Vicdan azabından ölecem

Pelinnmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
70
23
3
33
Kızlar bugün annemin kalbini kırdım vicdan azabı çekiyorum oruçluydum gergindim son 1 saat kala hemde keşke ölseydim anneme sesimi yükseltmeseydim çok fenayım

Hıc bısey ıcın gec degıl ara ozr dle yanındaysan bynuna sarıl canım annem de hemen affeder kı

Bu kadar vicdan yapacak ne söylediniz ki ?
Anneniz o sizin bi sarılsanız özür dileseniz unutur.

Buraya yazacağına annenin yanına git.özür dile,sarıl boynuna .Anneler affeder ama sen de bir daha yapma .

Oruç sakinlik ister, oruçlu insanın örnek olması gerek. Sinirlerine hakim ol orucunu tehlikeye atma

Tatlıya bağlaman güzel, Anne ne olursa olsun sonunda ayaklarına kapanıp af dilemek bize düşer. Sabır tek kelime..

Tatlıya bağlaman güzel, Anne ne olursa olsun sonunda ayaklarına kapanıp af dilemek bize düşer. Sabır tek kelime..
Anneme çok değer veririm normalde 1 dediğini iki etmem işte bugün böyle oldu gidip üstünü örttüm az önce kızım bişeyler yedin mi dedi Ayy orda içim cız etti kadın hala beni düşünüyor ben olsam o bağırmadan sonra kapıya atardım hakkım bu yani

Oruc esnasinda cok dogal, sonucta denetlenme asamasi gibi bir durumdayzm. Dünde annem oruclu hali ile biraz tersindeydi ama unutulur, merak etme. Unutmaktan ötesi hani durum belli,.. elini öpüp hisslerini acik et o merhem olur.

ooo takmayın klasik bunlar büyükler büyüğünden ne görmüşse öyle oluyor
Ben hiç öyle düşünmüyorum anneye babaya saygıda kusur etmemek gerekir ne olursa olsun biri can biri canandır benim fikrim bu evet klasik bir kavga olabilir ama ben dikkatliyim bu konuda uzmemeye çalışıyorum bugunde yaptım bi hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…