Vicdan yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım bak bizim aileler böyle yani ben biryerlerimi da yırtsam izin vermez öyle ayrı ev filan. bende isterim lakin babamın gözünde ve cevremizde bu asırı yanlıs birşey napalım doğduk bu ailede.

Babanız birden fazla kötü huyu barındırsa dahi annenizle ayrı yatmalarını beklemeniz doğru değil. Bu noktada anneniz haklı. En iyi ihtimal ya ayrı eve ya da daha büyük bir eve yerleşmeniz.

napalım o zaman ayrı eve cıkalım dedik kac kez yok diyor cünkü düzgün calısmıyor kendisi. ayrı ev desek kıyamet koparır. salonda biz yatmaya devam etsek hergün işkence..

Babanız birden fazla kötü huyu barındırsa dahi annenizle ayrı yatmalarını beklemeniz doğru değil. Bu noktada anneniz haklı. En iyi ihtimal ya ayrı eve ya da daha büyük bir eve yerleşmeniz.

yani bir l koltuk almaktan aciz ancak içkiye para buluyor alsın yani calısıp onu acıp beraber yatsınlar cok mu zor bir çöp almaz eve hep biz alıyoruz özellikle ben

istanbul. kiracıyız maddi durum tek kurussuz günübirlik yasayan baba ve hala içiyor. yapacak baska bişe yok yani

Zıkkım içsin.

Ben senelerdir ortada sigara içmem kazık kadar çocuklarım rahatsız olmasın diye.

Mutfak camını açar orda içerim.Hem daha az içiyorum.

Çocuklarım zarar görmesin diye.Nasıl anababa bunlar

Senin yerinde olsam ufaktan babaya telkin etmeye baslardim. Ayri ev konusunda. Oteki yandan ilanlara bakardim. Gerekirse tut bir odali ev cikin gitsin. Al baba buda ek anahtar istedigin zaman gel dersin. Zaten iki sokak otede oturuyoruz dersin biter gider.
Dedigim gibi sizin eve yakin ev olsun.

Ailenin odasini alma konusunda aile i bencil gordum. Benimkiler verirdi. Ama herkes ayni degil. Ailen kotu de demek olmuyor. Oyle uygun gormus annen demek. Neyse bosver en iyisi ayri ev dedigim gibi...

canım izin vermez ki ona da . ayrıca ben suan annemi de babamla basabasa bırakmak istemem yazık kadına ki bende düşkünüm anneme

yani bir l koltuk almaktan aciz ancak içkiye para buluyor alsın yani calısıp onu acıp beraber yatsınlar cok mu zor bir çöp almaz eve hep biz alıyoruz özellikle ben
Siz de haklısınız... Maalesef bu noktada pek bir şey söylenemiyor her türlü çıkmazda olan bir durum.

Bence siz evlenmeden bu evden ve bu babadan kurtulamazsiniz.Eski konularinizida biliyorum.Ya da soyle yapabilirsiniz.Ben ve kardesim evin giderlerini sanki evdeymisiz gibi karsilariz deseniz.Belki ikna olur.Hic umit yok ise de yatak odasina gecmeniz mantikli.

Aynen öle canım malesef ev yıkılırsa zaten mecbur tasınırız 1-2 yıla bakalım

Anneniz odasını vermek istememek de haklı , siz de çok haklısınız.Çözüm yok söylediğinize göre , inşallah eviniz bir an önce kentsel dönüşüme girer de kurtulursunuz.

he yatakodasında tv konacak takılacak yerde yok ayrıca olsa bile oturmazlar orda ev sobalı. ben odayı biz alırsak ufo alıcam kendim ödücem elektriği
Önceki konularini biliyorum ev değistirme yada kendi başına eve çikma ihtimalin yok.o yuzden elindekini kendine uygun ve guzel hale getirmeye çalisacaksin başka çaren yok maalesef .madem ufo alip yakacaksin odayi guzelce duzenle vakit gecirebilecegin hale getir

O zaman annenizi ikna edip yatak odasına siz geçin en azından kendi alanınız olur onlar da yatsınlar karıkoca sıcacık sobalı odada siz de yatakodasında kitap okursunuz iki kardeş sohbet edersiniz kafanız rahat olur enazından

