vicdan azabi!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
İyi geceler öncelikle,
Yıllardır içimden atamadigim bir vicdan azabı var.artık geceleri uyuyamaz duruma geldim düşünmekten. Yaklaşık 3 sene önce yıllarca görüştüğüm ortaokul arkadaşım beni sevdiğini söyledi.ve ben ondan hoşlanıyordm. Ama sonra ne olduysa inanılmaz tersledm gururnu incittim ona çok kötülük yaptım (sozlerimle)
Yıllar geçti hiç unutamadigini biliyorum.hala sosyal medya hesaplarından benimle ilgili adımı vermeden paylaşımlarda bulunur.imal şekilde. Ama beni hiç rahatsız etmedi.1 kere bile.
Ama ben ona yaptiklarimi unutmuyorm.evlendim ve evliyim.eşimi seviyorm.ona karşı bu yüzden vicdan azabı da çekiyorm. İçten içe
Ama bu durumu nasıl atlatabilirm .helallik mi almalıyım ondan.ama mesaj atmamda doğru olmaz çünkü evliyim ben ne yapim kızlar uyuyamiyorm geceleri bana bir yol gösterin

mesaj kesinlikle atma bu sefer ona karşı vicdan azabın geçer eşine karşı başlar. evlisin yuvan var eşin var düşünmemeye çalış ...

İletişim kurmayın sakin.
Bunun için kendisi için dua edin.
Ayrıca eski sevgilinizin yaptığı paylaşımlar belki sizin için değildir, nereden çıkardınız?

geçti gitti bitti herkes herkesin lafla kalbini kırıyor . ama şakın mesaj atma yuvanı düşün eşinin bunu duydugunda boşanma yoluna kadar gidip huzurunun bozulup yuvanın dagılacagını düşün

O kişiyi takip etmeyi bırakın. Ergenlik dönemi hatalarınızla barışın.Sizi şimdiki siz yapan o hatalardır unutmayın.
Ne bileyim daha iyi bir insan olmaya çalışın,ileride anne olursanuz çocuğunuza kimsenin kalbini bile isteye kırmamayı öğretin vs gibi.

Birinin gururunu,kalbini kırmak duygularıyla oynamak büyük vebal.Ergenlik hatası falan diyenler olmuş bence öyle basit değil.Biz de ergen olduk ama kimsenin duygularını incittigimi sanmıyorum.Size bi önerim yok o yüzden vicdan azabı da sizin kefaretiniz.

İletişim kurmayın bence böyle şeylerin özürü olmaz,olsa da cok geç kalmışsınız

Özür Diledim önceden ama cevap bile atmadi. Ve ben bunu düşünmeden edemiyorum. Günahı na girdim

Özür Diledim önceden ama cevap bile atmadi. Ve ben bunu düşünmeden edemiyorum. Günahı na girdim

Girmişsiniz evet.Bence onun iyi biriyle tanışıp mutlu olması için dua edin belki kabul olur ve size olan ahını unutur

Biraz abartmamış mı herkes yahu. Tamam yanlış bir hareket keşke olmasaymış ama olmuş, özür de dilemişsiniz dönmemiş. Artık daha ne yapacaksınız. Ayrıca babasını öldürmedin ya lafla yapılan kırmalar için bunca zamandır hala imalı paylaşım da çok sağlıklı bi ruh hali değil. Evlisiniz saçmalamayın lütfen ne mesajı, ben sizle ilgili olduğunu bile sanmıyorum paylaşımların, siz üstünüze alınıyorsunuzdur.

Bunca zamandır aşamamışsa hastalıklı bi kafadadır ve ulaşmayı denerseniz peşinizden düşmez rvliliğinizi de bozar. Sonra tiksinir misniz vicdan mı yaparsınız bilemem.

Bunun helalliği filan olmaz. Vicdan meselesi olacak konu değil. Evlenmişsin yahu... Yolunu çizmişsin. Düşünme böyle saçma şeyler, eşini, geleceğinizi düşün,
Sosyal medyada da takip etme arkadaşını, hatta engelle. Aklına getirme, sosyal faaliyetlere katıl. Hobin olsun. Oyalan....

Helallik falan ne oluyor ya? Aşkta kalp kırmalar olur, bu kadar abartmak gereksiz.
Yıllar önce olmuş şeyler, özür de dilenmiş. Hem sen neden onun yazdıklarını takip edip, bi de üzerine alınıyorsun ki? Pek sağlıklı düşünemiyorsun bence.

nerden biliyorsunuz size yazdğnı . hiç birşey yapma otur totonun üstünde

Baglantiya gecmeyin yillar gecmis sizle ilgili oldugunj sanmiyorum paylaismlarin.
Aiz evkenmissiniz onunda hayatinda degisklikler olmustur

Bu Hadden sonra sacmalama bence mesaj atmak iyi bi fikir değil zamaninda yapmaliydin hiç değil kendini hatirlatcaksin kafayı iyice takacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…