Gerçekten ihtiyacı olup olmadığını hiç bir zaman bilemeyeceksiniz, hayır yap denize at diye dememişler boşuna.
Gönlünüzden koptuysa o hayrı yapın, kuşkularla hayır olmaz.
4 çocuklu eşini kaybetmiş kadına veririm. Diğer kadının eşi hayatta,bir tane çocuğu var. karınlarını doyururlar yani. Yazık diğerlerinin boğazından lokma geçiyor mu onu bile bilemeyiz.
Doğru ama ayağını yorganına göre uzat da denir bu duruma hani çok kötü durumdasın ve yeni bir bebek. Biz mı garip düşünüyoruz acaba ya.Iste o kusku icime dustu bi kere..
Cok zorluk ceken o kadar havalara mi ucar diyorum, kizim Beruska boyle dusunerek hazine bagislasan nolcak niyeti bozdun diyorum of.
Yine beklentisi olduğu için boşa çıkarma bence. Söz vermiş gibi oldun sonuçta belki tamamını değilde bir kısmını verebilirsin.
Ama birine bakamiyorum diyorsun hele ki esin issiz, zor buyuteceksin buna hazir ol dedim.
O da bereketiyle gelir diye cevap vermis.
söz verdiysen yardım etmelisin. ayrıca 4 çocuk yapan kadının kafası da muhtemelen bu kadın gidibir.
Mantıklı düşündüğünüz için bence o. Bu durumda mantıklı düşünen biri olsa hemen o çocuk ve geleceği için endişe duyardı. Oyuncak bebek doğurmuyor ki .. kendilerine oyun olsun meşgale olsun diye yazık gunahsanirim oyle yapicam sirf agzimdan cikti diye ama icimi de dogrultsam boyle vesveselenmesem ne guzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?