Vicdan

Snmz74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
54
27
3
vicdan hergece her boş anımda beni parça parça kemiren vicdan bir kendarda sessiz sedasız yanlız ölüp gidersem boş cenazemin,cehennem azabımın sebebi sensin..

Ne yaptınız ki neyin vicdanını yaşıyorsunuz?

Hepsini anlatmama imkan yok bi derman aramak için değil rahatlamak ve rahatlamak isteyenler için yazdım hikayeler genelde cok uzun oluyo ama edebi yazarsam belki içinden anlasılır diye parca parca yazmayı sectim bir nevi terapi gibi sıkılanlar begenmegenler olabilir ama bu benim tahatlamak için basvurabilicegim son care yerim..

Kimse için Degmiyor inan...
Dünya dönmeye devam ediyor
Öldüğünde sadece ailen üzülür

Peki problem ailemden 1 kişiyse onun yuzunden bu hale geldiysem..

Kimse için Degmiyor inan...
Dünya dönmeye devam ediyor
Öldüğünde sadece ailen üzülür
Gerci suan ailemden birisi değil o vazifesindwn istifa edeli 7 yıl oldu ve onun yerini de günahlarının sorumluluklarını da ben aldım ustume

Gerci suan ailemden birisi değil o vazifesindwn istifa edeli 7 yıl oldu ve onun yerini de günahlarının sorumluluklarını da ben aldım ustume
Neyin yükü bu omuzlarınızda. Allah herşeyi affeder. Ne yaptiysaniz yaptiniz. Vicdaniniz huzursuz. Pişmansınız. Tövbe edin ki rahata eresiniz.
Adam mı öldürdünüz naptiniz bu kadar büyük. Yada birisi size mi birsey yaptı. Taciz vs gibi...

Çocuğun var mı S Snmz74 ?
Onun yerini almışsın amenna...
Sorumluluklarını da...
Ya günahları niye?
Herkesin günahı kendine olsun...
Boşver

Neyin yükü bu omuzlarınızda. Allah herşeyi affeder. Ne yaptiysaniz yaptiniz. Vicdaniniz huzursuz. Pişmansınız. Tövbe edin ki rahata eresiniz.
Adam mı öldürdünüz naptiniz bu kadar büyük. Yada birisi size mi birsey yaptı. Taciz vs gibi...
Hayır onun yaptıklarına susmak onun aileyi dağıtmak için yapıcaklarına gırsat vermek benim günahlarımın küçük bir kısmı sadece

Birini öldürmek büyük günah olsa da bazen hak ediyorlar... Böyle düşünüyorum...

Hayır onun yaptıklarına susmak onun aileyi dağıtmak için yapıcaklarına gırsat vermek benim günahlarımın küçük bir kısmı sadece
Bu günah mi ?
Yol vermek mi bilemedim

Birinin canını almadım ama bi adamı yasarken öldürmesine izin verdim bu da adam öldürmekle eş değerdir belki
Bak canım Bizler İnsanız
Hata yapabilme payimiz var unutma..
Pişmanlık duyduğun aşikar
Tövbe en büyük kapı...

Tamam ko zaman içinden nasıl geliyorsa öyle yaz , sakin ol .
Evet cunku insanlar onlardan yardım almak istediğimi veya konuyu uzunca anlatmıcaksam burayı bosuna işgal etmememi söylüyolar bense ısrarla hikayemi sindirmek için önce hissleriöi anlatmaktan bahsediyorum

Evet cunku insanlar onlardan yardım almak istediğimi veya konuyu uzunca anlatmıcaksam burayı bosuna işgal etmememi söylüyolar bense ısrarla hikayemi sindirmek için önce hissleriöi anlatmaktan bahsediyorum
Ben dinlerim..
Anlatmak zorunda da değilsin

Back
X