vicdanen çok kötü hissediyorum :((

bende küçük sanmıştım ama yas 25 üni mezunu, bilemiyorum küçük mü. Gerçi kusura bakmasın ama fıkırler küçük.

o ayri bisey. bence evlendikten sonra yasanmali hem gunah boyutuna bakincada evledikten sonra yasanmali...
günah tabbii kişinin dini duygularının ağır basmasıyla alakalı.
dine yakın olan insanın bunu yapmaması lazım.
sonuç çünkü hep yapmamalıydıma geliyor.
hep diyorum,çevreniz, dine yakınlığınız önemli kıstaslar. ona göre hareket etmeli.
mesela ben buna günah olarak bakmam, inancımdan dolayı,o yüzdende vicdan azabı çekmem. hem çevrem hem diğerinden dolayı. bana normal gelir..
o yüzden mantığınızı hep devrede tutun sizin gibi olanlar. duyguları biraz daha geriye atın bu olaylarda.

bende küçük sanmıştım ama yas 25 üni mezunu, bilemiyorum küçük mü. Gerçi kusura bakmasın ama fıkırler küçük.
pardon canim :) o sanip cevap yazdim 25 se masallah vallahi ozaman bu konuyu cok abez hissettim

tabii tabii. bu hoca sanırım zimbabweli

yaşamamalı diye bir şey yok. herkes kendi bedeni üzerinde söz sahıbıdır ister yasar ister yasamaz. kişinin kendi kararı kendı tercihi...

yani o zaman sormak istıyorum bu kadar katıysan sen niye yasadın?

kendi karari tabiki herkesin. ben kendi fikrimi soyledim yasamamali diye. ben yasadim evet ama pisman oldum ve bir daha yasamama karari aldim.

bende ondan bahsediyorum iste..hicbisey yasanmamali bence su an oyle dusunuyorum. hepsi ayip dediginiz gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…