uyanırdı meğer uyanma sebeplerinden biri de sürekli üstünü örtmemmiş. Diğeri de yemek yemiyordu dolayısıyla mama diye kalkıyordu.

şimdilerde üstüyle çok uğraşmıyorum. O da rahat etti ben de tedirgin uyumaktan kurtuldum.:)

Uyku tulumu giydirin bu dertten kurtulun:) benim kızımda üstünü hiç örttürmez hatta üstünü örttüğümde uyanır hemen. Uyku tulumu ile yattığında üşüyor mu diye düşünmeden rahatça uyuyorum bende. Ayrıca bebek bu tabiyki hasta olacak iyileşecek. Hasta olmadan büyüyen bebek mi var. Bunun sizin kötü anne olmanızla bakamamanızla hiç bir ilgisi yok. Ne yaparsanız yapın olacağın önüne geçilmiyor.Allah kötü hastalıklar dertler vermesin. Suçlamayın kendinizi bu psikolojiyle kendinizi yorarsınız, anne iyi olacak ki bebeğine de iyi bakacak değil mi. En kısa zamanda iyileşir inşallah, çok geçmiş olsun

Buna şükredin bence...
Benim oğlumda zatürre oldu hastaneden yazıyorum....
Babannemizde zatürreydi sagolsun öpüp koklamaktan oğluma da bulaştı...
Psikolojim çökük inşallah biran evvel çıkarız hastaneden ....
Rabb im bebeginize ve hasta olan herkese şifa versin inşallah...
Çok şükür tedavimizi görüyoruz dua edin bizede teyzeleri olur mu :KK200:

Kendinizi suçlamayın benim 28 aylık kızımda asla örtü tutmaz üstünde.daha 2 günlük bebekti o minnacık bacaklarını kaldıra kaldıra örtüyü atardı üstünden.bende çareyi uyku tulumunda buldum.

Buna şükredin bence...
Benim oğlumda zatürre oldu hastaneden yazıyorum....
Babannemizde zatürreydi sagolsun öpüp koklamaktan oğluma da bulaştı...
Psikolojim çökük inşallah biran evvel çıkarız hastaneden ....
Rabb im bebeginize ve hasta olan herkese şifa versin inşallah...
Çok şükür tedavimizi görüyoruz dua edin bizede teyzeleri olur mu :KK200:
rabbim şifa versin bebeğinize :( düşüncesiz büyüklerden nefret ediyorum ya senin bağışlıklığınla onun ki bir mi ki böyle düşünmeden öpüyorsun ya :(

Benim oglum kocaman gece hangimiz uyanirsak esimle kontrol ediyoruz.
Yere düşürüyor yorganını büzüşüp uyuyor sonra.
Kenara sıkıştırmak bir dönem ise yaramıştı bizde.
Uzerini hafif giydirmekde ise yariyor
Genelde terledikçe aciyorlar.
Evin sıcaklığı düşünce bakıyoruz yorgan a sarıliyor.

Ben hiç örtmüyorum, kötüysem ben kötüyüm.
Bazen vicdan yapıp ben de örtünmüyorum :KK53:

Çocuk bu, dikkat etseniz de etmeseniz de hasta olacak.
Çocuğunuzun huyunu siz bilirsiniz, ben olsam götürmem doktora.
Soğuk algınlığı, hafif gripte ilac kullanmayı çok anlamsız buluyorum.
Yanlış yönlendirmek istemem ama ateşi çıkacaksa biraz çıksın, öksürecekse öksürsün, kusacaksa kussun kafasındayım, bunları hemen kesmek doğru gelmiyor.

rabbim şifa versin bebeğinize :KK43: düşüncesiz büyüklerden nefret ediyorum ya senin bağışlıklığınla onun ki bir mi ki böyle düşünmeden öpüyorsun ya :KK43:
Allah (c.c.) razı olsun ..
4 yasında oğlum 2 yasındaki oğlumu da sevecekti o uzaklaştı sevdirmedi kendini hiç...
Çok şükür ki iyi ki sevdirmemiş diyorum...
Cahilliklerinden yapıyorlar çoğu şeyi büyüklerimiz..,
Biz küçüğüz ya onlar her zaman daha iyisini bilir...

14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Geçmiş olsun anneligin yarısı sabır yarısı vicdan azabidir zaten. Üstünü açan bebeğe de en güzeli uyku tulumu.

Benimki sabaha kadar üstünü ortturmedi. Ortunce uyaniyor agliyordu. Ben de bıraktım öyle uyudu. Şimdi de ateşli yatıyor. Hiç azap çekmiyorum. Bende mi bir gariplik var. Neyse zaten hastaydı her halde yoksa normalde böyle davranmıyor. 1 yaş aşısı oldu ondan herhalde. Ateş düşürücü de veremiyorum. Kızamık olursa diye endişeliyim.

benim 8 yaşındaki sabaha kadar başını bekleyip ortsem kaşla göz arası yine açıyor.
geçen gün yataktan inip haliya uzanmış bir güzel:KK51:
5 yaşındakine gelirsek üstünü açsa iyi:olamaz:
onunla yetinmeyip göbeğini açıyor geceleri.
ince bir tulum giydirin bazen sıcaktan açıyorlar bazen sadece uyku hali.
vicdan azabina gelince.
annelik= vicdan azabı benim için.
yaptıkların, yapamadiklarin.
soylediklerin, soyleyemediklerin.
acebalar, keşkeler v.s v.s
her zaman vicdan azabı duymak için sebebimiz vardır:))
o yüzden çok yuklenmeyin kendinize

14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Uyku tulumu al çok rahat edersin

4-5 sene öncesi 20 liraya almıştım şimdi de fazla değildir hani

İlaca vereceğiniz parayı tulum a vermiş olursunuz

Yalnız benim kaynanamın yaptığını yapmayın çocuk üşür diye tulum giydirdigim çocuğunun üstün u yorganlar ortmus çocuğun suyu çıkmıştı resmen :/

biraz kalin giydir hic örtme... yada kiyafet bataniyeler var. bizimki ama onun icinde durmuyo sabaha kadar tepinio. bende örtmüyorum öyle. bu yüzden hastada olmadi cok sükür. cam acik olmadikca birsey olmaz. babasina cekmis oda bataniyesiz yatar

Back
X