- Konu Sahibi birumutturyasamak
Benim oğlum 10 aylık oda hiç üstünün örtülmesini sevmez bende uyandıkça örtüyor um gece boyu başını bekleyecek haliniz yok ya üzmeyin kendinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim şifa versin bebeğinizeBuna şükredin bence...
Benim oğlumda zatürre oldu hastaneden yazıyorum....
Babannemizde zatürreydi sagolsun öpüp koklamaktan oğluma da bulaştı...
Psikolojim çökük inşallah biran evvel çıkarız hastaneden ....
Rabb im bebeginize ve hasta olan herkese şifa versin inşallah...
Çok şükür tedavimizi görüyoruz dua edin bizede teyzeleri olur mu![]()
Allah (c.c.) razı olsun ..rabbim şifa versin bebeğinizedüşüncesiz büyüklerden nefret ediyorum ya senin bağışlıklığınla onun ki bir mi ki böyle düşünmeden öpüyorsun ya
![]()
Geçmiş olsun anneligin yarısı sabır yarısı vicdan azabidir zaten. Üstünü açan bebeğe de en güzeli uyku tulumu.14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden
acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Uyku tulumu al çok rahat edersin14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür griparada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden
acı çekiyor
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimineden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi