birlikte olmadik yanlis anlasilmasin diyorsun ama pisman oldugun seyler yasamissin pismansin muhtemelrn yasin ufak.. ve birlikte olmasan ne ki? kendi icinde kotu s3yler yaptigini dusundukden sonra..uni
birlikte olmadin ama pismansin hemde cook ne yasadinki? valla tamam takma ama sunu soylucem birlikte olmayip herseyi yapmak bence ayni sey beyin olarak madrm ayip oda ayip akilli olun herkesle hersey yasanmaz
günah tabbii kişinin dini duygularının ağır basmasıyla alakalı.
dine yakın olan insanın bunu yapmaması lazım.
sonuç çünkü hep yapmamalıydıma geliyor.
hep diyorum,çevreniz, dine yakınlığınız önemli kıstaslar. ona göre hareket etmeli.
mesela ben buna günah olarak bakmam, inancımdan dolayı,o yüzdende vicdan azabı çekmem. hem çevrem hem diğerinden dolayı. bana normal gelir..
o yüzden mantığınızı hep devrede tutun sizin gibi olanlar. duyguları biraz daha geriye atın bu olaylarda.
sevgilimde niyet önemli sonuçta evlencem dediğin insanla bişeyler yaşayıp evlendiysen günahların siliniyormuş dedi. hocaya sormuş. ama bence dediğiniz mantıken doğru günahsa yaşama sabret evlenen kadar en iyisi...
birlikte olmadik yanlis anlasilmasin diyorsun ama pisman oldugun seyler yasamissin pismansin muhtemelrn yasin ufak.. ve birlikte olmasan ne ki? kendi icinde kotu s3yler yaptigini dusundukden sonra..uni
birlikte olmadin ama pismansin hemde cook ne yasadinki? valla tamam takma ama sunu soylucem birlikte olmayip herseyi yapmak bence ayni sey beyin olarak madrm ayip oda ayip akilli olun herkesle hersey yasanmaz