Annem var oda gidecek malesef annem olmasina ramen durum feci o gidince dusunemiyorum...Size yardımcı olacak biri yok mu? Siz bebeği odada uyuturken oğlunuzla ilgilense biri bu sorununuz çözülecek gibi
Benim cocugum olmuyordu 1.si zar zor oldu 2.si olmaz diye dusunmustum.beni yanlis anlamayin ona zarar verircesine bir kizma degil.denge kuramadim halaKeşke bu kadar erken 2.bebeği düşünmeseydiniz. Çocuğa bağırıp çağırıp ardından öpüp özür dilemek çocuk için daha kötü bir durum bence ya kızmayın yâda gidip ardından hemen öpmeyin . Sinirlendiginizde derin derin nefes alip sinirinizi kontrol etmeye çalışın . Oda çok küçük henüz bebek oda daha ,onun icin cok zor anneyi paylaşmak hatta ilginin çoğunun başkasında olmasi
Anneniz gitmeden dolaba yemek koyun birlikte. Yemeği pişirdiğiniz gibi temiz cam kavanozlara koyup kapağını kapatıp ters çevirirseniz domates hazırlar gibi dolapta 1 ay kalıyorlar. Buzluğa koyulacak yemeklerden de yapabilirsiniz. Birden herşeyle uğraşmak zorunda kalmayın o gittiğinde.Annem var oda gidecek malesef annem olmasina ramen durum feci o gidince dusunemiyorum...
Gercekten cok iyi fikir kavanoz olayi bu su gecirmeyen kiyafeti hemen arastiriyorum cok tesekkur ederim..Anneniz gitmeden dolaba yemek koyun birlikte. Yemeği pişirdiğiniz gibi temiz cam kavanozlara koyup kapağını kapatıp ters çevirirseniz domates hazırlar gibi dolapta 1 ay kalıyorlar. Buzluğa koyulacak yemeklerden de yapabilirsiniz. Birden herşeyle uğraşmak zorunda kalmayın o gittiğinde.
Oğlunuz suyu, boyayı seviyorsa geçende görmüştüm sebibebide kızına aldığı su geçirmeyen bir kıyafet vardı öyle birşey alıp o oyun oynarken uyutmayı deneyebilirsiniz. Oğlunuzla sessiz olma oyunu kurabilirsiniz. Bu oda sessizlik odası gibi bişeylerle.
Benim aklıma gelenler bu kadar, umarım faydası olur size.
Sabırlı olmanız lazım ama bağırmanızın kimseye faydası yok. Ne uyuyan bebeğe, ne oğlunuza ne de size.
Sizi yadirgadigimi dusunmeyin ama kendiniz sabrinizi bilmeniz gerekir benim en cok karsi oldugum bisey birini buyutmeden ikinciyi dogurmak ve ikisi de cok kucum bakima ihtiyaci var bir ona kos sonra digeri ev isi yemek koca sikintisi derken tahammulsuz ve yipranmis bir anne artik sorunlu cocuklar kizim 6yasinda eylulde insallah 1.sinifa baslayacak ve 2 aylik hamileyim neden bubkadar bekledim tek sebebi kizimin buyumesi ona bunu yapmak istemedim cunku bu sekilde zor oldugunh bastan beri dusundum esimle yillarca tartistik ama yinede dogurmadm suan boyle yasiyosaniz kendi tercihiniz ve yapacaginiz tek sey sabrinizi katlamak daha col sabirli olmak uykulari ayni saate denk getrmek ikisine yetebilmeyi basarmalisiniz bunu annelere her zaman dedigim icin size de diyorum yanlis anlamyn tercih annenin cunku istemeseydiniz en azindan 2 yil sonra hamile kalsaydiniz ama digeri daha emerken hamile kalmissiniz uzuldum ama yapacak biseu yok sabirli bir anne olmak zorundasiniz tahammulunuz bitse de cunku ikisi coook kucuk 18 aylik bi cocuk hatta bebek o daha sizi asla anlayamazMerhaba haminlar.18 aylik bir oglum ve 2 aylik bir kizim var.oglum ve kizim arasindaki dengeyi henuz oturtturamadim.kizimi uyuturken oglum cok ses yapiyor besigini