- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
bu kadar üzüldü isen o amca ile bir daha karşılaşmayı dile.Ama bilseydin yapmazdın dimi.Bilmeden yapılan günahı bile günahtan saymıyor Allah.Rahat ol ve kendi kendine bile olsa amcadan özür dile,bak rahatlayacaksın.
Bilirim coook ama cook yaşlı insanlara karsi bendede asiri hassasiyet var anliyorum icin icini yiyordur simdi keske oyle yapmasaydim diye :/ ama yapicak birsey yok iste
Ayy cnmmm.rabbim senin merhametindenn haberdardir.
Trafikte senin gibi sürücülerin çoğalması dilegiyle..
Uzulmeyin ya bazen boyle seyler cok etkileyebiliyor insani. Bir kere de ben mendil satmak isteyen bir adami nasil olduysa "lütfen çekilir mısınız" diye terslemiştim, kaba olarak dedim bu cumleyi ve adamin benden bir özür dileyisi var o kadar icime oturdu ki hala gözlerim dolar hatırladıkca. Yani o gun icin kendimi hic affetmiyorum, keske o adam ciksa karsima da helallik isteyebilsem
Sizi se bu sekilde etkilemis saniyorum, ama bence guzel bir ornek yasli amcanin davranışı. Bize sinirlenen kötü seyler yapan (sizi kastetmiyorum bu olaydan cikan sonuç olarak) insanlara verilecek en guzel cevap bir gülümseme belki de..
Canım ya keşke herkes senin gibi merhametli olsa
Yaşlilari ben de cok severim ama gecen 60 70 yaslarinda yasli bir teyze hamile bir kadina carpmisti kaldirima cikmisti.
Yani yaşlı olmasi arabayi kötü kullanacagi anlamina gelmez. O zaman hic kullanmayacak..
Ha ben senin yerinde olsam hicbir sey yapmaz beklerdim...
canım arkandaki arabalar korna çalınca stres olmuşsun.nereden bilebilirsin üzülme dua et belki karşılaşırsın o amcayla
O amcada kötü düşünmemiştir inan gülümsemiş zaten kıyamam sanada ona da. Bende yaşlılara ve çocuklara hiç dayanamıyorum.
Ayy kıyamam nasıl ıcım gitti su anbenimde unutmadığım bir vicdan azabım var bir ara kısa bir süre fizik tedavi merkezi tarzı biryerde çalışmıştım orada bacak masaj aletine giren hastalara sıra numarası verip galoş verip sonrada aleti çalıştırıyordum çok yaşlı olmayan bir amca oturdu galoşunu giymesini bekliyorum aleti çalıştıracağım ama adam hala galoşla uğraşıyor ama adamın eline hiç bakmıyorum birde baktım canımbenim tek kolu yok bir eliyle galoşu tutmuş ağzıyla açmaya çalışıyor galoşu yüreğim parça parça oldu hemen müdahale ettim giydirdim ama o 5 dk süreçte o adamın çektiği sıkıntı beni çok üzdü nedn farketmedim diye günlerce içim sızlamıştı üzülmeyin bilerek yapmamışsınız trafikte olr böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?