Vicdan azabından ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğin bakımı sizin sorumluluğunuz değil, ağzım açık okudum . Bakamayacakları bebeği dünyaya niye getirmişler.
Çok yanlış çok, anneden çok sizinle bağ kurmuş, anne evde olmasa çalışmak zorunda olsa hadi neyse derim. Bu çok tuhaf bir durum.
Evinize dönmelisiniz.
Abim bekarlıktan alışık yazları onun evine gelip evini çekip çevirmeme ben evlenince biter diye düşünmüştüm ama bu bebek plansız bir zamanda oldu.Yarın gidiyorum evime

Ertesi gün annesi kuaföre gittiyse bir şey olmamıştır.

Neden her yük sizde. Bu saçmalık.

Hareket eden hiçbir bebek bir dakika da olsa yükseğe bırakılmaz. Bunu herkes artık öğrenmeli. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler.Annesi kuaföre dün gitti bu olay bugün oldu.

Anne-baba gözetiminde bile düşüyor, hastalanıyor bebekler. Bu kadar kendinize yüklenmenize gerek yok. Üstelik kemikleri daha esnek olduğu için yetişkin insanlara göre daha dirençliler düşüp kalkmaya.
Artık hareketlenmeye başlamış. Yatakta bırakırken yanlarına yastık vb. koyabilirsiniz yuvarlanmasın diye.
Bebekli annelere sizin gibi bir yardımcı olsa hep keşke.

Abim bekarlıktan alışık yazları onun evine gelip evini çekip çevirmeme ben evlenince biter diye düşünmüştüm ama bu bebek plansız bir zamanda oldu.Yarın gidiyorum evime
Kendinizi lütfen kimseye bu şekil de kullandırtmayın. Göreviniz gibi düşünüyor insanlar artık. Bir gün siz de yuva kurarsanız ne yapacaklar sizsiz acaba çok ilginç cidden 😲

bakmak istemez bakımı kaldiramazsa işe döner bakıcı tutar. fazla rahatina düşkünse ona göre yol çizer. rahat rahat duş alan tuvalete giden çayını soğumadan içen anne görmedim ben daha.

Tam bunu diyecektim. Bırakın duşu, çayı sıcak içen anne yoktur ki.

Benim kızım da yataktan düşmüştü bebekken, doktorunu (amcasi ayni zamanda) aradığımızda "yataktan duseni allah korur" demişti gulerek.
Çocuğun genel durumunu takip etsinler, gozde kayma, kasilma, kusma vs yoksa hicbir sey olmaz.
Ama siz cok uzun kalmışsınız, kardes de olsa bu kadar uzun misafirlik olmamali, evinize dönün artık.

Bir şey olmaz inşaalah içinizi rahat tutun. Olsa belirti olurdu. Anne baba artık sorumluluk alsın bir zahmet.
Geçenlerde babam geldi,yengemin anne babası geldi konu benden açıldı ee okul bitti sen ne yapmayı düşünüyosun tarzında yengemle abim “biker olmazsa biz deliririz çoktan sıyırmıştık” tarzı konuştular kimseden çıt çıkmadı.Babam kendi evine dönerken içim cız etti keşke onunla gidebilsem diye..

Anne-baba gözetiminde bile düşüyor, hastalanıyor bebekler. Bu kadar kendinize yüklenmenize gerek yok. Üstelik kemikleri daha esnek olduğu için yetişkin insanlara göre daha dirençliler düşüp kalkmaya.
Artık hareketlenmeye başlamış. Yatakta bırakırken yanlarına yastık vb. koyabilirsiniz yuvarlanmasın diye.
Bebekli annelere sizin gibi bir yardımcı olsa hep keşke.
[/QUOTE
Aslında ben 40’ı çıkınca dönecektim ama seyahat yasağı gelince kalakaldım.Seyahat yasağı kalkıncada geceleri huysuzlanma zamanı başlamıştı cinnet getiren getireneydi açıkcası içim hiç rahat etmedi

Geçenlerde babam geldi,yengemin anne babası geldi konu benden açıldı ee okul bitti sen ne yapmayı düşünüyosun tarzında yengemle abim “biker olmazsa biz deliririz çoktan sıyırmıştık” tarzı konuştular kimseden çıt çıkmadı.Babam kendi evine dönerken içim cız etti keşke onunla gidebilsem diye..
Hayatınızın iplerini elinize alın lütfen. Böyle birilerini kullanan insanlara çok kızıyorum. Siz kendinizi düşünmezseniz emin olun kimse düşünmez.

