Baban senin ve kardesinin durumunu goruyordur. İciyordur vs ama aptal degil sonucta. Yatak odayi vermek istemis ne de olsa. Bence kardesinle ayri eve cikma konusunda yavas yavas ikna etmeye basla..
Yan binalarda ayni sokak ayni mahallede ev bulunursa bence oraya tasinin kardesinle. Hem yakin olursa baban bir iki soylenir sonra susar. Kockocaman kiz olmussunuz dort kisi tiklim tiklim olmaz oyle.
Babanız birden fazla kötü huyu barındırsa dahi annenizle ayrı yatmalarını beklemeniz doğru değil. Bu noktada anneniz haklı. En iyi ihtimal ya ayrı eve ya da daha büyük bir eve yerleşmeniz.
Babanız birden fazla kötü huyu barındırsa dahi annenizle ayrı yatmalarını beklemeniz doğru değil. Bu noktada anneniz haklı. En iyi ihtimal ya ayrı eve ya da daha büyük bir eve yerleşmeniz.
istanbul. kiracıyız maddi durum tek kurussuz günübirlik yasayan baba ve hala içiyor. yapacak baska bişe yok yani
Senin yerinde olsam ufaktan babaya telkin etmeye baslardim. Ayri ev konusunda. Oteki yandan ilanlara bakardim. Gerekirse tut bir odali ev cikin gitsin. Al baba buda ek anahtar istedigin zaman gel dersin. Zaten iki sokak otede oturuyoruz dersin biter gider.
Dedigim gibi sizin eve yakin ev olsun.
Ailenin odasini alma konusunda aile i bencil gordum. Benimkiler verirdi. Ama herkes ayni degil. Ailen kotu de demek olmuyor. Oyle uygun gormus annen demek. Neyse bosver en iyisi ayri ev dedigim gibi...
Siz de haklısınız... Maalesef bu noktada pek bir şey söylenemiyor her türlü çıkmazda olan bir durum.yani bir l koltuk almaktan aciz ancak içkiye para buluyor alsın yani calısıp onu acıp beraber yatsınlar cok mu zor bir çöp almaz eve hep biz alıyoruz özellikle ben
Aynen öle canım malesef ev yıkılırsa zaten mecbur tasınırız 1-2 yıla bakalımBence siz evlenmeden bu evden ve bu babadan kurtulamazsiniz.Eski konularinizida biliyorum.Ya da soyle yapabilirsiniz.Ben ve kardesim evin giderlerini sanki evdeymisiz gibi karsilariz deseniz.Belki ikna olur.Hic umit yok ise de yatak odasina gecmeniz mantikli.
Anneniz odasını vermek istememek de haklı , siz de çok haklısınız.Çözüm yok söylediğinize göre , inşallah eviniz bir an önce kentsel dönüşüme girer de kurtulursunuz.
Önceki konularini biliyorum ev değistirme yada kendi başına eve çikma ihtimalin yok.o yuzden elindekini kendine uygun ve guzel hale getirmeye çalisacaksin başka çaren yok maalesef .madem ufo alip yakacaksin odayi guzelce duzenle vakit gecirebilecegin hale getirhe yatakodasında tv konacak takılacak yerde yok ayrıca olsa bile oturmazlar orda ev sobalı. ben odayı biz alırsak ufo alıcam kendim ödücem elektriği
hanım efendi size bütün olasılıkları sayıyoruz ona yok buna yok diyorsunuz.e napalım biz şimdi.kaç yaşına gelmiş işi gücü olan kadınlarsınız isteyen çıkar ayrı eve eğer bu kadar psikologluk sorunlar da varsa ortada.siz bütün seçeneklere olmaz diyip bir de tersliyorsunuz napalım biz burdan online mucizevi oda mı katalım evinize.ya herseye basit bakıyorsunuz yokki ihtimal yok diyorum alla allahh .. istemiyor adam burası ucuz buradan gitmek istemiyor ancak ev kentsel dönüşüm olunca gidecek mecbur kalınca. bizi de ayrı eve yollayamaya izin verecek bir zihniyeti yok napayım yani. zaten sıkıntı içindeyim sanki keyfimden yok diyorum gibi yorum yapıyorsunuz ya.
iç döktüğüm yok herseyi saptırmayın ya. odayı almak mantıklı olur mu bu durum içinde bunu soruyorum ..
ruhum sıkıldı evinizden dua edeceğim size umarım en kısa zamanda bu evden 2 kardeş kurtulursunuzhe yatakodasında tv konacak takılacak yerde yok ayrıca olsa bile oturmazlar orda ev sobalı. ben odayı biz alırsak ufo alıcam kendim ödücem elektriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?