Vicdan mi pişmanlık mi ?

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Merhaba kızlar
Sizlerin yorumları beni o kadar çok rahatlatıyor ki içimin soğuması için objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Haftasonu bilmediğim bir numara beni aradı açtım eski sevgilimin kız kardeşi çıktı. Abla nasılsın kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama annemin üzüldüğü bir konu var sana sormak istedim dedi. Abim izine yanımıza geldi annemde seni sordu barışma ihtimaliniz yok mu falan diye abimde nasıl barışalım siz beni hep kotulemissiniz bu durumda benimle barışır mi diyip söylenmiş annem çok üzüldü biz böyle birşey yapmadık nereden çıktı bu diye bende abisiyle ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde iletişime geçmediğini ve böyle birşey söylemediğimi aynı zamanda ilgilenmediğimi söyleyip kapattım. Dün akşamda en iyi arkadaşıma mesaj atmış merhaba nasılsın nehirce nasıl arayamıyorum onu yüzüm yok cesaretimi toplarsam aricam inşallah ama beni unuttuysan hiç aramiyim o çok iyi biri üzülmesini istemem falan demis oda gayet iyi toparladı kendini demiş arkadaşım. onu aramak istiyorum ama arayamıyorum üzülsün istemiyorum şuan görüştüğü biri varmı kesin annesi bulmuştur demiş arkadaşımda senin gibi karaktersiz biri yüzünden kimseye güvenemiyorum bildiğim kadarıyla yok ama iç dünyasını bilemem demiş teşekkür edip msj göndermeyi bırakmış eski konularım dan biliyorsunuz çok adice terkedilmistim ailesi ile tanışmaya gittikten 2 gün sonra beni arayıp nisana 20 gün kala eski eşim beni aradı pişmanmis kafama karıştı evlensek mutlu olamayız deyip ayrıldı bunun üzerinden tam 4 ay geçti. Ona dönmek tekrar baslamak gibi bir düşüncem asla yok çünkü canımı çok yaktı çok ağladım günlerce en ağır darbeyi gördüm sayesinde ruhsal olarak çöktüm resmen sadece pişman olduğunu görmeyi çok istedim içimin soğuması için.. sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var sizce ayrıldıktan 4 ay sonra bu şekilde davranması vicdan mi yaşadığı pişmanlık mi olumlu olumsuz bütün yorumlarınıza açığım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize

Pişman olmuş bence
Tekrar iletişime geçmek için kardeşini kullanmış baktı olmadı arkadaşının sana söyleyeceğini bilerek ona mesaj atmış.

Sen zaten kafandada bitirmişsin.
Biraz çabalar oda pes eder

Donme niyetin yoksa bunu hic sorgulama bence. Evet cok pisman diyen ciksa kafan karisacak. Hayir boslukta kalmis bencr, kurkcu dukkanina geri donmeye calisiyor desek bi faydasi olmayacak. Vazgec dusunmekten.

Bence adam çok karaktersiz ki ben olsam pişmanlığına inanmam.
Yerinde olsam o kardeşiyle olan görüşmeyi hiç uzatmazdım.
Ondan haber getiren arkadaşlarıma konuyu kapattırırdım.
Gerçekten böyle bir adamdan bahsedilmesi benim bile midemi bulandırdı senin yerinde olsam adını bile duymak istemezdim.

Böyle biri için bu kadar zaman ayırıp konu açman bile kendine zarardır.
Yoluna bak, sen bu adamla sakın sakın barışayım deme.
Barışman konuşman demek, kendini uçurumdan atman demektir.
Yoluna bak.

bence ailecek daha iyi hayal ettiklerini bulamamış oyun yapıyorlar şimdi.
terk edişi falan pişman olsa bile affedilmez şekilde çünkü.
eski eşi denediler olmadı sana döndüler gibi, yüz verme bence.

Çok ama çok haklısınız canımı o kadar çok acıttı ki pişman olduğunu görmek duymak ona olan nefretimi dahada cok arttırıyor canı yansın bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum sadece

bence ailecek daha iyi hayal ettiklerini bulamamış oyun yapıyorlar şimdi.
terk edişi falan pişman olsa bile affedilmez şekilde çünkü.
eski eşi denediler olmadı sana döndüler gibi, yüz verme bence.
Biz ayrıldığımız zaman annesi beni aramıştım kızım sen üzülme biz o kadını asla istemiyoruz bize neler yaşattı eşim oğluma dargın olarak vefat etti tekrar barışırlarsa ne annesi nede kardeşleri asla yanında olmayacak demişti. Yani karaktersiz ailesini ikna edemedi

Sizi geçmişi için (eski karısı ) terk eden adamdan uzak durun. Siz çantada keklik değilsiniz. Madem unuttunuz tekrar geri sarmanın anlamı yok. Adam gibi adam deyimi vardır hani duydunuz mu bilmem. Zaten sizi sevseydi değer verseydi sizinle bir gelecek düşünseydi eski eşini tercih etmezdi. Uzak durun abla tavsiyesi.Bu arada bu ne vicdan ne de pişmanlık sadece ve sadece karektersizlik. terk ederken şu vicdan tenekesi çatlatmıy dı acaba

Çok ama çok haklısınız canımı o kadar çok acıttı ki pişman olduğunu görmek duymak ona olan nefretimi dahada cok arttırıyor canı yansın bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum sadece
Hiç kimsenin gözyaşı yerde kalmaz arkadaşım,sen rahat ol.
Yine de beddua etme derim,sen hayatını toparlamaya çalış,ancak o insanın ailesiyle görüşerek ya da ondan haber alarak üzgünüm iyileşemezsin.
Aradıkları zaman "görüşmek istemiyorum" deseydin emin ol daha sağlam bir tokat olurdu.
Arkadaşların da haber getirdiğinde dinleme,kendi iyiliğin için yani.

Eski eşiyle arasını düzeltseydi aramazdı kesin.Olmayınca yeniden size sarmış.Pişman bile olsa güvenilmez biri.İlk fırsatta daha beterlerini yapar.

Senden yüz bulunca sana eski eşinden yüz bulunca ona dönsek kadar iki yüzlü bir insan . Ne söyleyelim ki

Bu dengesizi salla bence
Bu tip insanlar çok yorucudur
Kararsuz dengesiz sağlam duruşu yok
Geçmişe sünger çekemiyor
Bir öyle bir böyle
Yok bunla evlilij olmaz.evlilik ciddi iştir.
Yarın yine yarı yolda bırakır bu seni..

Boşta kalmıştır karaktersiz.
eski eşle kafası nasıl karışmış acaba.
verilmiş sadakan varmış arkadaşım.. arkadaşların da sana laf taşımasın muhatap olmasınlar onunla..

Allah büyük ki yol yakınken kendini belli etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…