Kendinizi lütfen kimseye bu şekil de kullandırtmayın. Göreviniz gibi düşünüyor insanlar artık. Bir gün siz de yuva kurarsanız ne yapacaklar sizsiz acaba çok ilginç cidden 😲

sen zaten doğuştan beceriklisim herşeyi halledersin biker deyip tek bırakacaklar napacaklar negom😒😒 insanı böyle böyle iyilikten soğutuyolar zaten

Benim kızım da yataktan düşmüştü bebekken, doktorunu (amcasi ayni zamanda) aradığımızda "yataktan duseni allah korur" demişti gulerek.
Çocuğun genel durumunu takip etsinler, gozde kayma, kasilma, kusma vs yoksa hicbir sey olmaz.
Ama siz cok uzun kalmışsınız, kardes de olsa bu kadar uzun misafirlik olmamali, evinize dönün artık.
Ben 40’ı çıkınca gidecektim normalde ama seyahat yasağı geldi.Sonrasında geceleri uyumama huysuzlanma dönemi başladı baktım olacak gibi değil hadi 2 hafta daha kalayım diye diye ağustosuda yarışadım.Yarın erkenden otogara gidip bilet alacağım en yakın otobüse

Hayatınızın iplerini elinize alın lütfen. Böyle birilerini kullanan insanlara çok kızıyorum. Siz kendinizi düşünmezseniz emin olun kimse düşünmez.
Kararımı verdim hatta bavulumu filan kapattım,sabah erkenden kuşlarımı alıp otogara gideceğim.

Kesinlikle, zor günü olursa hiç biri yanında olmaz böyle maalesef :/

işte sana bana ne kadar olunuyosa biker a da o kadar olunur. bazı insanlar doğuştan göbeğini kendi kesmiş gibi yalnız bırakılıyo hayatta.

inşallah kendi kıymetini bilirsin gixxer_600 gixxer_600

Ben size ve bebeğe üzüldüm. Siz fazlaca üzerinize düşeni yapmışsınız kaygılarınızı anlıyorum. Bağlanma kuramı gerçektir, bebeğin annesiyle (bakımını üstlenen kişi değil annesi) bağ kurması onun hayatını çok çok etkileyen bir gereksinim, yemek gibi, su gibi, anne sütü gibi. Merak edenler göz atabilir https://aklinizikesfedin.com/guvensiz-baglanma-3-farkli-baglanma-tipi/
Siz o bebeği çok seviyorsunuz, fakat kendi hayatınıza odaklanmanız gerekiyor. Daha ne kadar ötelemeyi düşünüyorsunuz? Yakın çevremde kendinden fedakarlık eden herkesin başına gelen ‘yapmasaydın’ cümlesini umarım duymazsınız.
Bebeğin bakımıyla ailesi ilgilenmeli. Babası ve annesi bu görevi üstlenmeli. Başbaşa kalıp aile olduklarını kabullenmeliler.
Evli misiniz bekar mısınız istiyor musunuz bilmiyorum ama sevmeseniz bakamazsınız diye düşünüyorum, umarım kendi bebeğinizle ilgilendiğiniz günler yakındır...
Çok haklısınız.Evlilik yapmayı ve çocuk sahibi olmayı büyük konuşmak gibi olmasın ama düşünmüyorum.Belki bir çocuk için gösterilebilecek tüm sabrı ve emeği yeğenimde kullanıp tüketmek gibi bir bencillik yaptım bilmiyorum ama sanırım muhabbet kuşlarımla yaşlanmak istiyorum

Kendi dünyaya getirdikleri bebeğin sorumluluğunu size yıkmışlar.
Biker'in bir hayatı olduğunu düşünmüyorlar heralde, Abi de eşi de bencil.
İnşallah gitme konusunda kararınızı etkilemezler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X