Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerci suan ailemden birisi değil o vazifesindwn istifa edeli 7 yıl oldu ve onun yerini de günahlarının sorumluluklarını da ben aldım ustumeKimse için Degmiyor inan...
Dünya dönmeye devam ediyor
Öldüğünde sadece ailen üzülür
Neyin yükü bu omuzlarınızda. Allah herşeyi affeder. Ne yaptiysaniz yaptiniz. Vicdaniniz huzursuz. Pişmansınız. Tövbe edin ki rahata eresiniz.Gerci suan ailemden birisi değil o vazifesindwn istifa edeli 7 yıl oldu ve onun yerini de günahlarının sorumluluklarını da ben aldım ustume
Hayır onun yaptıklarına susmak onun aileyi dağıtmak için yapıcaklarına gırsat vermek benim günahlarımın küçük bir kısmı sadeceNeyin yükü bu omuzlarınızda. Allah herşeyi affeder. Ne yaptiysaniz yaptiniz. Vicdaniniz huzursuz. Pişmansınız. Tövbe edin ki rahata eresiniz.
Adam mı öldürdünüz naptiniz bu kadar büyük. Yada birisi size mi birsey yaptı. Taciz vs gibi...
Birini öldürmek büyük günah olsa da bazen hak ediyorlar... Böyle düşünüyorum...Neyin yükü bu omuzlarınızda. Allah herşeyi affeder. Ne yaptiysaniz yaptiniz. Vicdaniniz huzursuz. Pişmansınız. Tövbe edin ki rahata eresiniz.
Adam mı öldürdünüz naptiniz bu kadar büyük. Yada birisi size mi birsey yaptı. Taciz vs gibi...
Bu günah mi ?Hayır onun yaptıklarına susmak onun aileyi dağıtmak için yapıcaklarına gırsat vermek benim günahlarımın küçük bir kısmı sadece
Birinin canını almadım ama bi adamı yasarken öldürmesine izin verdim bu da adam öldürmekle eş değerdir belkiBirini öldürmek büyük günah olsa da bazen hak ediyorlar... Böyle düşünüyorum...
Bu günah mi ?
Yol vermek mi bilemedim
Evet cunku insanlar onlardan yardım almak istediğimi veya konuyu uzunca anlatmıcaksam burayı bosuna işgal etmememi söylüyolar bense ısrarla hikayemi sindirmek için önce hissleriöi anlatmaktan bahsediyorumAnneniz mi , az önce de bir konu açtın .
Bak canım Bizler İnsanızBirinin canını almadım ama bi adamı yasarken öldürmesine izin verdim bu da adam öldürmekle eş değerdir belki
Evet cunku insanlar onlardan yardım almak istediğimi veya konuyu uzunca anlatmıcaksam burayı bosuna işgal etmememi söylüyolar bense ısrarla hikayemi sindirmek için önce hissleriöi anlatmaktan bahsediyorum
Ben dinlerim..Evet cunku insanlar onlardan yardım almak istediğimi veya konuyu uzunca anlatmıcaksam burayı bosuna işgal etmememi söylüyolar bense ısrarla hikayemi sindirmek için önce hissleriöi anlatmaktan bahsediyorum
Cok tesekkurlee benı buraya uye oldugumdan berı anlayan madır ınsanlardan birisinizTamam ko zaman içinden nasıl geliyorsa öyle yaz , sakin ol .
Gercekten kırıcı ve heves bırakmayıcı konusuyolar ben begenmedıgım seyı okumam onlar neden bunu yapmak yerıne bu kadar kırıcı yorum yapmayı tercıh edıyo anlamıyorum sızede cok tesekkurler benı anladıgınız içinBen dinlerim..
Anlatmak zorunda da değilsin