Aynen onun icinde tedirgin oluyorum bebekle ilgilenirken agzina bisey atar diye onuda takip etmek zorunda kaliyorum allah korusunBilmeden uyandırıyordur annesi kızma o da bebek. 1 buçuk yaş çok da büyük değil bebeklikten çocukluğa atlayacak kadar. Oyun oynuyoruz sanıyordur. Bebeği uyuttuktan sonra büyüğü alıp odadan çıkın. Sık sık kontrol edersiniz. Hemde bu demde büyükle ilgilenmiş olursunuz işlerinizi yaparken yanınızda durur. Onunda tam ağzına burnuna birşeyler götürme yaşı çok dikkat edilmesi gereken bir yaşta.
Amin. Ama soyle bisi var. Düzen varsa zor oluyor. O da kolay degil. Biz de her sey duzenli sekildeydi. O yoruyor insani.Tek cocuk cok rahat oluyor inanin .allah bagislasin
Bebek şu an en tehlikesiz döneminde yan yatsın diye bakarsın ters dönmesin diye bakarsın, ama büyük çok tehlike şu an. Gerçekten ona dikkat etmen lazım. Seneye ikisi de biraz daha büyümüş olur oynarlar rahat edersinAynen onun icinde tedirgin oluyorum bebekle ilgilenirken agzina bisey atar diye onuda takip etmek zorunda kaliyorum allah korusun
Acaba oyuncak bebek ve beşik alsanız da o bebeğini sallarken siz de kardeşini mi sallasanız? Veya sadece bebek olsa. " haydi bebeklerimizi uyutalım" gibi deseniz işe yarar mı acaba?Aynen onun icinde tedirgin oluyorum bebekle ilgilenirken agzina bisey atar diye onuda takip etmek zorunda kaliyorum allah korusun
Ben sadece oglum varken hatta 2.ci bebegime 8 aylik hamile olana dek gezdirdim kahvaltisi yaptirip disari cikardim eve getirip yemegini yedirip uyuturdum uyaninca yine doyurur yine cikartirdim bazende yemeklerini yanimiza alirdim hep gezdirirdim evde duzenliydim temizligimide yapardim ama oglumun disari hayatindan taviz vermezdim sanirim bu aliskanliklari birden birakmakta ilginin ikinciye kaymasida hircinlasti onu.siz cok planli davraniyorsunuz buda guzel.peki cocugunuz uysalmidir nasil bir yapisi varAmin. Ama soyle bisi var. Düzen varsa zor oluyor. O da kolay degil. Biz de her sey duzenli sekildeydi. O yoruyor insani.
Cocukla pek bir yere gitmedim cunku uyku duzeni, yemek saatleri onemliydi.. Yani ben 4,5 yil boyunca cocuga gore yasadim. Ve evde kurallarimiz da vardi.
Suan haziranda 4.5 olacak
Bu da asiri yorucu oldu. 2 cocuk gibi olmaz evet ama kurallar ve duzen varsa kolay degil.
Cocuga yemek yedirmem, saatinde uyumasi sart. Oyuncaklarini toplamam, kendi toplar.
Bu surec cok yorucu.
Ah insallah.kusmalar bogulmalar oluyor bide hic yanliz birakamiyorumBebek şu an en tehlikesiz döneminde yan yatsın diye bakarsın ters dönmesin diye bakarsın, ama büyük çok tehlike şu an. Gerçekten ona dikkat etmen lazım. Seneye ikisi de biraz daha büyümüş olur oynarlar rahat edersin
Yani hadi salliyalim uyutalim diyorum ilk basta pis pisliyor sonra yatagi deviriyor cigliklarda cabasiAcaba oyuncak bebek ve beşik alsanız da o bebeğini sallarken siz de kardeşini mi sallasanız? Veya sadece bebek olsa. " haydi bebeklerimizi uyutalım" gibi deseniz işe yarar mı acaba?
Yok biz de gezdik tabii. Misafirlige gitmezdim sadece. Cok gelen de olmazdi. Cogu kisi uzakta oturuyor zaten. Bu sekilde duzen hic bozulmadi.Ben sadece oglum varken hatta 2.ci bebegime 8 aylik hamile olana dek gezdirdim kahvaltisi yaptirip disari cikardim eve getirip yemegini yedirip uyuturdum uyaninca yine doyurur yine cikartirdim bazende yemeklerini yanimiza alirdim hep gezdirirdim evde duzenliydim temizligimide yapardim ama oglumun disari hayatindan taviz vermezdim sanirim bu aliskanliklari birden birakmakta ilginin ikinciye kaymasida hircinlasti onu.siz cok planli davraniyorsunuz buda guzel.peki cocugunuz uysalmidir nasil bir yapisi var