Vicdan azabından ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kiyamam ya. Ben ilk oglumla sabah yatagimda yatiyordum. Oglum ortada yatiyordu. Esim ise gitti. Ondan sonra *poff* diye bir ses geldi. Oglum dürüm gibi yuvarlana yuvarlana kenardan düsmüs. Insan haliyle korkuyor. Ama sükür birsey olmadi. Doktorun dediklerine dikkat edin. Cok gecmis olsun

dürüm gibi demişsiniz ya, çok masum çok küçük çok çaresiz bir tasvir.
çok sevdim.

8 aylık kızım var 5,5 yaşında oğlum, kızım inanılmaz zor bi bebek kolikti aynı zamanda 5 aydan sonra biraz hafifledi, oğlum bitaraftan ilgi bekliyo ve ben ikisine yetmeye çalışıyorum yetmeliyim ilgi anlamında, annem yakınımda hergün geliyo saolsun yemek bulaşık çamaşır hep yapar ama bebeğe çok bakamaz durmuyo onda ben duşa gireceksem oyalar anca o kadar, emzirmeden emzirme olayı çok fazla sizde, ev işleriyle ilgilensen bebekle yaşamayı öğrensinler benim annem olmasa yardımcı tutardım çok zorlanıyorum çünkü
Yarından sonra kendileri karar verecekler valla

Aynı benim bebeğim :KK43: çok zor ama tek bakıyorum , üstelik çalışıyrıum da , be işteyken babası bakıyor yarım gün , gelince ve tüm gün ve de tüm gece bende , gerçekten destek olabilecek birileri olsın isterdim ben de en azından Bi iki ay..
Bebeğe birşey olmamıştır inşallah , annesi birşey dedi mi sana ? Tepkisi ne oldu
Annesi çok korktu çok üzüldü bana bişey demedi babasına çattı.Tüm gün yatıyosun 5 aydır çocuğa bakmıyosun biz nereye kadar yetelim diye.

Doğru bütün iyilikler unutulurdu. Konu sahibi siz çalışmıyor musunuz? Okul veya? Bebek 5 aylık siz geleli 8 ay olmuş. 3 ay da hamilelikte mi yardim ettiniz? Yardım etmeniz çok güzel de 8 ay çok uzun bir süre... Yarım kalan işleriniz yok mu?
Benim okulum bu sene bitti.Babam KPSS çalışmamı çok istedi kitaplar filan aldı ama çalışamadım hiç.Buradan gidince iş bakmayı düşünüyorum.
Evet doğumdan önce geldim.40ı çıkınca giderim diye düşünüyordum ama pandemi filan derken kalakaldım.

Ay kiyamam ya. Ben ilk oglumla sabah yatagimda yatiyordum. Oglum ortada yatiyordu. Esim ise gitti. Ondan sonra *poff* diye bir ses geldi. Oglum dürüm gibi yuvarlana yuvarlana kenardan düsmüs. Insan haliyle korkuyor. Ama sükür birsey olmadi. Doktorun dediklerine dikkat edin. Cok gecmis olsun
Çok teşekkürler inş bişey olmamıştır gözlemliyoruz

Şimdi birden bire helede en çok hareketleneceği en çok ilgi isteyeceği dönemde gitmeniz anneyi baya zorlar keşke daha erken gitseydiniz. Mecbur bakacaklar kendi çocuklarına bence gidin. Birşey olmamıştır üzülmeyin.
Ben daha öncesinde seyahat yasağı kalkınca gitmeyi çok istedim ama o sıra kuşlarımdan birinin veterinere gitmesi gerekti.Veterinerde 15 gün arayla randevular düzenlediği için birazda o yüzden gidemedim

Anne ve baba evde ve sız hem cocuga bakıp hem ev ısı mı yapıyorsunuz? Cok wntwresan gercekten.
Madem yardım amaçlı gıttınız, olması gerekenı soyleyeyım ;
Ev ıslerıne yardım edersınız, ara sıra bebegı seversenız. Anne dusta ya da tuvaletteyken bakarsınız. Yapmanız gereken budur.
Bunun dısında cok sacma bır hal bence.

