Herkese merhaba kayınvalidem çok kısa süre sonra ameliyat olacak kayıpederim yok eşim tek oğlu bizim evimizde kalacak tedavisi sırasında ben bunu kabul ettim odamın birini boşalttım baza aldık dolap aldık şimdilik uzun bir tedavi gibi duruyor. İki kızım var okula gidiyolar canımı sıkan konu şu görümcem annesinin ameliyatı için şehir dışından geldi çocuğu bi 10 gün kadar okula gitmeyecek oda haliyle bizde kalacak. Ameliyat olacağı hastane şehir dışında ben annemi getirdim çocukların başında dur diye çünkü oda şehir dışında. Görümcemde ameliyata gelecek ve çocuğuda haliyle bakacak biri lazım ama geleli üç gün oldu ne bana ne de anneme hiç bişey söylemedi ameliyat yarın bugün akşam üzeri eşime kayınvalidem söylemiş yiğeninde saat 3 e kadar teyzende kalacak 3 den sonra sizin kızlar okuldan çıkınca onlar size bırakır diye bende buna sinirlendim bana neden söylenmiyo diye tenezzül edilmiyomu diye şimdide acaba böyle bi durumda sessiz mi kalsaydım diye vicdan yaptım ve hatta haklılığımdan emin olmamaya başladım