Merhabalar hepinizi çok seviyorum, açıkçası on kere yazıp on kere sildim en az çünkü duygularım o kadar karışık ki bir türlü nası baslicagimi bilemiyorum 27 yaşındayım ve dört senedir beraber olduğum biri var ona çok ama çok aşığım şu an yurtdışındayim ve sonunda bir karar vermem gerekiyor ne kadar mümkünse bunü yapabileceğim ben 18 yaşında evlendim bizim burdaki adete göre normaldir erken yaşta evlenmem ve bir kızım olunca kv anlaşamadık boşandım kendi işimi yaptım kızımı annem bakıyordu ve Türkiyede devamli isim oluyordu her gittiğimde üç ay kalmak zorundaydım bu arada kendime ev tuttum kartalda oturuyorum ordan aşkımla tanıştım ve çok güzel dört sene birlikte geçirdik hem işimize baktık hem ailemize artık yanımda ol kıskanıyorum işini buraya taşırsın dedi yoksa ben yoruldum seni düşünmekten sürekli beklemekten vs vs ben de ayrılalım o zaman dedim bir daha bu kelimeyi ağzına alırsan çok üzmüş olursun dedi çıktı gitti ben umursamadım canım o benim dedim içimden mutlu oldum ve akşam aradı in aşağıya dedi ben de indim orda herkesin gözünde bana evlenme teklif etti öldüm müutluluktan akşam herşey güzeldi ve evlenmeye karar verdik benim bazı işlerimi haledip gelmem gerekti mamlekete geldim anneme anlattım benim için sevinir dedim yok surat asma bağırma herkesi çağırdı ve benim yaptığım rezillik olduğunu söylüyor kızım varken Nasi aşık olabilirmisim böyle bir anne olmaz mis oysa ben kızımı anaokulu ve ilk okul olmadığı zaman yanımdan hiç ayirmadi benim herseyimi sevgilim verir genelde uçak biletime kadar ben kazandığımı anneme kızıma ve kendime harcarım kızım anali babalilardan daha bakımlı kıyafet ler hep yurtdışınan bunları annem senin annelik yaptığın yok dediği için anlattım neyse ben şimdi ne yapcam ikisinin birini seçmek zorundamisim ona nası derim o bensiz yapamaz bunu günde en az üç kere yazar arar söyler kızımı brakıp gitsem onu asla yapamam yardım edin lütfen anneme sert tepki gösterisem bir gün vicdan azabı çekiyorum uzun olduğu için özür dilerim