Yardım etmenız guzel bısı, garıp olan her seyı sızın yapmanız.

Benim okulum bu sene bitti.Babam KPSS çalışmamı çok istedi kitaplar filan aldı ama çalışamadım hiç.Buradan gidince iş bakmayı düşünüyorum.
Evet doğumdan önce geldim.40ı çıkınca giderim diye düşünüyordum ama pandemi filan derken kalakaldım.

evladım evinde dön.
bizde paçamızda çocuk büyüttük bakıcı yapmışlar seni.
abin azıcık taşın altına elini koyuversin.

Anne ve baba evde ve sız hem cocuga bakıp hem ev ısı mı yapıyorsunuz? Cok wntwresan gercekten.
Madem yardım amaçlı gıttınız, olması gerekenı soyleyeyım ;
Ev ıslerıne yardım edersınız, ara sıra bebegı seversenız. Anne dusta ya da tuvaletteyken bakarsınız. Yapmanız gereken budur.
Bunun dısında cok sacma bır hal bence.

Yardım etmenız guzel bısı, sacma olan her seyı sızın yapmanız.
Suçlu olan benim.Alıştırdım onları öyle.Önceden haftada bir yardımcı gelirdi temizliğe.Sonra corona belası çıktı ondan da olduk

Bilerek yapmamışsınız bsy olmaz inşallah. Siz neden kaç aydır oradasınız. Kendi hayatınız yok mu? Kpss calısıcam demissinzi sizin için vakit kaybı değil mi orada olmak?
hadi bir ay durun yardım edin de sonrası fazla bence.
Ben başkasının evinde rahat edemem o kadar mesela. Açıp rahat rahat tv bile izleyemem.
. Hem bebeğin annesi izindeymiş babasini da oyle dedin. Artık kendi başlarının çaresine baksınlar bence. Bebek sahibi olurken size güvenmediler.

Ben nedense sizi daha büyük sanmıştım yani böyle tecrübeli bir hala

Siz de genç kızmışsınız

Yani bana sizin konumunuzdan birisi yardıma gelse belki yemek temizlik azıcık da pış pış beklerim

Neden tırnağını kesesiniz yıkayasınız ya da altını değiştiresiniz ki

Bebek zor deyip ana işleri neden size yıktılar

Bebeğin annesi alışmalı 5 gün değil 5 ay olmuş

Olağan şartlarda 3,5 ayda bırakıp işe dahi başlanıyor iş ev bebek hepsi birlikte yürütülüyor

Bisi olmamistir,oluyor boyle seyler calisiyor mu yenge neden size igtiyac duyuyorlar

Bilerek yapmamışsınız bsy olmaz inşallah. Siz neden kaç aydır oradasınız. Kendi hayatınız yok mu? Kpss calısıcam demissinzi sizin için vakit kaybı değil mi orada olmak?
hadi bir ay durun yardım edin de sonrası fazla bence.
Ben başkasının evinde rahat edemem o kadar mesela. Açıp rahat rahat tv bile izleyemem.
. Hem bebeğin annesi izindeymiş babasini da oyle dedin. Artık kendi başlarının çaresine baksınlar bence. Bebek sahibi olurken size güvenmediler.
Bundan sonra yalnızlar

Ben nedense sizi daha büyük sanmıştım yani böyle tecrübeli bir hala

Siz de genç kızmışsınız

Yani bana sizin konumunuzdan birisi yardıma gelse belki yemek temizlik azıcık da pış pış beklerim

Neden tırnağını kesesiniz yıkayasınız ya da altını değiştiresiniz ki

Bebek zor deyip ana işleri neden size yıktılar

Bebeğin annesi alışmalı 5 gün değil 5 ay olmuş

Olağan şartlarda 3,5 ayda bırakıp işe dahi başlanıyor iş ev bebek hepsi birlikte yürütülüyor
Sezaryen doğum olduğu için annesi altını açmak için filan eğilemiyordu.O sıra sürekli kucağa alıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X