uyurken hirpalarcasina salliyor uyandiriyor o kadar sinirkeniyorumki ogluma bagiriyorum bazen kan beynime sicriyor cok kiziyorum sonra gidip opuyorum gonlunu alnaya calisiyirum ama gun boyu o uzuntuyu atamiyorum cok uzuluyorum kizim cok kucuk oglumda kucuk nasil denge kuracagimi sasirdim.ev isi yemekte cabasi yorgunluktan sinirlerim bozuk oluyor.ogluma kizdigim icin cok uzuluyorum cok vicdan azabi cekiyorum onu cok seviyorum acaba cokmu kotu etkileniyor lutfen yardim
Ben cevabimda belirtmistim benim cocugum olmuyordu yani 2.si planli degildi bi mucize oldu diyelim.tesekkur ederim yorumunuz icinSizi yadirgadigimi dusunmeyin ama kendiniz sabrinizi bilmeniz gerekir benim en cok karsi oldugum bisey birini buyutmeden ikinciyi dogurmak ve ikisi de cok kucum bakima ihtiyaci var bir ona kos sonra digeri ev isi yemek koca sikintisi derken tahammulsuz ve yipranmis bir anne artik sorunlu cocuklar kizim 6yasinda eylulde insallah 1.sinifa baslayacak ve 2 aylik hamileyim neden bubkadar bekledim tek sebebi kizimin buyumesi ona bunu yapmak istemedim cunku bu sekilde zor oldugunh bastan beri dusundum esimle yillarca tartistik ama yinede dogurmadm suan boyle yasiyosaniz kendi tercihiniz ve yapacaginiz tek sey sabrinizi katlamak daha col sabirli olmak uykulari ayni saate denk getrmek ikisine yetebilmeyi basarmalisiniz bunu annelere her zaman dedigim icin size de diyorum yanlis anlamyn tercih annenin cunku istemeseydiniz en azindan 2 yil sonra hamile kalsaydiniz ama digeri daha emerken hamile kalmissiniz uzuldum ama yapacak biseu yok sabirli bir anne olmak zorundasiniz tahammulunuz bitse de cunku ikisi coook kucuk 18 aylik bi cocuk hatta bebek o daha sizi asla anlayamaz
Okumadm yorumunuzuBen cevabimda belirtmistim benim cocugum olmuyordu yani 2.si planli degildi bi mucize oldu diyelim.tesekkur ederim yorumunuz icin
Oğlunuzla doya doya aktiviteler yapmaya çalışın, ona sorumluluklar verin, atıyorum şuan yürüyorsa sofrayı kurduğunuzda eline ekmeği verin masaya kadar götürsün, küçük küçük size yardımcı olacağı şeyler yaptırın, yaptığında da alkışlayın, beşiği salladığında aaaa annecim hadi pışpış yapalım kardeşin uyusun demeye çalışın, çok ses yaptığında görmezden gelin bir süre hareketini pekiştirmeyin, şuan dikkat çekmeye çalışıyordur, internette 18 aylık bebekler için evde yapabileceğiniz aktiviteler araştırın umarım faydası olur.Merhaba haminlar.18 aylik bir oglum ve 2 aylik bir kizim var.oglum ve kizim arasindaki dengeyi henuz oturtturamadim.kizimi uyuturken oglum cok ses yapiyor besigini uyurken hirpalarcasina salliyor uyandiriyor o kadar sinirkeniyorumki ogluma bagiriyorum bazen kan beynime sicriyor cok kiziyorum sonra gidip opuyorum gonlunu alnaya calisiyirum ama gun boyu o uzuntuyu atamiyorum cok uzuluyorum kizim cok kucuk oglumda kucuk nasil denge kuracagimi sasirdim.ev isi yemekte cabasi yorgunluktan sinirlerim bozuk oluyor.ogluma kizdigim icin cok uzuluyorum cok vicdan azabi cekiyorum onu cok seviyorum acaba cokmu kotu etkileniyor lutfen yardim
Sizindemi ayniydi durumSizi cok iyi anliyorum. Cocuklar uyuyunca size pismanlik çöküyor. Bu ruh halini iyi bilirim. Gececk zamanla merak etmeyin.
