Vicdan

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba daha önce kumar yuzunden boşanmak istedigimi konu olarak yazmıştim eşim hala kumar oynamaya devam ediyor beni boşanıyor evden gitmiyor benim hesaplarına otomatik ödeme talimatı veriyor maaş yatınca bana yatsun diye yeni yapmaya başladı fakat her boş kaldığında izin gunlerinde bile devamli kumar sitelerinde bonus arıyor
Vicdan hak edilene yapılırsa bir kıymeti olur, eşiniz kumar için para vermediniz diye ayağınızı kırarken, maaşınıza el koyarken, kredi çektirirken vicdan yaptı mı?
Hayır, adam için sadece para kaynağısınız, onun kumar ve aldatma alışkanlıklarının finansını sağlayan birisiniz sadece, boşanın kurtulun ve mutlaka psikolojik destek alın çünkü vicdanınızı da paranızı da hak etmeyen biri için harcıyorsunuz.

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Sen mi sahip çıkacaksın kazık kadar adama, ne münasebet, aklını başına toplasin da kendine sahip çıksın, sen anası misin babası misin, sana ne, ayrıca baktım konularına gayette isteyerek yaptığı şeyler başına geleni de geleceği de hak ediyor. Kendine kahraman rolü yazma, bu hikaye bitmiş, kurtaramazsin.

Öncelikle psikolojik destek mi alsan, kumarı bırak aldatma şiddet seni kullanması vs olan bu kadar leş bir adamı bırakamıyorsan psikolojik olarak hiç iyi durumda değilsin.Bulunmadık Hint kumaşı değildir diye düşünüyorum.Adami düşüneceğine önce otur kendini düşün derim.

Back
X