Ne kadar benzer hayatlarımız. Daha önce de bir konunda yorum yapmıştım sanki. Ben üniversite sınavına girdim. Çektim gittim kafama göre yaşadım ama sonra mecbur döndüm. Benim kardeşim yok. Annemle ben bir odaya geçtik. Babama bir oda verdik. Yoksa çocukluğum sigara dumanı, rakı kokusu ve tv gürültüsüyle geçti. Bana bir gelecek sunmadı. Çalışmak için alanım hiç olmadı. Eğitimi çok destekler babam ama maddi olarak ne verdi desen. Yok. Ama bence annen çokta masum değil. Çok fazla anlam yüklüyorsun annene ve o da size duygu sömürüsü yapıyor ve sizin ona düşkünlüğünüzü kullanıyor bence. Benim annem 55 yaşından sonra işe girdi. Temizlik yaptı yurtlarda. Evimizi yaptırdık bu sayede. Yoksa nerdeee. Birde maaş kartı annemdeydi. Babam maaşı görmez bile ama her ay yarısını götürür. Annem benim için çalıştı. Hala çalışıyor. 60 oldu kadın. Şu saatte daha işte. Beni evlendirdi. Düğün borcumu ödüyor. Hamileyim. Bebeğime bir sürü kıyafet aldı. Bana set almak için biriktiriyor. Alma dedim başlarda ama eşim beni uyardı alsın sonra ihtiyacı olursa geri annene ver yoksa babandan başka türlü para saklayamayacak diye. İnsanın eşinden bunları duyması bile ağırına gidiyor ve sırf bu yüzden öfkeleniyorum babama.
Benim de ayrı ev imkanım yoktu kesinlikle. Evlenmek için acele etmedim ama evlenince oh be dedim doğrusu. Annen eğer gerçekten düşünüyorsa sizi o odayı verir. Çekyatta da yatar. Benim annem belki 15 senedir çekyatta yatıyor. O da bilirdi odanın birinde kocasıyla yatmayı ama yatmadı. O bana alan vermeye çalıştı. Verdi de sağolsun. Annen hem sızlanayım hem rahatım bozulmasın diyor. Başta ana babalık vazifelerini yapıp size iyi imkanlar sunacaklardı. Sunamıyorlarsa da elden gelenin en iyisini yapacaklar.

hanım efendi size bütün olasılıkları sayıyoruz ona yok buna yok diyorsunuz.e napalım biz şimdi.kaç yaşına gelmiş işi gücü olan kadınlarsınız isteyen çıkar ayrı eve eğer bu kadar psikologluk sorunlar da varsa ortada.siz bütün seçeneklere olmaz diyip bir de tersliyorsunuz napalım biz burdan online mucizevi oda mı katalım evinize.

iç döktüğüm yok herseyi saptırmayın ya. odayı almak mantıklı olur mu bu durum içinde bunu soruyorum ..

Bence odayı almayın, bu sefer babanız sabahlara kadar tv pc başında oturacak, annenizin huzurunu daha çok kaçıracak.
Aynı kira tutarında 2+1 bulmaya bakın.
Baktınız yanaşmıyor, ev sahibi halden anlayan biriyse konuşun, durumunuzu anlatın, kirayı artırsın, belki o zaman evden çıkmaya ikna olur

Esimin anne babasinin evi bu sekilde. Alkol yok adamda ama sigara asiri iciyor. Odaya bir girin dumanalti. Resmen sis çökmüş içeriye. Bazen de camlar hep acik oluyor bu sebeple. Herkes yorgan battaniye oturuyor adam daha elindeki sönmeden yeni sigara yakiyor. Bir de kalitesiz midir nedir igrenc kokuyor sigarasi. İki odali ev. Düzen yok evde bu sebeple. Yani cok zor cok iyi anliyorum. Yapabileceginiz tek sey acilir bir koltuk almak salona. Annenle baban beraber yatabilir böylelikle

Evde ki koltukları satıp ikinci el az kullanılmış L koltuk takkmı alınabilir benim köşe takımım açıldığında yatak odamızda ki yatak kadar büyük oluyordu. Rahat bi şekilde ben anne babamı ağırlıyordum. Bence anneniz fedakarlık yapabilir sizin için çok vicdan yapmayın kapıda yatın demiyorsunuz ya sonuçta

he yatakodasında tv konacak takılacak yerde yok ayrıca olsa bile oturmazlar orda ev sobalı. ben odayı biz alırsak ufo alıcam kendim ödücem elektriği
ruhum sıkıldı evinizden dua edeceğim size umarım en kısa zamanda bu evden 2 kardeş kurtulursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…