Ve iyi ki aralarinda cok az fark var diyeceksiniz. Cocuklarin canı sıkilmayacak yalniz olmadiklari icin.
Gececek, sadece biraz sabir
Evet ama bende tek cocuk var :)Sizindemi ayniydi durum
Bende bu dediklerini yapmaya calisiyorum besigi pis pis diyim salliyor sonrada deviriyorOğlunuzla doya doya aktiviteler yapmaya çalışın, ona sorumluluklar verin, atıyorum şuan yürüyorsa sofrayı kurduğunuzda eline ekmeği verin masaya kadar götürsün, küçük küçük size yardımcı olacağı şeyler yaptırın, yaptığında da alkışlayın, beşiği salladığında aaaa annecim hadi pışpış yapalım kardeşin uyusun demeye çalışın, çok ses yaptığında görmezden gelin bir süre hareketini pekiştirmeyin, şuan dikkat çekmeye çalışıyordur, internette 18 aylık bebekler için evde yapabileceğiniz aktiviteler araştırın umarım faydası olur.
Tek cocuk cok rahat oluyor inanin .allah bagislasinEvet ama bende tek cocuk var :)
Kizdigim zaman gece olunca pismanlik duyuyordum. Rahatsiz oluyordum asiri sekilde.
Suan daha iyiyim. Duzenimiz her seyimiz kuruldu
Bilmeden uyandırıyordur annesi kızma o da bebek. 1 buçuk yaş çok da büyük değil bebeklikten çocukluğa atlayacak kadar. Oyun oynuyoruz sanıyordur. Bebeği uyuttuktan sonra büyüğü alıp odadan çıkın. Sık sık kontrol edersiniz. Hemde bu demde büyükle ilgilenmiş olursunuz işlerinizi yaparken yanınızda durur. Onunda tam ağzına burnuna birşeyler götürme yaşı çok dikkat edilmesi gereken bir yaşta.Merhaba haminlar.18 aylik bir oglum ve 2 aylik bir kizim var.oglum ve kizim arasindaki dengeyi henuz oturtturamadim.kizimi uyuturken oglum cok ses yapiyor besigini uyurken hirpalarcasina salliyor uyandiriyor o kadar sinirkeniyorumki ogluma bagiriyorum bazen kan beynime sicriyor cok kiziyorum sonra gidip opuyorum gonlunu alnaya calisiyirum ama gun boyu o uzuntuyu atamiyorum cok uzuluyorum kizim cok kucuk oglumda kucuk nasil denge kuracagimi sasirdim.ev isi yemekte cabasi yorgunluktan sinirlerim bozuk oluyor.ogluma kizdigim icin cok uzuluyorum cok vicdan azabi cekiyorum onu cok seviyorum acaba cokmu kotu etkileniyor lutfen yardim
Muhtemelen onu oyun gibi görüyor ve hızı da ayarlayamıyor haliyle, ona tek çözüm yanı başından ayrılmamak, işiniz yorucu ama sabırdan başka da birşey gelmiyor elden çünkü ikisi de çok küçük. Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyüsün inş kuzucuklar.Bende bu dediklerini yapmaya calisiyorum besigi pis pis diyim salliyor sonrada deviriyorbuna cozum bulamiyorum
Cok tesekkur ederimMuhtemelen onu oyun gibi görüyor ve hızı da ayarlayamıyor haliyle, ona tek çözüm yanı başından ayrılmamak, işiniz yorucu ama sabırdan başka da birşey gelmiyor elden çünkü ikisi de çok küçük. Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyüsün inş kuzucuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?