vicdanen çok kötü hissediyorum :((

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
6 aydir biriyle cikiyorum. 2. sevgilim . 1. siyle pek bisey olmadi cok sevgili gibi degildik. bir cok seyi bunla yasadim. o istedi diye yaptim bazi seyleri bir iki kez. ama şu an korkuyorum. birlikte olmadik yanlis anlasilmasin.

iliskimiz ciddi ama ya ayrilirsak nolur diye korkuyorum bazı sorunlardan dolayı. pisman oldum yaşadığıma. evlenene kadar bisey yasamamak en dogrusuymus meger. yeni anladim bunu maalesef kötü hissediyorum.

bu sekilde biseyler yasayip ayrilan var m? nasıl toparlandınız? yeni ilişkinizde eski yaşanmışlıklardan bahsettiniz mi?

Pisman olacağın şeyleri baştan yasamasan. Hem sonunu görmüyorsun muhtemelen. Kendini toparla!

Birlikte olmamışsiniz zaten bu kadar takma arkasında duramayacagin şeyleri de yapma bundan sonra kendi çizgilerini belirle

Bilerek ve isteyerek yaşadıklarından pişman olma. Bu başta kendine büyük ayıp olur.

evet bilerek yaşadım. isteyerek yaptım ama ısrar vardı tabi. ben istemedim direk yani. kendime ayıp belki ama bu pişmanlığı çok yaşıyorum elimde değil...

Birlikte olmamışsiniz zaten bu kadar takma arkasında duramayacagin şeyleri de yapma bundan sonra kendi çizgilerini belirle

yok bu saatten sonra yaşamıycam. ayrılsam da evlenene kadar bişey yaşamıycam. etraftan insanlar anlatırdı hep normal gibi gelirdi işte. oysa evlendiğinde yaşamak en güzeli herşeyi..

Cinsellik yaşadı diye bu kadar kafayı yoran başka bir toplum var mı acaba

insan bi kişiyle olmalıymış erkek içinde kız içinde aynısı geçerli. benim pişmanlığım şu an ki sevgilimden ayrılsam olur. dinen de zaten günah olduğu belirtilmiş.

artık herkes bir takım bişeyler yapıyor
pişman olup tekrarlamasanız en güzeli budur
çünkü erkek milletine güven olmaz

evet kimseye güvenmemek lazım kesinlikleee.. bu saatten sonra aynı hatayı tekrar yapmam Allah ın izniyle

Birsey olmaz hayat boyle. Bir seyler yasamak zorundasin kafaya takmaya degmez. Zaten birlikte de olmamissin bosver gitsin

evet bilerek yaşadım. isteyerek yaptım ama ısrar vardı tabi. ben istemedim direk yani. kendime ayıp belki ama bu pişmanlığı çok yaşıyorum elimde değil...
Yanlış anlamayın ama bilinçli bir şey yaşayıp sonra bu şekilde bir pişmanlık yaşayan insanlara nedense saygı duyamıyorum. Arkasında durulmalı bence.

Erkeklere yem olmamak lazim kizlar ,sahip olana kadar hersey isterler, onlar ciktiklari kizlardan birseyler yasamak, evlendikleri kizdan tertemiz olmasini isterler kolay yem olmayin

Yanlış anlamayın ama bilinçli bir şey yaşayıp sonra bu şekilde bir pişmanlık yaşayan insanlara nedense saygı duyamıyorum. Arkasında durulmalı bence.

haklısın bende olsam duymam aklı nerdeymiş başına silah dayamadılarya derim. ama öyle olmadı işte yaşadım evet ama şu anda da pişmanım yaşadığıma arkasında duramıyorum hata bence. ne kadar da evlenceğim insan desem de evlenmeden yaşanmamalıymış....

Erkeklere yem olmamak lazim kizlar ,sahip olana kadar hersey isterler, onlar ciktiklari kizlardan birseyler yasamak, evlendikleri kizdan tertemiz olmasini isterler kolay yem olmayin

aynen öyle söylediklerine güvenmemek lazım kesinlikle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…